Suporterii Politehnicii cuceresc lumea! / FOTO

Politehnica Timişoara are suporteri în toată lumea, din New York până în Noua Zeelandă, din Casablanca până în Cancun. Suporterii echipei din campionatul judeţean şi-au semnalat prezenţa imortalizând imagini care le dovedesc atașamentul față de aceasta.

Clubul timişorean i-a invitat pe suporteri să trimită fotografii cu locurile prin care au trecut și au purtat cu ei însemnele alb-violete. Mesajul a fost recepţionat imediat, suporterii trimiţând poze în care Politehnica este prezentă în patru continente: Europa, Asia, Africa, America de Nord. Suporterii polişti, cu ale lor fulare alb-violete, s-au fotografiat în cele mai exotice locuri din lume. Nu lipsesc imagini de lângă Statuia Libertăţii, Cascada Niagara, Noua Zeelandă, Cancun, Las Vegas sau Cambodgia.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

31 comentarii pentru acest articol

Noni a spus: (ianuarie 12th, 2013 at 11:52 )

Nu vad sa scrie suporte ASU pe fulare. Probail ca sunt suporteri ai lui Poli ACS, cea care are si palmaresul si va promova in curand.

Maia a spus: (ianuarie 12th, 2013 at 11:59 )

Pana o sa promoveze in B echipa ASUcare nu are nici o legatura cu Poli Timiosara o sa aiba timp sa vada toata lumea intreaga galerie!

Cristi Brancovan a spus: (ianuarie 12th, 2013 at 12:01 )

Astia sunt suporteri a lui Poli cea care are palmaresul (ACS) nu ai lui ASU. Nu vedeti ce scrie pe fulare?

aiurea a spus: (ianuarie 12th, 2013 at 12:47 )

vad cu regret ca sita de la acs si-au pierdut in totalitate bunul simt. fotografiile au fost trimise de suporteri asu politehnica. actiunea asta a fost initiata de la cei de la asu politehnica. nesimtirea e mare la acs poli. cine va opreste sa faceti si voi o actiunea de genul? levente balint, ce mai astepti? sau va e rusine ca nu va trimite nimeni o fotografie macar? daca nu aveti initiativa, macar resopectati ce fac altii si invatati, nu furati, asa cum ati furat si echipa recasului.

Ion a spus: (ianuarie 12th, 2013 at 13:36 )

aiurea
Da cand voi din druckeria ati furat echipa din Brigadiru atunci cum o fost?si ati zis ca Brigadiru ii Poli?Voi chiar santeti penibili cand ziceti ca recas nu e Poli!Da voi sunteti Poli?Niciodata Poli nu va juca pe alt stadion dact Dan Paltinisanu sau fara palmares punct!Astept sa fie sters comentu 🙂

Ranjila a spus: (ianuarie 12th, 2013 at 13:46 )

@aiurea :
Dar de unde stii ca acesti oameni nu tin si cu ASU si cu ACS ? Te’au sunat vreo’ unu sa’ti zica ca tine numai cu ASU ? Esti un penibil.

Noni a spus: (ianuarie 12th, 2013 at 14:01 )

Voi furati pentru ca nu scrieti pe fulare ASU daca sunteti de la ASU. Nu aveti nici o legatura cu Poli! Nu v-ati infintat in 1921, ati gasit si voi o echipa studenteasca infintata de Robu in 2005 si incercati sa mintiti spunand ca e cea infintata in 1921, adevarata Poli! Rusine ASU! NU sunteti buni decat la mazgalit peretii! L-ati promovat pe Iancu, ati promovat Bragadiru si nu va place Recasul! Sa va intre bine in cap. ACS nu e Iancu! Ne pare rau pentru voi! Noi mergem inainte! Puteti sa ne sabotati cat vreti! Puteti sa va mazgaliti si pijamalele!

NOUA POLI a spus: (ianuarie 12th, 2013 at 15:15 )

Un lucru E SIGUR ! In poza de anul trecut, din fata de la NationalArena,de la finala Europalegue, MERA mi-a spus ca tinea cu ASU Poli, desi inca juca la astalalta POLI ! Deci una e sigura!

Scufita Rosie a spus: (ianuarie 12th, 2013 at 15:18 )

Eu sunt convins ca cei din fotografii tin cu ACS pentru ca vad ca au fete de oameni normali. Probabil ca multi sunt plecati de ceva vreme din tara si nu cunosc ispravile drukeria. In orice caz astia arata a fi normali! Cand mergi la un meci a lui ASU parca ai nimerit la un meci intre doua penitenciare!

rusine a spus: (ianuarie 12th, 2013 at 15:28 )

sunteti niste derbedei daca ati ajuns sa faceti asemenea chestii. mie mi-ar fi rusine. daca asta e poli cu suporteri ciorditori, mai bine stau acasa. este extrem de evident ca oamenii tin cu asu politehnica. inca o dovada ca vorbim despre bani aruncati pe fereastra in cazul acs. vai de noi ce-am ajuns!

Scufita Rosie a spus: (ianuarie 12th, 2013 at 15:56 )

Suporterii drukeria sunt suporterii lui Iancu. Ce le-a mai placut echipa lui Iancu…acum ca Iancu a plecat nu le mai place noua constructie numita ACS. Vreti sa vina Iancu inapoi baieti? Brancovene ti-e dor de Iancu? Bai daca vine Iancu si aduce o echipa din capitala voi o sa tineti cu ea ma…o a 3-a Poli cea mai Poli dintre poli. Ce ziceti? E buna daca e din capitala?

@Scufita Rosie a spus: (ianuarie 12th, 2013 at 16:11 )

du-te la partid si ridica-ti indemnizatia de postac si de persoana cu handicap sever. cred ca de aici vine rautatea ta incredibil de mare. daca ai nevoie de ajutor, te putem ajuta. trebuie doar sa recunosti ca esti urat ca dracu, de aici si pseudonimele feminine, si ca ai probleme psihice avansate.

lupul a spus: (ianuarie 12th, 2013 at 17:02 )

Bai desteptilor, sunt suporteri ASU pentru ca pozele au fost postate pe grupul de pe facebook ASU POLITEHNICA TIMISOARA dar voi sunteti prea frustrati sa vedeti asta :)))..Lasati tastatura si mergeti si pe la meciuri, sau asteptati o prima de la Robu sa va ridicati dosurile de pe scaun? :))

dilema veche a spus: (ianuarie 12th, 2013 at 18:20 )

Din articol :

” Suporterii echipei din CAMPIONATUL JUDETEAN şi-au semnalat prezenţa imortalizând imagini care le dovedesc atașamentul față de aceasta „

HA-HA HA a spus: (ianuarie 12th, 2013 at 18:21 )

…MULTE FACATURI…DAR REUSITE POZELE….:))))))

elefantul a spus: (ianuarie 12th, 2013 at 19:08 )

Un singur tip e destept pe-aici si anume cel ce s-a prins ca acei suporteri habar nu au ca exista ASU care n-are nici o legatura cu Poli 1921. Ei nici nu-si imagineaza ca o echipa din campionatul judetean s-ar putea da drept Poli. Poli e echipa de performanta din Liga 2 acum si din Liga 1 de la toamna, echipa care joaca pe DP adica ACS Poli. Eu l-am auzit pe Robu spunand la TV ca el a infiintat ASU pentru studenti ca sa poata juca studentii pe bazele sportive facute de el. Deci ASU N-ARE NICIO LEGATURA CU POLI 1921, E CLAR BAI IDIOTILOR? ASU este acum o echipa politica a looser-ilor politici, o echipa politizata 100%.!

Lupul cel rau a spus: (ianuarie 12th, 2013 at 20:06 )

Scufita rosie e noul nume a retaradatului di pi la noi care posteaza cu zeci de nume pe aici. Dupa cat e de prost sunt sanse mari sa-l cheme iriniel.

NOUA POLI a spus: (ianuarie 13th, 2013 at 10:14 )

Cei din Germania, considera ASU Poli ca pe echipa DE AMATORI a clubului POLI, asa cum acolo au toate cluburile mari!( e drept ca sunt, pe ici pe colo, unii prieteni sau rude, care stiu ceva de asa zisa „LUPTA” ACS Poli-ASU Poli, dar 99% din cei din Germania judeca normal si anume ca orice club are mai multe echipe: a II-a,A III- a, de juniori de diferite varste, de amatori, de suporteri si majoritatea iau parte la xcampionatele respective! Dar, pt. ei e simplu ECHIPA CARE PE SITE-ul FEDERATIEI E POLI TIMISOARA, atunci AIA E POLI TIMISOARA !

ACS POLI TIMISOARA a spus: (ianuarie 13th, 2013 at 10:19 )

Fiul meu e in Hong_kong si Singapore, la o firma cu doua filiale si a trimis poze cu POLI de acolo, unde sunt cativa timisoreni si pot sa va spun ca aia nu inteleg cum sunt doua Poli.

@elefantul a spus: (ianuarie 13th, 2013 at 10:47 )

Elefante, cati polisti ce merg pe Dan Paltinisanu urmareau evolutiile Recasului pana sa se mute politic pe Dan Paltinisanu? Toti aveti in cap doar evolutiile clubului din ultimii 10 ani, dar Poli a trecut prin perioade, cu o emulatie in jurul echipei mult mai slaba ca in prezent la liga a 5a.In cei 5 ani de B (’97-2002) Poli ajunsese a2a echipa a orasului, scapase de la retrogradarea in C inca din primul an, cu ajutorul UMT-ului, dar retrogradand totusi de doua ori ulterior.

@lupul a spus: (ianuarie 13th, 2013 at 10:49 )

deci MI – AI CONFIRMAT CA AM DREPTATE : MERA si in mai 2012 ERA MARE SUPORTER ASU POLI, desi voi drukeria, habar nu aveati , la vremea aia CA EXISTA IN TIMISOARA ASU POLI ! Acum TOTUL E FOARTE CLAR !!!

inna a spus: (ianuarie 13th, 2013 at 10:57 )

ala din New-York e in tricou rosu-alb, deci e clar ca e fan ASU Poli!

Ion a spus: (ianuarie 13th, 2013 at 11:33 )

Uitativa va ro pe opinia timisoarei la interviu dat de Mera despre Acs Poli si o sa va dati seama ca el nu a trimis poza celor de la ASU!In interviu zice ca tine cu ACS POli!

NOUA POLI a spus: (ianuarie 13th, 2013 at 12:48 )

NOUA POLI e ca si NOUL DALLAS !

ACS POLI a spus: (ianuarie 13th, 2013 at 13:12 )

Nu stiti multe,nici multi dintre voi si nici ziaristii! De ex. printre altele,intr-un an(nu va spun in care…), a fost mutata Facultatea de mecanica agricola, de la Craiova la Timisoara(nimeni nu a spus ca…politic….).Si au venit o gramada de sportivi de la Stiinta Craiova la Stiinta Timisoara(majoritatea sportivilor din Craiova erau la mec.agro.). De ex. la baschet au venit: Jean Ionescu,Viciu,Hoffman,Gaby Leonte,Bigu, s.a(la fotbal nu vi-i spun, aflati-i voi….) si nimeni nu a zis ca Stiinta Timisoara nu mai e Stiinta Timisoara, ba chiar majoritatea au ramas in Timisoara. Acum in schimb, traim numai printre filozofi, mari iubitori de adevar absolut, cautatori de puritate,despicatori de politic de nepolitic si de neopolotic, toti cunosc „esenta” lucrurilor si faptelor! Desi se zice ca e o „vreme” a informatiei si a multitudinii si multiplicarii de cunostiinte si informatii, realitatea e ca suntem intr-un intuneric, dovada procentajului la bacalaureat!(care si-asa a ajuns o parodie de examen…).Dar, vorba lui Banciu:”- Cati stiau in evul mediu sa scrie si sa citeasca, intr-un oras si totusi, toti traiau fericiti!”

vanatoru' a spus: (ianuarie 13th, 2013 at 13:45 )

Sa-mi spuneti imediat unde ati ascuns-o pe scufita rosie? Iar tu lupule, ce-ai facut cu bunica?

bunica a spus: (ianuarie 13th, 2013 at 13:57 )

l-am mirosit pe lup ca e din drukeria si il astept la el, la barlog, la bunker sa i-o trag.

spagaru' a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 00:00 )

Intrebare : pot cei 3 suporteri ACS sa se fotografieze in 12 locatii diferite de pe glob si sa arate altfel de fiecare data ?Nu .Deci, terminati cu glumele proaste ca ar fi suporteri acese…

lions a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 08:26 )

trei suporteri? poate atatia sunt in tot orasul.

@lions,spaga a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 11:03 )

Mera a putut…………poate si ceilalti doi…..

FC Poli Timisoara a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 15:57 )

Acesti suporteri nu sunt ai ACS-ului dar nici ai ASU,ci sunt dupa cum o dovedesc siglele de pe fulare ai clubului FC Poli Timisoara care nu a pornit din 1921 ci din 2002. Din 1921 a pornit acea POLI transformata in asociatie non profit in 1990 de membrii fondatori de la acea vreme Boit ,Craciun si compania si care azi e la Claudio Zambon.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Ziua Jandarmeriei este marcată la Iulius Town prin activități dedicate tuturor membrilor familiei, susținute de reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș. Sâmbătă, 30 martie 2024, în Iulius Gardens, începând cu ora 14.00, vor avea loc prezentări de tehnică și echipament, expunere de autovehicule speciale, dar și demonstrații de dresaj canin. Mai mult, cei mici...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Traseu aplicativ pentru copii, dresaj canin de Ziua Jandarmeriei, dar și Ateliere de Creație, Teatru de Păpuși și competiție de șah, în Iulius Town
Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Top