Stirile din ziua: 24 noiembrie 2010

Vin brazii de Crăciun

Începe tăierea pomilor de Crăciun! Direcţiile silvice din vestul ţării scot la vânzare câteva mii de brazi şi molizi, la preţuri care încep de la 10 lei pe bucată. În această perioadă se vor intensifica şi controalele.

SMS-uri care pârăsc chiulangiii

Vin vremuri grele pentru elevii care nu „servesc” cursurile! Părinţii vor primi mesaje scrise pe telefoanele mobile, de la profesori, de fiecare dată când odraslele lor pleacă nemotivat de la ore. În plus, numărul de absenţe va fi comunicat şi poliţiştilor.

Redresare economică semnificativă în Regiunea de Vest

Datele lunare oferite de Direcţia Regională de Statistică Timiş arată că producţia industrială a crescut semnificativ în ultimul an la nivelul Regiunii de Vest. Interesant este faptul că această creştere s-a produs în condiţiile în care numărul angajaţilor a scăzut.

Întreruperi de curent

Compania Enel anunţă, pentru astăzi, întreruperi de energie electrică în Timişoara, Lugoj şi mai multe localităţi din judeţ. Acestea sunt cauzate de executarea unor lucrări de întreţinere la reţeaua eletrică.

Fiecare copil merită un cadou de Crăciun

Centrul Regional Reţea Poştală Timişoara se alătură campaniei naţionale „Fiecare copil merită un cadou de Crăciun”, declanşată de Poşta Română, în scopul colectării de jucării pentru copiii orfani şi cei proveniţi din familii defavorizate.

Top