Stirile din ziua: 6 iulie 2016

adrian bodo

Adrian Bodo a luat 4,20 la examenul de la Camera de Conturi! Deci mai sta la primarie

Adrian Bodo a luat 4,20 la examenul de la Camera de Conturi! Deci mai sta la primarie

Adrian Bodo nu pleacă din Primăria Timișoara! Deși ar fi vrut să scape de bătaia de cap pe care o are din postura sa de director al Direcției Fiscale și a susținut zilele trecute un examen pentru un post de auditor extern la Camera de Conturi Timiș, concursul s-a dovedit o piatră de încercare mult prea grea pentru el. Bodo nu a obținut nici măcar notă de trecere, banalul 5!

Vom ajunge mai usor la Cascada Bigar!

Accesul spre cascada Bigăr va fi mai ușor și mult mai bine marcat! Asta, după ce, pe durata verii, în zonă vor avea loc ample lucrări de amenajare. Proiectul include trasarea unui traseu turistic, începând cu accesul în zona Cascadei Bigăr şi continuând cu restul obiectivelor turistice din apropiere.

Amenda de 10.000 lei la Muzeul Banatului, pentru ciuperci si igrasie! Sanctiunea va fi contestata / FOTO

Haos și dezorganizare – e concluzia la care au ajuns cei de la Direcția de Cultură Timiș, după un control făcut la Muzeul Banatului. Cei de la muzeu vor contesta în instanță atât raportul, cât și amenda de 10.000 de lei. Ei spun că situația e aceeași de mulți ani și se întreabă de ce s-a făcut controlul abia acum. Important e însă în cât timp se vor rezolva problemele. Până să mai fie ceva de salvat.

Atentie pe unde pedalati! Politistii locali impart amenzi pe strada Sf. Ioan / FOTO

Pistă de biciclete pe carosabil, într-un singur sens. Ca să nu fii amendat, pe unde mergi, ca biciclist, dacă te deplasezi în sens contrar: pe trotuar sau pe pistă? Un timișorean care a ales prima variantă a fost amendat cu 750 de lei de polițiștii locali, care i-au spus că trebuia să meargă pe pistă și… vedea el ce face dacă din sens invers venea alt biciclist!

In administratia publica nu se face politica, politica se face in Famiglie

Pe vremuri, când la șefia filialei județene se afla un cetățean „de onoare” al Timișoarei (să-i fie sănătos genunchiul lui Gheorghe Ciuhandu), social-democrații de la PSD aveau pâinea, cuțitul și mai ales barosul cu care să facă „curățenie” în instituțiile pe care le preluau după o sesiune de alegeri.

CNADNR anunta in 12 iulie cine curata de zapada soselele in urmatorii patru ani

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a decalat, până pe 12 iulie, termenele de depunere și deschidere pentru procedurile de atribuire a contractelor de întreținere a drumurilor pe timp de iarnă pentru perioada 2016/2020. E pentru prima dată când contractele se vor face pe patru ani.

Florică Bîrsăşteanu

Florica Birsasteanu, in conflict de interese in perioada in care era consilier local!

Deputatul PSD Florică Bîrsășteanu, fost candidat la Primăria Timișoara, a fost incompatibil în perioada în care a fost consilier local. Agenția Națională de Integritate a avut nevoie de mai mult de doi ani să constate acest lucru, în condițiile în care Bîrsășteanu a fost ales în parlament în mai 2014.

Balta Lamaita ar putea fi gata in doua saptamani, dar depinde de… vreme / FOTO

Vremea și dirigintele de șantier par să fi fost principalii dușmani ai reabilitării bălții Lămâița. Aceasta ar fi trebuit finalizată încă de anul trecut, dar nu e gata nici acum. Nu mai e mult însă de lucru și, spun reprezentanții primăriei, s-a ajuns în faza de remedieri. Toată lucrarea costă aproximativ 500.000 de euro.

Incepe Festivalul Inimilor: patru zile pline, in Parcul Rozelor / PROGRAM

Festivalul Inimilor, ajuns la ediția cu numărul 27, începe miercuri după-amiază, la Timișoara. În jur de 1.500 artiști din Bulgaria, Chile, Columbia, Costa Rica, Republica Moldova, Serbia, Slovacia, Turcia, Ucraina, Ungaria și România vor umple de culoare, în următoarele patru zile, orașul de pe Bega. Nu va lipsi tradiționala paradă în Piața Victoriei.

apa calda

Fara apa calda

Pentru a reduce perioada de sistare a apei calde în zonele în care se efectuează probele de presiune și în vederea remedierii neetanșeităților survenite în acest proces, Colterm a decis reluarea furnizării acestui serviciu și întreruperea pe termen scurt, în zone reduse, pentru efectuarea reparațiilor necesare. Astfel, miercuri, 6 iulie, între orele 8 și 18,

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Albinelor (p), Olanda (p), Dr. Koch, orele 9 – 17; Săcălaz – str. IV, V, VII, VIII, Giarmata – zona str. Principală inclusiv Primăria, Viilor, Morii, Biled (p), Mănăștiur, orele 9 – 17; Beregsău Mic, orele 10 – 15; Lăpușnic, Dobrești, Povergina, Bunea

Top