Arhiva pentru eticheta: gravida

Accident cu cinci victime, printre care o gravida si doi copii, pe pasajul de la Remetea Mare

Accident cu cinci victime, printre care o gravida si doi copii, pe pasajul de la Remetea Mare

O tânără de 19 ani însărcinată a provocat un grav accident de circulație pe pasajul de la Remetea Mare și acum se zbate între viață și moarte. În total, au fost cinci victime, între care și doi copii. Circulația în zonă este blocată.

O gravida in sase luni in moarte cerebrala a salvat trei vieti

Viețile a trei oameni au fost salvate grație unui gest de o mare noblețe făcut de bărbat care și-a pierdut soția. Femeia, însărcinată în șase luni, a intrat în moarte cerebrală, iar familia ei a fost de acord cu donarea de organe. În primele trei zile ale acestei săptămâni, la Județean au fost făcute trei prelevări de organe.

Tragedia de la „Bega”: prima gravida moarta in spital in ultimii sapte ani

Ar fi trebuit să fie zile pline de bucurie pentru familia Alinei Lazăr, după ce a venit pe lume băiețelul pe care și l-au dorit atât de mult. Femeia de 30 de ani a murit însă în spital, așa că soțul ei, aflat în stare de șoc, se pregătește de înmormântare. Moartea Alinei Lazăr este prima din ultimii șapte ani înregistrată în Clinica „Bega”. Medicii așteaptă acum rezultatul necropsiei, care va stabili ce s-a întâmplat și dacă tragedia putea fi prevenită.

Top