Stirile din ziua: 20 iulie 2016

Admitere la liceu 2016 in Timis. Unde s-a intrat cel mai greu si unde mai sunt locuri libere

Admitere la liceu 2016 in Timis. Unde s-a intrat cel mai greu si unde mai sunt locuri libere

După ce au trecut prin emoțiile Evaluării Naționale, mii de elevi din Timiș au aflat unde vor merge la liceu. Cel mai greu s-a intrat la „Grigore Moisil”, în timp ce Liceul Auto este la coada clasamentului. Mai multe licee din județ încă mai au locuri neocupate.

Grindeanu, exasperat de semafoare: Ar trebui stimulata inteligenta sistemului!

E vară și perioadă de vacanță, dar se anunță vremuri grele la toamnă, în Timișoara, cel puțin din punct de vedere al traficului rutier. Asta, din cauza semafoarelor nou amplasate în oraș. Președintele CJ Timiș, Sorin Grindeanu, speră ca, până la toamnă, lucrurile să intre în normal.

Tunel nefolosit de trei decenii, deschis in zona Jiul/ FOTO

Lucrările de la Pasajul Jiul vor începe oficial de la 1 august, dar până atunci se fac pregătiri pentru ca traficul să fie perturbat cât mai puțin posibil. Surpriza cea mare va fi pentru pietoni, care vor putea trece pe sub pasajul de cale ferată printr-un tunel care a stat… ascuns aproape 30 de ani.

Timisoara, orasul studentilor din toate colturile lumii! Incepe o noua editie ISWinT

Timișoara va deveni, timp de zece zile, punctul de întâlnire a studenților din toate colțurile lumii. Este vorba despre o nouă ediție a festivalului ISWinT, care va aduce în orașul de pe Bega peste 80 de studenți din alte țări. Aceștia vor avea ocazia să participe la diferite acțiuni și vor putea să-și împărtășească cultura și tradițiile cu ceilalți participanți.

Politia Locala ar trebui sa-si anunte si propriii agenti: E interzis sa pedalezi pe contrasens!

Doi timișoreni au fost amendați, în urmă cu două săptămâni, pe strada Sf. Ioan, deoarece pedalau pe trotuar, în condițiile în care pe carosabil este amenajată o pistă de biciclete, dar în sens invers celui în care se deplasau. Polițiștii locali au scris în procesele-verbale că oamenii ar fi trebuit să meargă pe pistă, deși era interzis. Șefii lor îi contrazic.

fara apa

Pericol la robinete! Nu va conectati forajele proprii la reteaua publica

La Aquatim au ajuns, în ultima perioadă, mai multe sesizări referitoare la calitatea apei de la robinete. În urma verificărilor, angajații companiei de apă-canal au constatat că tot mai mulți timișeni își conectează forajele proprii la instalațiile de apă legate la rețeaua publică. Acest lucru este însă foarte periculos.

Sorin Grindeanu: Voi sta patru ani presedinte al CJ Timis. Cel putin patru

Se aștepta la surprize când a devenit președinte al CJ Timiș, acum le face inventarul. Cine va folosi stadionul, în cazul cărei instituții din subordine vor fi sesizate organele de anchetă, cum vor face pasul în lateral funcționarii cu probleme cu legea, cum ar putea trece de plen proiectele controversate și de ce ar trebui să se trezească din inerție Timișul și Timișoara – despre toate vorbește, într-un interviu, Sorin Grindeanu.

aquatim

Fara apa rece la Otelec

Aquatim anunță că miercuri, 20 iulie, între orele 8 și 17, va întrerupe furnizarea apei potabile în Otelec, pentru spălarea rezervorului de înmagazinare a apei și dezinfecția rețelei de distribuție. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din localitate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă

Top