Stirile din ziua: 6 ianuarie 2013

Timisorenii de pe Facebook nu vor strada Sergiu Nicolaescu

Decizia Primăriei Timişoara de a da numele lui Sergiu Nicolaescu unei străzi timişorene, pentru simplu motiv că regizorul şi-a petrecut o parte a copilăriei în orașul de pe Bega, a născut imediat polemici. Primele reacții au apărut pe Facebook, platforma de socializare preferată a primarului Nicolae Robu.

O glumă proasta: strada Sergiu Nicolaescu in Timisoara

Cică o stradă din Timișoara ar putea să poarte numele regizorului, revoluționarului, politicianului și ce-o mai fi fost Sergiu Nicolaescu. Că așa ar fi propus niște nostalgici ai statului în frig și întuneric și aplaudatului „marelui cârmaci”. Iar capii primăriei urmează să analizeze cu mare seriozitate această propunere cel puțin bizară.

Un bărbat a murit în timpul unei nunți

S-a spanzurat de Boboteaza

Un tânăr din Timișoara și-a pus capăt zilelor chiar de Bobotează. El s-a spânzurat în fața blocului în care locuia, trupul fiind găsit de un vecin care a anunțat Poliția. Se pare că băiatul s-ar fi certat cu tatăl său, pentru că acesta nu a vrut să-i dea bani.

Boboteaza, Botezul Domnului

În suita celor 12 sărbători importante creștine se numără și Boboteaza (Botezul Domnului), ținută în fiecare an, în ziua a sasea a lunii ianuarie. Întrucât în această zi Iisus s-a prezentat pentru prima dată în lume, sărbătoarea se mai numește Epifanie.

Top