Stirile din ziua: 14 iulie 2016

Fortuna: Timisoara romaneasca e la nivel de nota 5! De ce a scos Ciuhandu palosul din laba leului?

Fortuna: Timisoara romaneasca e la nivel de nota 5! De ce a scos Ciuhandu palosul din laba leului?

Primăria Timișoara a organizat, joi, o dezbatere publică pe tema Regulamentului local de implicare a publicului în elaborarea sau revizuirea planurilor de urbanism și amenajare a teritoriului. Participanții au fost, ca de obicei, destul de puțini. Printre ei, arhitecți, inclusiv fostul arhitect-șef Radu Radoslav, dar și… Lorin Fortuna.

Ce s-ar mai fi bucurat PSD sa-si dea Dan Popa demisia inainte de parlamentare

„Când vă dați demisia, domnule Dan Popa, așa cum ați promis? Este adevărat, dle copreședinte, că sunteți un mincinos și un om de rahat dacă nu vă dați demisia?”, se tot auzea pe la conferințele de presă ale PNL Timiș, după ce rezultatul alegerilor locale făcea din filiala județeană a liberalilor una de duzină, nicidecum una de frunte, cum era cândva.

Calin Dobra va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor

Președintele executiv al PSD Timiș, Călin Dobra, face pasul următor în politică. La toamnă, el va fi primul pe lista social-democraților pentru Camera Deputaților. Anunțul a fost făcut de Sorin Grindeanu, care admite că și l-ar fi dorit pe Dobra în echipa executivă de la CJ Timiș, dar, în urma negocierilor, acest lucru nu a fost posibil.

Tudose: Vreau s-o preiau pe Poli, dar in conditiile mele! Nu vin la Timisoara sa platesc golania si smecheriile altora

Poli Timişoara nu ştie în ce eşalon va juca în sezonul viitor, dar a atras atenţia unui finanţator român care vrea să preia clubul. Viorel Tudose negociază cu primarul Nicolae Robu de mai bine de două luni o eventuală preluare a clubului care a retrogradat în liga secundă, la finalul sezonului trecut. Tudose spune că acest lucru va fi posibil doar dacă îi vor fi respectate condiţiile.

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Șagului (p), Leonard (p), Frunzei nr. 1, G. Topârceanu (p), N. T. Velea (p), Martir Ioan Tănase, Martir Cornel Popescu (p), orele 9 – 17; Dumbrăvița – str. Oslo, Graz, Kiev, Brasilia, Toledo, Sofia, Sankt Petersburg, Londra (p), Ferventia II (p), Săcălaz –

Top