Stirile din ziua: 29 noiembrie 2010

Să îngheţaţi bine!

Nelu Crăciun este un pensionar de 71 de ani. Are o pensie de aproape 15 milioane de lei vechi. A fost toată viaţa contabil la o întreprindere. Nu se plânge prea mult de pensia sa, fiindcă ştie că sunt mulţi alţii care au pensii mult mai mici.

Echipă de oină la Sânandrei

Comuna Sânandrei este singurul loc în care oina, considerată sportul naţional al românilor, este practicată la modul profesionist în judeţul Timiş. CS Sânandrei participă, de ceva timp, inclusiv la puţinele turnee naţionale de oină.

Nori negri deasupra Colterm

Timişorenii au aflat, săptămâna trecută, cum e să îngheţi în casă, cu facturile plătite. Colterm a primit păsuire de la furnizorul de gaz după câteva ore de negocieri, dar trebuie să găsească rapid bani pentru plata integrală a datoriei. În aceste condiţii, investiţile anunţate de societatea de termoficare nu sunt decât praf în ochi.

Producători agricoli, când vor şi cât vor

Vând roşii, ardei, cartofi sau banane pe tot parcursul anului. Au certificate de producător, deşi terenurile pe care le deţin nu au cum să asigure o astfel de producţie-mamut, din ianuarie în decembrie. Sunt comercianţii din pieţe, pe care nu-i verifică nimeni.

Întreruperi de curent

Enel a programat şi astăzi întreruperi de energie electrică, în Timişoara, Sânnicolau Mare şi alte câteva localităţi din judeţ. Întreruperile sunt cauzate de efectuarea unor lucrări de întreţinere la reţea.

Top