Stirile din ziua: 13 ianuarie 2013

E sigur: Brigitte Sfat nu va fi imaginea Timisoarei culturale

E sigur: Brigitte Sfat nu va fi imaginea Timisoarei culturale

Brigitte Sfăt și Nicolae Robu sunt, poate pentru prima dată în viață, de aceeași parte a baricadei. Această neobișnuită alianță a fost prilejuită de un articol din „Libertatea”, care pretinde că autoritățile locale vor ca iubita lui Ilie Năstase să fie imaginea Timișoarei în cursa… pentru Capitală Culturală Europeană. Informația a fost dezmințită de amândoi.

Parteneriatul Poli – LPS Banatul e doar de ochii lumii

Declaraţiile de dragoste dintre conducerile LPS Banatul şi Poli Timişoara, prin vocile oficialilor Marius Cociu şi Călin Rosenblum, ultimul aflat atât pe statul de plată al echipei de fotbal, cât şi pe cel al liceului, au fost făcute de ochii lumii. Cei mai talentaţi juniori din curtea LPS Banatul nu ajung la Poli.

Cand va fi decuplata Dreapta de la aparate?

Poporul ăsta a fost chiar prea generos când a oferit PDL vreo 17 procente cei ce s-au obosit să meargă la vot în „Duminica Mitomanului”. Dacă obțineau doar 8%, tot prea mult era pentru un partid care pare să nu mai respire. Astăzi, PDL vorbește cam de 0,34%, găsind cu greu calea spre un rating mai bun decât al lui Gigi Becali.

Top