Stirile din ziua: 3 noiembrie 2010

Bulibăşeala CFR

Mult mai mult de trei ceasuri rele i-au copleşit marţi pe angajaţii Regionalei CFR Timişoara. Din surse exclusiv sindicale, aproape de orele amiezii, se dezvoltă zvonul că Regionala CFR Timişoara a fost înmormântată, îmbălsămată şi mutată la Craiova.

Respirăm praf

Agenţia pentru Protecţia Mediului Timiş monitorizează permanent, prin cinci staţii, calitatea aerului din oraş. Concluzia nu este deloc îmbucurătoare: respirăm un aer plin de praf.

Poftiţi la circul acvatic!

Un hipopotam pitic, o fântână arteziană mobilă imensă, rechini, pinguini şi foci – acesta este „arsenalul” circului italian care s-a mutat, temporar, în parcarea mall-ului timişorean. Copiii vor fi încântaţi de povestea care li se va înfăţişa înaintea ochilor, parcursul a două ore.

Aquatim, în pagubă la marginea Timişoarei

Introducerea canalizării pe străzile din cartierele mărginaşe ale Timişoarei a adus pierderi operatorului apă-canal. Sunt câteva mii de imobile racordate la reţeaua de apă potabilă, ai căror proprietari nu plătesc niciun leu către Aquatim.

Guvernul susţine degeaba angajarea minorilor

Guvernul vrea să încurajeze munca la tineri şi, pentru asta, oferă subvenţii angjatorilor. Suma e mică, 300 de lei, de salariat şi, pentru aceşti bani, firmele trebuie să angajeze persoane cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani. Angajatorii însă nici măcar nu iau în calcul minorii.

Goana după analize

Sistemul sanitar din România e falimentar. Cel mai acut simt asta pacienţii, care plătesc degeaba, în fiecare lună, contribuţia la asigurările obligatorii de sănătate. Dacă vor analize pe bază de bilete de trimitere, trebuie să se înghesuie la laboratoare şi să stea ore în şir la cozi.

Şef nou la Rutieră

Subcomisarul Petru Rumega este, de astăzi, noul şef al Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.Până acum, el a fost ofiţer specialist pe linia cercetărilor penale în cadrul aceluiaşi serviciu.

A omorât un om şi s-a ascuns într-o şură

Alertă de gradul zero azi-noapte în Timiş! Un tânăr a trecut cu maşina peste un biciclist, l-a lăsat să moară în mijlocul drumului, iar apoi a dat foc autoturismului. A făcut asta ca să-şi ascundă urmele, pentru că nu avea permis de conducere şi, în plus, era băut.

Top