Stirile din ziua: 26 iulie 2016

ALDE vrea alegeri anticipate si le cere parlamentarilor demisia

ALDE vrea alegeri anticipate si le cere parlamentarilor demisia

ALDE a propus, marți, ca toți senatorii și deputații să-și dea demisia înainte de finalizarea mandatului, pentru ca alegerile parlamentare să poată fi organizate în octombrie sau noiembrie. Copreședintele Daniel Constantin spune că premierul Dacian Cioloș a propus liderilor partidelor două variante „proaste” de dată a alegerilor: 4 sau 11 decembrie.

Locul din Timisoara unde banii nu au nicio valoare. Hai la Piața Lucrurilor Libere

Un loc în care banii nu au nicio valoare, iar trocul nu e permis. Asta vor putea să descopere timișorenii care trec în acest sfârșit de săptămână pe la Piața Lucrurilor Libere. Aici, participanții aduc de acasă lucrurile în stare bună pe care nu le mai folosesc. Obiectele vor fi oferite drept cadou altor persoane

La Timisoara se da cu borcane dupa muncitori! Oamenii vor somn, nu santier sub geam

Dacă s-ar munci și noaptea pe șantierele din Timișoara, lucrările ar fi gata mai repede. Metoda e practicată în străinătate, însă nemții sau francezii probabil că nu au în debarale… borcane! În orașul de pe Bega, acestea pot deveni cei mai buni apărători împotriva deranjului muncitoresc nocturn! Cel puțin asta susține primarul Nicolae Robu.

Fanii lui Poli, invitati sa scoata… cardurile! Cum pot face donatii

Fanii lui Poli Timișoara pot face, în sfârșit, donații către echipa lor preferată. Nu prin SMS, fiindcă, spune primarul Nicolae Robu, acest lucru este imposibil, ci direct de pe… card. E unica soluție prin care suporterii își pot sprijini favoriții. Poli nu știe încă în ce ligă va juca în noul sezon.

Agricultor, cercetator, expert! Pentru ca trebuia sa poarte un nume, in PNL Timis i s-a spus Nicu Bitea

Că PNL are specialiști de nu-i poate duce știm deja. Că meritocrația guvernează exclusiv numirile și candidaturile – și asta știm. Ce nu știm – dar nu prididim să aflăm – e cine sunt geniile ascunse sub sigla partidului cu săgeată. Ultimul pe listă: Nicolae Bitea, proaspăt lider al grupului PNL din CJ Timiș, în același timp, agricultor, cercetător, expert în administrație publică și specialist în coordonarea traficului

PSD nu are calendar pentru parlamentare, Grindeanu spune care e minusul colegilor sai

Parlamentarii social-democrați au o problemă de comunicare, care ar trebui îndreptată. E părerea președintelui PSD Timiș, Sorin Grindeanu, care spune că nu există un calendar al nominalizărilor de candidați. Recomandările vor veni însă de la București. Între timp, PSD Timiș l-a scos de la naftalină pe senatorul Matei Suciu.

Intreruperi de curent

Enel a programat marți, 26 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ecoului nr.1, A. Demetriade (p), Divizia 9 Cavalerie (p), Stuparilor (p), Foișor, Acad. Petre Negulescu, Intrarea Cocoșului, orele 9 – 17; Răchita (p), Săcălaz – Zona str. IV și III, Giarmata – Zona str. Morii, Bătrână, Izvorului, Giroc – fosta U.M.

Top