Stirile din ziua: 12 iulie 2016

PMP fuzioneaza cu UNPR! Raducanu si Bojin, colegi cu Basescu

PMP fuzioneaza cu UNPR! Raducanu si Bojin, colegi cu Basescu

A ratat fuziunea cu PSD și PNL, acum s-a reorientat spre un partid… frate! UNPR și PMP pun la cale o unificare, care va fi finalizată săptămâna viitoare. Anunțul a fost făcut marți seară, de cei doi președinți, Traian Băsescu și Valeriu Steriu.

Perdea verde de 8 metri inaltime, la Openville

Compania Iulius a început lucrările la cel de-al doilea imobil office clasa A din proiectul multifuncțional Openville. Clădirea United Business Center (UBC) 1 va avea o suprafață de 13.000 mp, iar în această perioadă se lucrează la fundație. Pentru ca disconfortul celor care trec prin zonă să fie cât mai mic, șantierul a fost „camuflat” în spatele a nu mai puțin de 130 de arbori, înalți de opt metri!

Dezinsectia in Timisoara: pe bune sau apa de ploaie? Analizele vor da verdictul

Teoretic, de câteva săptămâni, în Timișoara se „dă” contra țânțarilor. Practic, oamenii se plâng că numărul enervantelor insecte este tot mai mare. Primarul Nicolae Robu anunță, din Singapore, că nu tot orașul e cuprins în contractul de dezinsecție, dar și că a cerut analizarea substanțelor folosite.

acs poli

Poli afla abia in 21 iulie daca joaca in Liga I: primul meci ar fi acasa cu FC Botosani

Rapid a fost echipa introdusă în urmă la tragerea la sorți pentru programul Ligii I la fotbal, desfășurată marți, 12 iulie, la prânz. Totuși, formația giuleșteană ar putea fi înlocuită cu Poli Timișoara, în condițiile în care Rapidul nu a obținut suspendarea procedurii de faliment. Totul se va clarifica abia pe 21 iulie.

Robu, mesaj catre nemultumitii din PNL Timis: Am facut tot ce se putea face in negocierile de la CJ

Primarul Nicolae Robu, de acum unic președinte al filialei Timiș a PNL, a transmis, via Facebook, din Singapore, un mesaj pentru colegii săi de partid. Aceasta vine în contextul în care mulți dintre primarii PNL îi contestă autoritatea și au anunțat că nu se vor implica în munca pentru alegerile parlamentare din toamnă.

Doua reveniri spectaculoase in tricoul celor de la Poli Timisoara

E sigur, Poli Timişoara va evolua şi sezonul viitor în Liga I! Este şi motivul pentru care conducerea clubului timişorean va încercă să mai facă câteva transferuri, pentru a face faţă în primul eşalon. Doi jucători cu care Poli a încheiat sezonul trecut pe loc retrogradabil sunt foarte aproape de o revenire.

Vicepresedintele CJ Timis si-a luat… trotuar! Ca sa-si parcheze masina de serviciu

De bizoni care parchează pe unde îi taie capul e plin orașul. Probabil că nu există timișorean, pieton sau șofer, care să nu-i fi urat „de dulce” unui neam prost cu mașină mare, lăsată pe trecerea de pietoni / în fața intrării în instituții / pe trotuar. Dar ce facem când bizonul e ditamai șef de instituție publică?

Top