Stirile din ziua: 18 noiembrie 2010

CJAS Timiş, în control

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş a verificat, în ultima lună, peste 20 de furnizori de servicii medicale cu care se află în relaţie contractuală. În urma controalelor, doi medici de familie au primit avertismente pentru concedii.

Zilele culturii sârbe, la Timişoara

A treia ediţie a „Zilelor culturii sârbe”, eveniment organizat de Consulatul General al Serbiei şi Uniunea Sârbilor din România, începe azi la Timişoara. Timp de o săptămână, bănăţenii pot vedea cum trăiesc şi se distrează vecinii lor.

Cine îşi râde de prefect?

Eram obişnuiţi, după 1990, ca pe scaunul de prefect să ajungă o persoană cu o anumită prestanţă, cu personalitate, un om cu o bună pregătire administrativă sau/şi politică. Au existat şi mici derapaje din partea prefecţilor de până acum, dar nu foarte stânjenitoare, nu ridicole.

Marian Iancu, încă o suspendare de la LPF

Oficialul lui Poli Timişoara a primit o nouă sancţiune din partea Comisiei de Disciplină a Ligii Profesionsiste. Faţă de cele anterioare, aceasta e de-a dreptul mică: trei luni suspendare şi amendă de 15.000 lei. Partenerul de „dialog”, Victor Piţurcă, stă şi el patru etape departe de banca tehnică.

BCM Timişoara, fără Miceta

BCM Timişoara a mai rămas fără un jucător. Oficialii clubului au anunţat că sârbul Ivan Miceta şi-a reziliat contractul în 16 noiembrie. Asta după ce, de la gruparea bănăţeană, au plecat deja Zeljko Bojovic şi Stojadin Markovic.

Top