Stirile din ziua: 2 iulie 2016

Inca un cod galben de furtuni si vreme rea

Inca un cod galben de furtuni si vreme rea

Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod galben valabil de duminică, 3 iulie, ora 14, până luni, 4 iulie, la ora 6. Atenționarea vizează ploi torențiale, furtuni și vânt puternic și va afecta 28 de județe, printre care și Timiș.

Pe 900 de hectare din Timisoara s-a stropit din aer contra tantarilor / FOTO

La Timișoara se face, în sfârșit, dezinsecție și de la sol, dar și din aer. Vineri seară s-a stropit, din elicopter, deasupra parcurilor mari, a luciurilor de apă și a canalului Bega. Operațiunea va fi repetată și săptămâna viitoare, în condițiile în care țânțarii le fac deja viața amară timișorenilor.

JazzTm #4 a bifat cu brio prima seara! Genialul Jacob Collier a cantat la Timisoara /FOTO

A patra ediție a festivalul JazzTM a început vineri seară și a umplut de încântare sufletele privitorilor. La fel de adevărat este că, dacă îl ai pe scenă pe genialul Jacob Collier, totul merge spre perfecțiune. Urmează a doua seară, care va închisă de Imany, și, în premieră, în circuitul muzical vor intra și două parcuri.

Robu, despre demisia lui Popa: Nici vorba! Sa demisioneze cei care se cearta intre ei

Dan Popa nu are de ce să-și dea demisia din funcția de copreședinte al PNL Timiș, deși a spus că va face acest lucru, dacă liberalii nu câștigă județul. Celălalt copreședinte, Nicolae Robu, spune că lui Popa nu i se poate reproșa nimic legat de rezultatele partidului.

Top