Stirile din ziua: 16 iulie 2016

Se repara soselele! Restrictii de trafic in Muntenegru

Se repara soselele! Restrictii de trafic in Muntenegru

În Muntenegru se repară de zor șoselele, așa că autoritățile au instituit, chiar din acest weekend, unele restricții de trafic. Ministerul Afacerilor Externe îi avertizează pe cetăţenii români care doresc să se deplaseze în Muntenegru să fie atenți.

Cod portocaliu de inundatii pana duminica, pe Timis, Bega si Barzava

Pericolul de inundații în vestul României nu a trecut încă. Până duminică sunt în vigoare un cod galben și un cod portocaliu pe mai multe râuri. Se vor înregistra viituri rapide pe râurile mici, cu posibile efecte de inundaţii locale, dar şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri, cu posibile depăşiri ale cotelor de apărare.

bac

Doua treimi din contestatiile la Bac din Timis, fara note modificate / REZULTATE

Ministerul Educației Naționale a afișat, sâmbătă, rezultatele de la bacalaureat, după soluționarea celor aproape 45.000 de contestații depuse la nivel național. În Timiș, un sfert dintre candidați au feost nemulțumiți de notele obținute, cei mai mulți la Limba română. După rezolvarea contestații, rata de promovare în Timiș a crescut cu 1,28%.

CJ Timis da bani pentru Capitala Culturala! Cu trei saptamani inainte de depunerea dosarului

Consilierii județeni trebuie să voteze, în viitorul plen, un proiect de hotărâre prin care Asociația Timișoara – Capitală Culturală Europeană (ATCCE) va primi o cotizație de 200.000 lei. Primăria a aprobat, la rândul ei, o contribuție de un milion de lei, dar banii încă vin cu țârâita.

Top