Peluza Sud si manipularea cu mana

Polemica fratricidă pe tema continuatoarei celei mai morale și istorice dintre cluburile Poli nu dă semne să se potolească. Rețelele de socializare, forumurile, blogurile ori ziarele online sunt pline de remarci care mai de care caraghioase despre cine se trage mai aprig din Decebal și Traian: Gyuri sau Hansi? Puțini acceptând că nici Istvan, nici Johann n-au mai fost ce-au fost odată, de vreme ce, pe parcurs, ne-am tot corcit cu Dacia Pitești ori AEK Bragadiru, spre deliciul publicului microbist din Timișoara. Și care astăzi pur și simplu nu mai suportă să mănânce rahat, doar pentru că o vreme a mâncat pe-ndestulate și cu mare voioșie.

Firește că e dreptul omului să fie selectiv cu ce bagă-n gură. Numai că deseori ce-i iese din gură nu-i mai și trece prin filtrul gândirii. Suporterii echipei suporterilor și ai Universității Politehnica Timișoara, club înscris in liga a cincea timișeană, au tot dreptul să nu mai vină pe stadionul „Dan Păltinișanu”, sunt liberi să nu susțină construcția politică a primarului Robu, ACS Poli, rezultată dintr-o inginerie juridică pe suportul divizionarei B ACS Recaș. Și nici măcar nu-i suspectez că ei ar fi legătura între alegerile locale și proiectele fotbalistice ale altor politicieni locali.

Cu Institutul Politehnic în spate, au, de asemenea, dreptul să se considere ei mai puri și izvorâți din alba spumă a mării, comparativ cu ce încearcă acum să facă autoritățile municipale și județene. Însă cu siguranță exagerează condamnând dreptul timișoreanului la un fotbal de ligă superioară, doar pentru că, la un moment dat, factorul politic și administrativ (dintr-o eroare managerială) nu i-a mai băgat suficient în seamă pe liderii galeriei, cum se întâmpla pe vremuri.

Logic, cei din Peluza Sud nu au dreptul însă să-și îndrepte veninul spre suporterii actualei divizionare B ori spre instituțiile care finanțează acest proiect, dintr-un simplu motiv: ACS Poli funcționează prin asocierea a CLT, CJT, fostul club din Recaș și Universitatea Politehnică din Timișoara. Adică exact institutul care finanțează și echipa din liga a V-a, de care ei sunt atât de mândri. De ce nu merg la rectorul Șerban cu o falcă în cer și una-n pământ să-i ceară acestuia oprirea acestui „bigamism” sportiv? Pentru că, din fericire, la nivel instituțional, mințile nu sunt atât de înfierbântate cum o arată de multe ori tribuna.

Ca mulți alții, de când a dospit țigănia asta de ceartă între suporteri, și eu mă întreb de ce galeria atât de activă zilele trecute pe arena Știința nu făcea aceleași spectacole de lumini și sunet la ASU Politehnica și acum cinci-șase-șapte ani, în liga a VI-a, căci și atunci exista această bravă echipă studențească? De ce era în Peluza Sud să cânte pentru Poli AEK ori FC Timișoara, niște compromisuri, și nu susțineau, ca acum, bărbătește, echipa Institutului Politehnic? Că tare liniște mai era pe-atunci între Facultatea de Construcții, cea de Electro și cea de Mecanică.

Închei cu o remarcă sclipitoare făcută de userul „Cherchelit” pe forumul Druckeriei: „Nașterea asta a ACS Poli e ca un futai la beție – nimeni nu își mai amintește detaliile. Dar ce vină are bastardul plămadit din povestea de iubire dintre un politician confuz si o cramă de vinuri?”. Chiar așa, ce vină are noua Poli?

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

54 comentarii pentru acest articol

DA CU CALU' CE ATI AVUT? a spus: (august 24th, 2012 at 11:13 )

Toate ca toate, dar cu Basket Club Timisoara ce a avut drukeria?

Cristian a spus: (august 24th, 2012 at 11:16 )

Foarte bun articolul. Felicitari!

Mahmurelul a spus: (august 24th, 2012 at 11:17 )

Daca acs POLI e ca un f……tai la betie, atunci SS POLI e ca un bebelas nevinovat, gasit intamplator de o gasca de be…,sau ce or fi ei, care asa brusc, TOTI SE SIMT TATI pt. ACEL bebelas nevinovat ! Se pare ca bebelasul nevinovat este facut DIN FLORI…..de mar, de catre Universitatea Politehnica!!!! La asta cine o fi tatal, ca vad ca tati adoptivi sunt vreo 300, ca spartanii ! CE COI iNCIUDENTA!

Cristi Brancovan a spus: (august 24th, 2012 at 11:24 )

Eugen Sasu, daca pe tine te minte o persoana in care aveai mare incredere, spunand ca NU O SA MUTE RECASUL LA TIMISOARA, iar peste 2 saptamani il muta, tu mai ai incredere in persoana respectiva? E treaba mea sa ma identific cu cine vreau si sa critic la fel cum criticam si daca sustineam din peluza ACS-ul, la fel cum e treaba oricarui timisorean sa critice, pentru ca tot ce se face acolo nu se face din buzunarul privat al cuiva ci din banii orasului.

Daca nu erau alternative eu chiar eram gata sa accept si solutii de compromis, insa cand vad cat de slabi sunt ai nostri, mai bine imi vad de treaba si ma axez pe un proiect in care simt ca pot ajuta, iar lucru asta l-au simtit si alti colegi de peluza.

Intreaba-l pe rectorul Serban daca a fost consultat inainte ca sa fie anuntata intrarea Universitatii Politehnica in asociere. Intreaba-l de asemenea daca semnatura de pe comunicat ii apartine 😉 Presupun insa ca el pune interesele institutiei inaintea orgoliilor personale.

E obtinunea oamenilor daca doresc fotbal „profesionist” de divizia B sau unul amator, care pentru unii poate aduce la fel de multe bucurii. Poate altii s-au saturat sa fie etichetati Dacia, AEK sau Recas…. pentru ca nu voi ziaristii reprezentati orasul pe stadioanele din tara. Ci cei din teren si cei din peluza. De ce sa plateasca cei din peluza pentru greseli ce nu sunt ale lor?

deBanat.ro a spus: (august 24th, 2012 at 11:25 )

SS-ul s-a nascut din 300 de spartani si mata, asa ca tot iti veni sa intrebi.

gelu a spus: (august 24th, 2012 at 11:36 )

proasta analiza domnule sasu. nu gandesti decat din punctul de vedere care iti convine. ia in calcul si altele si renunta la manipularea pe care o vezi pe pereti. sa te duci tu la fotbalul lui bojin si robu! galeria asta iti arata ca se poate si pur si fara politica. sau poate te alegi cu vreo functie pe la recas. te credeam mai destept.

Tatal SS a spus: (august 24th, 2012 at 11:58 )

Dom’le eu parca imi aduc aminte ca am facut odata sex, cu Universitatea Politehnica. Era intr-o toamna si aveam tre boabe!

Un tata cu ficior la drucheria a spus: (august 24th, 2012 at 12:00 )

Nu sunt de acord ca fiul meu sa fie asa fraier sa pice de tata la fetita asta – SiSi POLI !

Cristi Brancovan a spus: (august 24th, 2012 at 12:05 )

Eugen Sasu, ani de zile ai postat pe forumul la care faci referire fara sa te acuzam ca incerci sa ne manipulezi, chiar daca in spatele postarilor tare era si destula rautate, probabil datorita originilor politice ale echipei din perioada respectiva, tu avand parte de intimidari ce te-au determinat sa renunti la jurnalism multi ani de zile(ai scapat ieftin – vezi soarta lui Costinas si Ino Ardelean), din partea acelorasi oameni ce au adus AEK-ul la Timisoara (PSD). Acum daca cineva critica ACS-ul e clar ca e manipulat ….

Ma bucur pentru tine ca ai reusit sa depasesti situatia si sa sustii o constructie ce se bazeaza 99% pe politica, avandu-i ca parteneri pe „prietenii” tai de la PSD.

E treaba mea ca nu vreau sa mai imi ragusesc vocea pentru un club in spatele caruia am banuieli ca se afla un personaj care in ochii mei s-a compromis in momentul in care si-a falimentat singur afacerea (momentul licentierii 2011).

Cand rectorul Serban o sa se compromita si el in fata noastra o sa ne vedem de treaba si o sa stam linistiti acasa fara sa mai deranjam pe cineva. Deocamdata observ ca pe baza unei simple strangeri de mana cu ai mei colegi de peluza, lucrurile merg binisor la echipa Universitatii Politehnica din liga a 5a.

Cristi Brancovan a spus: (august 24th, 2012 at 12:14 )

Cea mai simpla solutie…..daca si asa Consiliul Local Timisoara nu finanteaza si BC Timisoara si Timiba de ce nu faceti presiuni asupra Universitatii Politehnica din Timisoara sa procedeze la fel in cazul ACS si ASU Politehnica? Sa desfiinteze ASU Politehnica daca nu-i reprezinta si vor sa fie implicati doar la ACS. Ca sa fie impacat si Eugen Sasu.

drukeria-membriidepartid a spus: (august 24th, 2012 at 12:20 )

domnule Sasu, sunteti singurul din redactia „debanat” care iubeste cu adevarat Poli, spre deosebire de cei doi colegi ai dv. sabin cara si alex nestor care pun patosul si ambitiile politice inaintea fotbalului(probabil ca v-ati dat si dv. seama de asta)
Este absolut normal, ca un polist adevarat (fara preferinte si ambitii politice)si un iubitor al fotbaluiui nu-si doreste sa-si petreaca cel putin 5..6 ani din viata urmarind fotbal de divizii inferioara si de maidan! Pur si simplu nu ai cum sa te gandesti ca poli poate zace in diviziile inferioare si la nivel de maiadan ani in sir, eu unul nu vreau sa-mi pierd tineretea si sa nu vad la timisoara un meci adevarat asa cum am vazut in ultimi 6 ani!

drukeria-membriidepartid a spus: (august 24th, 2012 at 12:29 )

CUM te poti tu numi druker al lui poli cand tu apari la tv alaturi de unii politicieni si sustii ca poli sa NU primeasca bani de la bugetul local pentru salvarea licentei si al lotului de jucatori, pe motiv ca ar beneficia si iancu din banii aia, sau ca mai importante sunt parcurile si scolile etc.. CUM? pai daca iubesti cu adevarat clubul asta poate sa fie oricine primar sau oricine patron ca tot

drukeria-membriidepartid a spus: (august 24th, 2012 at 12:30 )

trebuie sa-l sustii!

FRATE si SORA???!!??? a spus: (august 24th, 2012 at 12:31 )

Daca ACS POLI si SiSi POLI au ca mama Universitatea Politrehnica, inseamna ca sun FRATE si SORA!

SiSi POLI - o fetita adorabila... a spus: (august 24th, 2012 at 12:36 )

Dar, oare „adoptia ” s-a facut legal?

SiSi POLI a spus: (august 24th, 2012 at 12:39 )

are pampersi?

SiSi POLI a spus: (august 24th, 2012 at 12:40 )

are lapte praf, sau nu i-a dat Primaria?

drukeria-membriidepartid a spus: (august 24th, 2012 at 12:49 )

se vede de la o posta ca acesti „drukeria” au pus patosul si ambitiile politice cu actualul priamar si cu iancu mai presus decat interesul fotbalistic al unei intregi regiuni! si recurg la tot felul de actiuni de denigrare gen: mazgalire a pretilor timisoarei, comunicate de presa, benere, etc. .
nici mie si probabil nici dv domnule sasu nu ne comvine ca acest club a ajuns sa fie condus de niste politicieni, dar tot ei l-au gonit pe iancu! tot ei isi doreau un proiect impreuna cu clt si cjt, tot din cauza lor s-a ajuns aici! ..ok acum s-au razgandit nu mai vor cu cjt si clt.. dar sa vina ei cu un investitor puternic, cu un proiect mai bun si nu avem nimic impotriva!

polistu a spus: (august 24th, 2012 at 13:04 )

eu nu inteleg de ce trebuie sa raspunda la toate subiectele legate de POLI acest anonim brancoveanu (sau cum il cheama)?! de unde ai aparut aratare?

Pey, daca a spus: (august 24th, 2012 at 13:09 )

daca nu le spuneti de acum ca sunt frati, s-ar putea, cand cresc mari, ori sa se indragosteasca unul de altul , ca in telenovelele sudamericane, ori sa se omoare ca in telenovelele coreene!

@polistu de la alt polist a spus: (august 24th, 2012 at 13:11 )

n-ai auzit ca asta e purtator de cuvant, sau purtator de vorbe al taranistilor? e mana dreapta a lui orzu si sasca!

mani pulare cu mana, DAR.. a spus: (august 24th, 2012 at 13:24 )

N-ar fi nimic ca, taranistii au facut manipularea cu mana, dar au facut-o fara prezervativ!

Cristi Brancovan a spus: (august 24th, 2012 at 13:51 )

:))) tu intrebi si in 3 minute tot tu raspunzi cu alt user. Am fost acuzat pana acum ca sunt purtatorul de cuvant al tuturor. Chestia e ca eu stiu precis purtatorul de cuvant e cel ce posteaza cu n-spe id-uri pe acest site.

alt polist a spus: (august 24th, 2012 at 13:59 )

vrei sa insinuezi ca eu sunt ala care a intrebat? Baiete, te-ai „infipt” rau in politica si ti-a daunat!

Eu prezic a spus: (august 24th, 2012 at 14:32 )

ca cei doi frate si sora(ACS Poli si SISI Poli)cand vor creste mari, vor canta si vor dansa ca in filmele indiene!

Vio a spus: (august 24th, 2012 at 14:36 )

Pt. Cristi Brancovan:
Are dreptate Sasu. Voi sunteti cei manipulati de Orza si sleahta. Sunteti sclavii groparilor lui Poli. Doar ca nu aveti mintea si clarviziunea de a discerne tot ce se intampla. Bine ca-l injurati pe Iancu si lui Orza ii ridicati osanale. Rusine sa va fie! Fiecare om e liber sa aleaga cu ce echipa tine, dar NICIODATA POLI NU VA MAI FI POLI ADEVARATA. Trebuie sa sustinem echipa asta, nascuta din „alianta” pt. ca ea ne va reprezenta. Principalul motiv este ca se doreste performanta.

Poli a lui Iancu a spus: (august 24th, 2012 at 14:40 )

Dar cu Poli a lui Iancu cum ramane? Ea nu-i sora?

@prostu satului a spus: (august 24th, 2012 at 14:45 )

Costiele, sa moara mata-n papusoi, ca prost avorton a defecat.

Cristi Brancovan a spus: (august 24th, 2012 at 15:06 )

Fiecare are dreptul sa sustina pe cine doreste. Nu m-am luat de nimeni pt ca sustine ACS-ul. Pot sa fiu critic la adresa constructiei politice dar la fel de critic eram si daca urlam pt ACS. Nu vad ce deranjam ‘partidul’ daca noi astia cateva sute de ‘manipulati’ sustinem echipa Universitatii Politehnica

drukeria-membriidepartid a spus: (august 24th, 2012 at 15:26 )

@branzovan:pai daca „fiecare sustine pe cine doreste” de ce mazgaliti pereti si puneti benere cu mesaje ce vizeaza Acs?! nu cei ce sustin ACS vin cu benare si mazgalesc peretii impotrva voastra, ci voi.. cei ce sustineti „proiectul de pe maidan” va pretati la din astea..

polistu violet a spus: (august 24th, 2012 at 15:28 )

am văzut că am un frate care se cheamă tot polistu, pentru a nu exista probleme care-i unul şi care-i altul, de acum eu sunt polistu violet (eu am treaba cu brancoveanu sau cum îl cheamă, a nu ma confunda cu fratele polist).

hmmm a spus: (august 24th, 2012 at 16:02 )

„deBanat.ro a spus:
August 24th, 2012 at 11:25
SS-ul s-a nascut din 300 de spartani si mata, asa ca tot iti veni sa intrebi.”

Daca acest mesaj este postat de vreun angajat al acestui site, e foarte grav.

deBanat.ro a spus: (august 24th, 2012 at 16:11 )

Pentru unii-altii de pe aici:
Ia vedeti ca se coc strugurii, poate va faceti cu un loc de munca pe la Recas.
Asta in contul ACS – ului pe care-l prea slaviti precrum ROBII (sau ROBU?)

POLI E POLI a spus: (august 24th, 2012 at 17:16 )

Am vazut CFR Cluj la Basel, am vazut stelemeaua si dinamooistii, BINEINTELES am vazut si Barca-Real, DAR POLI E POLI ! Asa ca maine la ora 10,OO ma duc la meci, pe EL MONUMENTAL !

Unualtu a spus: (august 24th, 2012 at 18:32 )

Cristi…ca un fapt divers… ce drept ai cerut ca ACSul sa nu foloseasca pozele de la meciurile Fc Timisoarei? In pozele alea apar 20-30000 de oameni si nu cred ca ai fost tu ales reprezentatul lor. Cel putin eu nu te recunosc. Iar pana ce ASU nu strange macar 10000 de membrii, nu e echipa suporterilor.
Din ce stiu eu suporterii lui Poli sunt in numar mai mare decat 3-400.

Unualtu a spus: (august 24th, 2012 at 18:39 )

Cel mai naspa e ca ASUul…inca exista si are o baza smechera de fotbal, datorita in mare parte lui………….Robu.

Apropo….cu membrii PNTCD si Liga Banateana din fruncea Druckeriei ce ne facem? Adica dam comunicate ca nu vrem politica in fotbal, iar cei ce le semneaza sunt cei care au pierdut diferite posturi la alegeri ? Suntei cinstiti si drepti

Rectificator a spus: (august 24th, 2012 at 19:08 )

1.nu ati inscris voi clubul in liga 5
2. Asu a promovat in fiecare an….deci nu va asimilati merite pe care nu le aveti
3. Toni Foale e angajat………FC Timisoara :-))))) e si antrenor la Poli la juniori
4. Faceti ce vreti dar nu mai mazgaliti orasul
5. Sunteti doar 500 nu aveti autoritate sa va autoproclamati „suporterii lui Poli” la modul general
6. Ne vedem si pe stiinta

@prostu satului a spus: (august 24th, 2012 at 19:15 )

Costiele, desi postezi zeci de mesaje cu sute de nume diferite, noi stim ca tu esti acelasi bou. Te tradeaza accentul de drod, boure.

un locatar a spus: (august 24th, 2012 at 19:59 )

Dragi timisoreni,asociatia noastra de locatari,din Caleea Sagulu, am facut plangere penala la Politie pientru scrisu pe bloc. Speram ca Politia sa-i gaseasca usor pe aceeia si ei sa ne zugraveasca blocul. Faceti si voi plangeri penale.

alt polist a spus: (august 24th, 2012 at 20:04 )

p-astia ia plesnit dragostea de Poli din liga a 5-a, tocma dupa ce a zis Orsa ca aia e adevarata Poli. Si taranistii nu supoarta ca altii sa aiba alta perere decat ei. In 1907 au omorat mii de tarani pt. asta, ca aveau alta perere, speram ca acum nu ne omorati pe noi astia care tinem cu Poli din B?

istoria .... mama ei de istorie a spus: (august 24th, 2012 at 21:21 )

la ‘907 erau altii la guvernare.Ghici cine?

in vechiul regat a spus: (august 24th, 2012 at 21:46 )

oare cine erau la putere in vechiul regat?

istoria .... mama ei de istorie a spus: (august 24th, 2012 at 22:14 )

Nu stiu de ce insisti?Esti in eroare.

ovidiu a spus: (august 25th, 2012 at 00:37 )

Felicitari, foarte bun articol. Un singur lucru vreau sa ii intreb pe nemultumitii de proiectul cu liga a 2 a : in tot acest timp pana promoveaza SS POLI , juniorilor orasului sa li se rapeasca sansa de a debuta si a face performanta pentru POLI ? ( de a visa sa joace cu stadionul plin ) .
Ar fi pacat mai ales ca nu se stie ce talent ar putea aparea. FORZA POLI TIMISOARA

RADU BANCIU a spus: (august 25th, 2012 at 02:26 )

…ACS POLI NU ESTE LA MILA A 200,300 DE SUPORTERI PROFESIONISTI…CARE SA FIE VORBA INTRE NOI NU AU NICI O TREABA CU FOTBALU…..EI VIN …DIN DIFERITE MOTIVE DOAR DE EI STIUTE LA STADION…….MULTI DINTE EI PRIND 1,2 MAXIM 3 SEZOANE DUPA CARE ISI GASESC PRIETENA PE FACEBOOK SI SE LA SA DE MESERIE…ASTEPTAM TOTI SUPORTERII TRADITIONALI AI ORASULUI SA VINA IN PELUZA SI SA DEA DOVADA LA PRIMUL MECI CU UTA…CA TIMISOARA NU MOARE SI CA LE SUNTEM SUPERIORI….HAI POLI…..

sorin A a spus: (august 25th, 2012 at 09:07 )

Corect ar fi sa ne respectam ca suporteri ai lui POLI . Ca unii sustin ASU si altii ACS , NU CONTEAZA . Din cei 3-400 de suporteri care incurajeaza ASU , 200 sustin si ACS . Nu cred ca sunt mai mult de 600 de suporteri care vin la meciuri . Problema este cum ai aducem la fotbal pe ceilalti 30 000 ??? In nici un caz in partide cu liebling , leucusesti sau cu damila maciuca . Domnii edili trebuie sa stie ca un club de fotbal trebuie condus de un patron investitor care sa suporte salarii,contracte{chiar daca am luat teapa cu iancu}iar eventual consilile locale si judetene sa ajute prin punerea la dispozitie a infrastructurii si la eventual plata utilitatilor de la stadion ..Aceasta colaborare trebuie legiferata prin contract beton intre parti si nu prin coruperea unor functionari publici de catre patron astfel incat acesta sa fie dictator pe club si pe banii publici . Pentru asta trebuie insa oameni corecti si destepti . Dar cum desteptii nu au treaba cu corectitudinea………..ajungem de unde am plecat !

@prostu satului a spus: (august 25th, 2012 at 10:17 )

Am incerca sa nu fiu chiar vulgar, dar nu ma mai pot abtine. Esti atat de cretin incat te suspectez ca esti chiar Eugen Sasu.

doru a spus: (august 25th, 2012 at 11:42 )

vad ca sunt exagerari de ambele parti. si jigniri. nici nu stiu ce sa spun… care sunt mai infecti la limbaj, liberalii sau taranistii? ca asa pare lupta asta, din cate vad. o lupta intre mebrii de partid ai celor doua partide.

andrei a spus: (august 25th, 2012 at 11:49 )

in Timisoara doar ACS conteaza:X

dima a spus: (august 25th, 2012 at 12:33 )

de parca jucatorii, indiferent de echipa, intra pe teren cu carnetul de partid. mai terminati cu comentariile astea politice, ca nu tine. sa traiasca si ss poli, dar si acs poli. fiti decenti si inteligenti, luati cu asalt tribunele.

Timisoara+PREMIERA MONDIALA ! a spus: (august 25th, 2012 at 14:43 )

Timisoara a devenit PRIMUL ORAS DIN LUME,in care cetatenii(in special suporterii de fotbal..) se impart IN DOUA TABERE ! Stiu, asa e si la Barcelona,Madrid,Milano,Torino,Roma,Manchester,etc, doar ca acolo e vorba de DOUA ECHIPE DIFERITE ! DAR LA TIMISOARA, AMANDOUA TABERELE TIN TOT CU P O L I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@Timisoara+PREMIERA MONDIALA ! a spus: (august 25th, 2012 at 15:14 )

foarte buna aceasta remarca. interesant e ca toti se dau mai polisti decat orice polist. mai polisti si decat aia care au infiintat poli in 1921. robu spune ca acs e cea mai poli dupa 90 incoace, minimalizand poli din 90, 91 si 92, adica echipa care a eliminat atletico madrid in cupa uefa sau a remizat cu real madrid. am pus perioada 90-92 pentru ca, dupa cum robu nu stie, acea poli apartinea de universitatea politehnica. din toamna lui 92 s-au mai schimbat datele problemei. e pacat ca robu se comporta ca un borfas si fura meritul unei echipe mai poli decat hibridul numic acs. cat despre ss, va pot spune ca acei suporteri dovedeau ca sunt adevarati polisti daca mergeau si acum cativa ani sa sustina echipa asta, asa cum scrie si in editorial. de fapt, oamenii asita se ocupa cu turismul judeteran. fac turism judetean.

Dan Muri a spus: (august 25th, 2012 at 19:50 )

V-am citit toate comentariile!….. Parerea mea este ca ar trebui acum sa facem un pic de…. efort si sa tinem toti cu ambele POLI…. numai asa putem….. redeveni …. FORTA de care se temeau….. TOTI…. FORZZA VIOLLA!….. Hai POLI si -mi cer scuze daca…. am deranjat pe cineva dar…. asa gandesc eu!…

Timișoreanul a spus: (august 27th, 2012 at 20:27 )

În loc să fim uniți noi puținii timișoreni adevărați din oraș și să ținem nu doar cu cele 2 echipe ci cu toate echipele care reprezintă orașul nostru în orice sport , ne certăm ca proștii timp în care orașul se umple de olteni și moldoveni steliști. Mergeți prin barurile timișorene în timp ce joacă steaua și o să vedeți că sunt pline , e păcat unde se ajunge. Eu nu am ținut niciodata cu Poli pt că se chema așa , eu am ținut cu Poli pt că era și Timișoara și ne reprezenta orașul , așa cum am ținut și cu cfr in liga B , sau cu umt in divizia A. Ar trebui să ținem cu toții cu Timișoara și să nu ne mai lăsăm manipulați de lideri politici sau asa ziși lideri de galerie autoproclamați.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Cristian Busoi Nicolae Robu

Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic

Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază
Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe
La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția de 100 de ani de excelență în educație și cercetare, dar și de colaborare foarte bună cu mediul economic. Tradiția în domeniul mașinilor hidraulice, domeniu în care Aurel Bărglăzan a fost un adevărat pionier și creator de școală, dusă la prestigiu internațional de academicianul Ioan Anton, este continuată azi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoaştere internaţională. Un succes notabil pentru o echipă UPT în domeniul maşinilor hidraulice
Primăria Timișoara organizează o campanie de eliminare a căpușelor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 2-6 aprilie 2024, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Tratamentele vor fi efectuate terestru și se vor desfășura între orele 21:00 și 05:00. ”În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara se luptă cu căpușele
Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
Top