Stirile din ziua: 19 iulie 2016

Profesorii intra in examen. Peste 900 de dascali din Timis dau ultima proba pentru titularizare

Profesorii intra in examen. Peste 900 de dascali din Timis dau ultima proba pentru titularizare

După ce au susținut partea de inspecții la clasă, acum dascălii care vor un loc de titular trebuie să susțină și examenul scris. Sute de profesori din județ vor da proba finală, miercuri.

Fost sef al Politiei Rutiere Timis: Sunt mari probleme in managementul traficului rutier in Timisoara si in judet

Problemele legate de traficul din Timișoara nu mai sunt o noutate pentru șoferii care se luptă zilnic cu blocajele. Fostul șef al Poliției Rutieră Timiș, Nicolae Istrat, acum consilier local la Făget, spune că situația ar putea fi mult mai bine gestionată… dacă s-ar respecta legea.

paradă

Soferii reclama: Semafoarele inteligente au blocat si ultima artera circulabila a Timisoarei!

Semafoarele care au împânzit Timișoara, ca parte a proiectului de management al traficului, au început să fie puse în funcțiune pe rând. Sistemul va fi 100% funcțional, conform declarațiilor oficiale, de la 1 noiembrie. Până atunci, șoferilor nu le rămâne decât să aștepte… Oamenii au început să reclame anomaliile.

Stefan Popa Popa’s o reclama din nou pe… bunica la Primaria Timisoara

Ștefan Popa Popa’s continuă războiul cu restaurantul care funcționează în imediata sa vecinătate. Artistul cere explicații de la primărie, pentru că este deranjat atât de gălăgia din curtea localului, cât și, susține el, de atitudinea polițiștilor locali, care nu fac nimic.

Bani de sport de la CJ Timis: 900.000 de lei pentru CS Informatica, inca 1,3 milioane catre alte cluburi

Consilierii județeni vor aloca, în această săptămână, bani pentru motociclism, haltere, judo, șah sau fotbal în sală, dar și pentru dansuri, karate sau ciclism. Este vorba despre sprijinirea cluburilor sportive din județ, pentru care a fost alocată o sumă care depășește cu puțin 2 milioane de lei. Aproape jumătate merge către CS Informatica.

aquatim

Apa rece oprita la Stiuca

Aquatim anunță că marți, 19 iulie, între orele 8 și 16, va întrerupe furnizarea apei în Știuca, pentru spălarea și dezinfecția rezervorului de înmagazinare. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din localitate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Divizia 9 Cavalerie (p), Olanda (p), Albinelor, Constructorilor (p), I. I. de la Brad (p), Martir Conciatu, N. Copernic, Frigului, Albinelor (p), Oravița (p), Lucerna (p), Pisa, Frăției, Pomiculturii (p), Arh. I. Mincu, I. Roată (p), C. Davilla (p), Piața Atena, I. Velceanu,

Top