Stirile din ziua: 15 noiembrie 2010

Supă-cremă de cartofi

Creştinii au intrat, astăzi, în postul Crăciunului. Timp de şase săptămâni, credincioşii se pregătesc pentru sărbătoarea naşterii lui Iisus Hristos.

Joburi pe alese pentru doctori

Oferte de nerefuzat pentru medici şi asistente! La sfârşitul săptămânii, peste 5.000 de locuri de muncă în domeniul sanitar sunt prezentate, la Timişoara, de firmele de recrutare de personal. Salariul unui medic poate ajunge, în Anglia, şi la 200.000 de euro pe an.

Pantilimon şi Alexa, convocaţi la naţională

Tricolorii au plecat, în această dimineaţă, spre Klagenfurt, unde naţionala României va juca un amical cu Italia. Selecţionerul Răzvan Lucescu a convocat, pentru acest meci, şi doi alb-violeţi: portarul Costel Pantilimon şi căpitanul Dan Alexa.

„În vizită”, la Sala 2

Marţi, 16 noiembrie, de la ora 18,30, Teatrul Naţional Timişoara va fi prezent în Festivalul European de Teatru „Eurothalia”, organizat de Teatrul German, cu piesa „În vizită”, de Roland Schimmelpfennig, în traducerea lui Ciprian Marinescu.

Întreruperi de curent

Enel are şi astăzi întreruperi programate de energie electrică, în Timişoara şi alte câteva localităţi din judeţ. Acestea sunt cauzate de lucrări de întreţinere la reţeaua electrică şi pot fi mai scurte decât au fost anunţate iniţial.

Top