Stirile din ziua: 19 noiembrie 2010

Pesic își înfruntă fosta echipă

Etapa a 11-a a Diviziei A de baschet masculin se derulează aproape în totalitate sâmbătă, cu excepţia partidei din sala „Constantin Jude”, dintre BC Timişoara şi „U” Mobitelco BT Cluj. Aceasta este programată duminică, 21 noiembrie, de la ora 18.

Povestiri cu şi despre clătite

Un inedit concurs de preparat şi povestit clătite s-a desfăşurat, joi seară, la Centrul Comunitar Evreiesc. S-au încumetat să-şi arate măiestria într-ale clătitelor mai multe concurente, dar şi un bărbat care a făcut furori cu produsele sale aromate.

Spectacol pentru bătrâni

Bătrânii internaţi la Căminul pentru Persoane Vârstnice vor avea parte, astăzi, de un spectacol special pentru ei şi vor primi cadouri. Acţiunea este organizată de Clubul Rotaract Cetate Timişoara.

Cereri de finanţare suspendate

Nu se mai acceptă cereri de finanţare prin fonduri POR pentru reabilitarea serviciilor sociale. În acest moment, finanţarea nerambursabilă solicitată prin proiectele aflate în proces de evaluare depăşeşte cu 50% valoarea alocată.

Întreruperi de curent

Compania Enel anunţă, pentru astăzi, întreruperi în furnizarea energiei electrice pe mai multe străzi din Timişoara şi într-o serie de alte localităţi din judeţ.

Top