Stirile din ziua: 26 noiembrie 2010

Nicio victorie pentru echipele timişene din Liga a III-a

Etapă cu adevărat neagră pentru echipele timişene ce evoluează în Liga a III-a. Penultima etapă a sezonului a însemnat trei înfrângeri ale echipelor din judeţul Timiş şi o remiză, înregistrată între două conjudeţene, Mama Mia Becicherecu Mic şi Millenium Giarmata.

Şcoala vine acasă la copii

O organizaţie din Timiş iniţiază, în şapte judeţe ale ţării, un proiect în valoare de patru milioane de euro, care îşi propune să reducă abandonul şcolar. În perioada mai – septembrie, zece caravane şcolare vor străbate judeţele Timiş, Caraş, Arad, Hunedoara, Bihor, Alba şi Mehedinţi.

PD-L Timiş, la două capete

Lupta pentru supremaţia la vârful PD-L este pe zi ce trece tot mai antrenantă. Personalizată, disputa se poartă între tabăra condusă de Elena Udrea şi cea a lui Vasile Blaga. În această fază, ca pe tabla de şah, cele două tabere se bat pe filialele PD-L din ţară.

Se colectează deşeuri electronice!

Timişorenii pot scăpa mâine de aparatele nefuncţionale sau stricate, de uz casnic, mici sau mari, echipamente informatice şi de telecomunicaţii, echipamente de larg consum sau de iluminat. Programul de colectare a DEEE se desfăşoară între orele 9 şi 17, în 18 puncte din oraş.

Bal la „Cantemir”

Azi noapte a fost rândul studenţilor de la Universitatea „Dimitrie Cantemir” să se distreze la Balul Bobocilor. Petrecerea a avut de toate.

Târg de miere, la mall

Astăzi se deschide, la Iulius Mall, a doua ediţia e târgului de miere „Honey Feast”. Până duminică, din zona food court-ului, clienţii vor putea cumpăra miere, propolis, polen, lăptişor de matcă, dar şi medicamente sau produse cosmetice pe bază de miere.

Întreruperi de curent

Enel a programat şi astăzi întreruperi de energie electrică, în Timişoara şi câteva localităţi din judeţ. Acestea sunt cauzate de lucrările de întreţinere la reţea.

Top