Stirile din ziua: 10 noiembrie 2010

Purtător de cuvânt la moara din Carani

Cunoscuta, pe vremuri, moară din Carani cam scârţâie în ultima vreme. Şi scârţâie greu, din toate încheieturile. Firma care o administrează, Aton Transilvania, este angrenată într-un război pe viaţă şi pe moarte cu fostul manager al societăţii, Nicolaus Mann.

Garoiul şi „bulangiul”

„Ţigan împuţit!” „Homosexualule!” „Garoiule, magraonule!” „Satanistule!” „Cioară umplută cu 200 kg de rahat!” „Bă, eşti Albă ca Zăpada!” Cam aşa a decurs extrem de elevatul dialog purtat, zilele trecute, de doi mari domni ai fotbalului românesc.

D’ale parlamentului: Azi, coprofagia

Ăştia ne cred proşti sau idioţi?! Nici nu cred că îi interesează cum se simte lumea când observă cum se derulează parodia asta din Parlamentul României. Ca şi Dan Negru, pur si simplu nu se pot abţine să se umple de penibil în faţa naţiunii telespectatoare.

Distracţie la D’arc

Cei care au avut chef de o ieşire în oraş marţi seară au putut alege, fără să greşească, clubul D’arc. Aici, petrecerea a fost în toi până spre orele mici ale dimineţii.

Dramă la Ghiroda

Un băiat de 19 ani a murit, iar fratele lui, cu cinci ani mai mare, se zbate între viaţă şi moarte. Mama celor doi este şi ea sub îngrijire medicală. Cei trei s-au intoxicat, se pare, cu monoxid de carbon.

Top