Stirile din ziua: 9 iulie 2016

Timisoreanca Roxana Lucaciu este campioana mondiala la dans!

Timisoreanca Roxana Lucaciu este campioana mondiala la dans!

Perechea Roxana Lucaciu (Timișoara) – Paul Rednic (Baia Mare) a câștigat, în îndepărtata Japonie, titlul mondial la dans sportiv! Cei doi, având printre antrenori un alt timișorean, Raul Avram, au câștigat prestigiosul titlu chiar sâmbătă după-amiază.

De ce sunt atatea semafoare? Robu explica: Doar asa putem avea unda verde

Sunt atât de multe semafoare, tocmai pentru ca unda verde să funcționeze foarte bine! Asta susține primarul Nicolae Robu, conform căruia va dura aproximativ patru luni până când sistemul de trafic management va „învăța” să se autoregleze. Semafoarele sunt puse în funcțiune treptat, până la finele lunii iulie, după un grafic anunțat deja de PMT.

Primaria promite inca doua parcuri in zona Rebreanu

Locuitorii din zona de sud a Timișoarei ar trebui să aibă noi motive de bucurie. Primăria anunță că va amenaja încă două parcuri, cu locuri de joacă, pe două parcele a căror situație nu a fost clarificată până acum. Una dintre ele trebuie, de altfel, identificată clar, cu repere.

plen

Liberalii din CL, pusi sa renunte la functiile din comisii

Alfred Simonis și Nicolae Robu, pe aceeași lungime de undă! Liberalii conduc patru din cele din cinci comisii ale Consiliului Local Timișoara, dar acest lucru se va schimba. După ce Simonis a acuzat alianța PNL-UDMR de lipsă de democrație, Robu le-a cerut colegilor săi să renunțe la funcțiile de președinte și să se facă din nou alegeri.

Oficial: Timisul are administratie locala noua instalata 100%

Administrația locală din Timiș poate funcționa, de acum, la capacitate maximă. Au depus jurământul și ultimii primari aleși pe 5 iunie, iar consiliile locale au fost și ele constituite. La fel, și Consiliul Județean Timiș, pentru care a fost nevoie de trei încercări. Prefectul Mircea Băcală spune că nu are cum să-i pedepsească pe „chiulangii”.

Top