Stirile din ziua: 10 iulie 2016

Festivalul Inimilor: minunat, dar… cu gard pentru VIP-uri / FOTO

Festivalul Inimilor: minunat, dar… cu gard pentru VIP-uri / FOTO

Festivalul Inimilor, una dintre mărcile de tradiție ale Timișoarei, a ajuns, duminică seară, la final. A fost la fel de colorat și de plin de ritm, iar spectatorii s-au înghesuit voioși în Parcul Rozelor. A lipsit însă jocul încins la fiecare ediție de până acum, chiar în fața scenei. În acest an, zona a fost îngrădită, cu mult neam prost, pentru… VIP-uri.

De pe bretea prin piata volanta! Haos la stadion, politistii locali vor face candva ordine

Mergeți să cumpărați legume și fructe proaspete din piața volantă de la stadion? Mare grijă, să nu dea o mașină peste voi! De când a fost terminată „breteaua” cu sens unic înspre Casa Tineretului, singura cale de acces pentru șoferi este… exact piața volantă. Primarul Nicolae Robu spune că polițiștii locali vor face ordine, dar nu precizează și când.

Varianta surpriza pentru presedintia PNL Timis: Marilen Pirtea

Unul din punctele ședinței Biroului Permanent Național al PNL care se va desfășura luni va fi numirea de conduceri monocefale în cele 12 organizații județene unde mai există doi copreședinți. Printre aceste filiale se numără și cea din Timiș, condusă în prezent de Nicolae Robu și Dan Popa.

Soluția primarilor PNL: Dan Popa – presedinte la Judet, Robu – la Municipiu

Fără Nicolae Robu la conducerea PNL Timiș! Acesta este cuvântul de ordine al majorității primarilor liberali din județ. Conduși de edilul din Gottlob, Gheorghe Nastor, edilii îl vor președinte unic la organizația județeană pe Dan Popa, în timp ce lui Robu îi este lăsată doar organizația Timișoara.

Dezbatere publica despre regulamentul pentru… dezbateri publice

Primăria vrea ca timișorenii să se implice activ în deciziile legate de urbanism și amenajarea teritoriului, așa că a întocmit un regulament pe această temă. El a fost introdus pe ordinea de zi a ultimului plen fără să fi fost supus unei dezbateri publice, așa că, în urma solicitării unui ONG, a fost retras. Acum urmează și dezbaterea.

Consilierii locali au vrut sa scoata in strada Infocentrul turistic!

Haosul care a domnit în prima ședință de lucru a noului consiliu local ar fi putut lăsa în stradă Infocentrul Turistic al Timișoarei. Nu se va întâmpla asta, iar proiectul va fi reintrodus pe ordinea de zi în viitorul plen, dar situația este incredibilă. Consilierii locali au votat împotriva funcționării infocentrului într-un spațiu al… primăriei!

Top