Stirile din ziua: 11 iulie 2016

Bordeasu (ALDE): De ce ne cheama Robu sa ne arate proiectele? Cu mine nu negociaza nimeni

Regulamentul de funcționare al Consiliului Local Timișoara și proiectele supuse la vot pe liste suplimentare sunt doar două dintre nemulțumirile unicului consilier local ALDE, Ilare Bordeașu. Acesta spune că nu va vota decât ce i se pare corect și nu va răspunde la comenzi politice, chiar dacă, teoretic, face parte dintr-o alianță.

Gheorghe Nastor, primul primar PNL care nu-l vrea pe Robu sef si renunta la functia din partid

Nu a fost „capul” primarilor liberali revoltați, dar se va ține de promisiune. Gheorghe Nastor, de la Gottlob, unul dintre cei mai influenți edili din Timiș, își va da demisia din funcția deținută în PNL și nu se va implica în campania pentru parlamentare. El spune că în spatele revoltei nu se află Alin Popoviciu.

Dan Popa: Voi incerca sa discut cu primarii, la noi a fost putin circ

Proaspăt desemnat prim-vicepreședinte al PNL Timiș, fostul copreședinte Dan Popa admite că în filială sunt nemulțumiri, dar speră ca lucrurile să poată fi rezolvate fără scandal. Totuși, Popa spune că e convins că unii primari își vor duce la capăt amenințările. Între timp, din Singapore, probabil având o altfel de perspectivă, Nicolae Robu vorbește din nou despre… meritocrație.

Despre semafoare, Culita Chis, garduri mari si neamuri proaste in costum de VIP

Două întrebări pentru două inepții marca Primăria Timișoara. De ceva timp, orașul a fost împânzit de semafoare, multe dintre ele încurcând mai degrabă traficul decât să-l fluidizeze. Și dacă de ajutor nu sunt, de ce atâtea semafoare? În Parcul Rozelor s-a tras un gard de fier care să protejeze VIP-urile e vulg. Iată și a doua întrebare: ce trebuie să faci pentru a fi VIP de Timișoara?

Becali si Prunea vor s-o implice pe Poli intr-un sabotaj la adresa FRF! Oficialii banateni au ales tabara lui Hagi

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis, la începutul acestui an, obligativitatea ca echipele din Liga 1 să folosească pe teren cel puţin un jucător sub 21 de ani, începând cu sezonul viitor. Practic, obligativitatea folosirii jucătorului under 21 împarte fotbalul românesc în două tabere.

Greva in zeci de primarii din Timis: marti nu se lucreaza

Negocierile între reprezentanții sindicatelor din administrație și cei ai Ministerului Muncii au eșuat, așa că marți, 12 iulie, se anunță grevă pe toată durata programului de lucru în mai multe primării din țară. În Timiș își vor înceta activitatea angajații din 54 de primării, printre care Buziaș și Lugoj.

La toamna, concurs pentru arhitect-sef la PMT! Robu a prelungit mandatul Andreei Stanila

Primăria Timișoara va organiza, în luna octombrie, concurs pentru ocuparea postului de arhitect-șef. Până atunci, Andreea Stănilă, în vârstă de 29 de ani, rămâne arhitect-șef interimar, fiindu-i prelungit, chiar în aceste zile, mandatul interimar. Funcția a rămas liberă de la finele lui 2015, când ultimul ocupant cu concurs și-a dat demisia.

Primaria Timisoara asteapta cereri de 20 de milioane de euro pentru anveloparea blocurilor comuniste

Dacă locuiți în blocuri ridicate până în 1990, vă puteți reabilita, în continuare, imobilele cu bani de la UE. Primăria dă o mână de ajutor asociațiilor de proprietari, cărora a început să le împartă ghiduri care să le ajute să întocmească dosare eligibile. Suma totală oferită prin Programul Operațional Regional pentru anveloparea blocurilor este de aproape 43 de milioane de euro.

Tura ciclista de 70 kilometri, doar pentru avansati: de la Muzeul Satului, la Herneacova si retur

Verde pentru Biciclete organizează sâmbătă, 16 iulie, cea de-a doua tură bănățeană din acest an. Punctul de plecare este, de această dată, Muzeul Satului de la Pădurea Verde, de unde se va pleca într-o deplasare de peste 70 kilometri, programată să dureze în jur de opt ore. Dacă sunteți începători într-ale pedalatului, totuși nu e indicat să participați.

Patinoarul din Parcul Copiilor asteapta probabil iarna: nici vorba sa inceapa lucrarile

Mult promisul patinoar care va funcționa tot timpul anului în Parcul Copiilor se dovedește a fi o întreprindere atât de grea, încât… nu se poate spune când va începe construcția lui! Locul unde va fi amplasat are unele probleme și încă nu există o autorizație. Teoretic, patinoarul ar trebui făcut în două luni.

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ion Ionescu de la Brad Bl. 25, sc. B, Calea Buziașului (p), Theodor Pallady (p), Spătarul Milescu, orele 9 – 16; Bucovăț (p), Giarmata – zona str. Izvorului, Morii, Bătrână, Cornești nr. 144, orele 9 – 16; Dobrești, Românești (p), orele 9 –

Top