Stirile din ziua: 13 noiembrie 2010

„Cu puţin bulan, puteam învinge liderul”

Un nigerian şi un senegalez dau culoare Ligii a IV-a Timiş. Nigerianul Oyedeji a marcat în această etapă pentru Juventus Pişchia, iar senegalezul Ousmane Gueye a reuşit prima sa dublă în eşalonul al patrulea, dovedind că are şanse mari să calce pe urmele mai celebrului său frate, Mansour Gueye.

Încă un egal pentru Contra

Poli a încheiat la egalitate, 1-1, meciul din deplasare, cu Unirea Urziceni. Alb-violeţii au deschis scorul în repriza a doua, fiind egalaţi cu zece minute înainte de final. Cosmin Contra a intrat, din nou, pe teren, iar Vali Velcea a acuzat ofsaid la golul egalizator al ialomiţenilor.

Arbitrii lustruiesc Luceafărul din Oradea

Fiecare joc al Luceafărului Oradea naşte dispute aprinse. Toate echipele care au întâlnit Luceafărul au contestat arbitrajele, mereu în favoarea formaţiei care primeşte bani de la Prefectura Bihor şi de la o firmă din al cărei consiliu de administraţie face parte şi Gavrilă Ghilea, prefectul Bihorului.

Troc Adhoc, la o nouă ediţie

Oricine vrea să schimbe cărţi, telefoane, cd-uri, jucării sau haine este aşteptat azi la Trocul Adhoc de la Cloud Factory. Acţiunea are loc între orele 17 şi 21, în spaţiul Cloud Factory, de pe strada Dragalina nr. 7, apartamentul 43.

Top