Stirile din ziua: 15 iulie 2016

Pregatiri de potop la Timisoara: recomandari de la Aquatim

Pregatiri de potop la Timisoara: recomandari de la Aquatim

Timișoara se pregătește de un cod portocaliu de furtună și precipitații care pot ajunge și la 90 litri/metru pătrat. Societatea Aquatim, „pățită” de mai multe ori în ultimele săptămâni, ia măsuri suplimentare de prevenție.

Bojin: Suntem pregatiti de cod, dar daca ploua cu 90 litri / mp, va fi apa peste tot!

Timișul va intra vineri seară sub o avertizare cod portocaliu de ploi, fiind preconizate căderi de apă care ar putea ajunge și la 90 litri/metru pătrat. Este deja în vigoare un cod galben de inundații, valabil până duminică. Cei de la Apele Române sunt pe teren, dar, spune Titu Bojin, șeful ABAB, dacă va fi un astfel de potop, situația va fi delicată.

Stadionul Dan Paltinisanu, liber la inchiriat de la 30.000 lei / luna! CJ Timis face licitatie

Consiliul Județean Timiș se pregătește de licitația pentru închirierea stadionului „Dan Păltinișanu”. Contractul de folosință gratuită al ACS Poli va expira în două săptămâni. Acum a fost stabilită și suma de la care se va pleca la viitoarea licitație, înțelegerea cu noul chiriaș urmând să fie valabilă doi ani.

Sandu Chirila il va sfatui si pe Grindeanu! Liderul CJ are si un consilier taxat de ANI

Constantin Ostaficiuc, Nicolae Robu, Titu Bojin, Sorin Grindeanu. Cei patru lideri politici au cel puțin un punct comun: consilierul personal Alexandru Chirilă. Noul președinte al CJ Timiș i-a prelungit acestuia contractul și și-a ales încă un consilier, în persoana unui fost primar găsit de ANI în conflict de interese.

acs poli

Robu si Tudose vad la fel viitorul lui Poli Timisoara, cu o singura diferenta

Primarul Nicolae Robu este de acord, în cea mai mare parte, cu toate condițiile lui Viorel Tudose, omul de afaceri interesat să preia Poli Timișoara. Printre acestea, promovarea jucătorilor români, dar și neimplicarea banului public în susținerea echipei de fotbal. Edilul ar vrea însă ca Poli să joace în Liga I în sezonul viitor. Cele două părți negociază de aproximativ două luni.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Șagului nr. 58, 64, Țibleșului, Torac (p), Apateu (p), Noua, Gh. Asachi (p), Melodiei (p), Pindului (p), Dumbrava Roșie (p), Pictor I. Zaicu (p), Bd. Gh. Lazăr (p), orele 9 – 17; Săcălaz – zona str. VIII și VII, Giarmata – zona str.

Carnagiu la Nisa: 84 de morti, sute de raniti, dupa ce un camion a intrat in multimea care celebra Ziua Frantei

Un camion a lovit în mulțimea adunată la Nisa pentru focurile de artificii cu ocazia Zilei Naționale a Franței. Sunt 84 de morți și sute de răniți, printre care și doi români. Șoferul camionului a fost împușcat. Președintele François Hollande a anunțat prelungirea cu trei luni a stării de urgență, care urma să fie ridicată la 26 iulie.

Top