Stirile din ziua: 25 noiembrie 2010

Facturi false, pentru naivi

Atenţie la ce vreţi să plătiţi! Mai mulţi români au primit aşa-zise facturi emise de compania Romtelecom, însă, în realitate, acestea vin din partea unei firme necunoscute, care vrea să facă bani profitând de naivitatea şi neatenţia clienţilor. Zeci de persoane au sesizat compania Romtelecom, după ce au primit, chipurile din partea acesteia, facturi prin

A dat şpaga înapoi!

În urmă cu vreo doi ani, o firmă austriacă, să-i spunem SC Zona Verde pe româneşte, a venit la Timişoara pentru a demara o afacere în domeniul imobiliar. A achiziţionat un teren unde urma să ridice un mare complex rezidenţial.

Întreruperi de curent

Enel are şi astăzi programate mai multe întreruperi de energie electrică, în Timişoara, Lugoj şi alte localităţi din judeţ. Întreruperile sunt cauzate de lucrări de întreţinere la reţea.

Fără apă rece

Astăzi, între orele 9 şi 15, va fi întreruptă furnizarea apei reci pe străzile Aleea Ghirodei între Bobâlna şi Luncii, Luncii, Cărăbuşului, Mătrăgunei, Pelicanului şi Brumărele.

Bal, cu Gina Pistol

Studenţii Facultăţii de Ştiinte Economice şi Administrarea Afacerilor s-au distrat, pe cinste, azi-noapte, la Balul Bobocilor. Concursul de miss a fost prezentat de Gina Pistol.

FIBA susţine Timişoara

Directorul sportiv al FIBA a venit la Timişoara, pentru a verifica dacă oraşul nostru ar putea organiza Campionatul European de Baschet Feminin „Under 17”, în 2012. El a declarat că susţine candidatura oraşului de pe Bega.

Top