Stirile din ziua: 22 noiembrie 2010

Final anticipat în duelul vestului

Timişorencele de la BCM Bega Danzio au cedat, pe parchetul sălii Victoria din Arad, în faţa mult mai experimentatelor baschetbaliste de la ICIM. Gazdele s-au impus cu 88 la 62, după ce au încheiat în avantaj toate cele patru sferturi.

Cartierul Fabric, văzut de liceeni

Cartierul Fabric în imagini 3D, cu un parc ecologic sau cu o scenă fixă, inspirată de arhitectura zonei – sunt câteva din viziunile unor liceeni, care au scris proiecte de hotărâre de consiliu pentru regândirea cartierului Fabric.

La un punct de primul loc

„Am o pubalgie, de aia n-am jucat. Nu-mi spune mie domnul Iancu când să joc şi când nu”, a răbufnit Cosmin Contra după victoria 2-0 cu liderul Oţelul Galaţi. „Fiul” neascultător al lui Iancu are scut în faţa cuvintelor grele ale patronului: victoria de duminică şi nicio înfrângere în campionat.

Ministrul Muncii vrea ca mamele să revină rapid la muncă

Ministrul Muncii, Ioan Botiş, susţine ideea reducerii perioadei de acordare a indemnizaţiei pentru creşterea copilului şi spune că măsura va încuraja mamele să revină mai repede la muncă. O altă variantă este încurajarea revenirii benevole la muncă mai devreme de doi ani, prin acordarea unei indemnizaţii de 400 de lei. Practic, aceşti bani s-ar putea

Balkanik Zeppelin, la Club 30

Cei care au vrut să petreacă ultima seară a săptămânii în inconfundabilul ritm al bluesului au ales Club 30. A fost Balkanik Zeppelin, cu Mike Godoroja & The Blue Spirits feat. Trei Parale.

Top