Juventus Pischia – Informatica Timisoara, cel mai scurt joc din istoria Ligia a IV-a

Juventus Pişchia a avut parte de cel mai scurt joc, care a durat doar ceva mai mult de 30 de minute. Informatica Timişoara, o echipă obişnuită să trateze cu neglijenţă competiţia, s-a prezentat pe terenul de la Pişchia doar cu opt jucători. Şi în aceste condiţii arbitrii întâlnirii au dat verde pentru începerea jocului, care a fost însă înterupt după ce Informatica a rămas pe teren doar cu şase jucători, doi părăsind spaţiul de joc din cauza unor accidentări.

Flacăra Făget se distrează în continuare şi îşi respectă statutul de lideră a seriei. Băieţii lui Adrian Săviu şi-au trecut în cont o nouă victorie la scor şi este greu de crezut că vreo echipă din serie, cu excepţia celor de la Juventus, poate emite pretenţii. Bucurie mare la Teremia Mare. Echipa primarului Cosmin Sântean s-a impus pe terenul celor de la Auto Timişoara şi s-a scăpat de „lanterna roşie”, pe care a deţinut-o încă din prima etapă, în detrimentul nefericiţilor de la Informatica. FC Chişoda este în plină reconstrucţie, dar acest aspect nu-i opreşte pe jucătorii lui Cristi Safta să facă jocuri excelente, în compania unor adversari cu pretenţii. Aşa a fost şi cazul Politehnicii 2002 Timişoara, care a părăsit micuţa localitate ce se învecinează cu Timişoara cu o înfrângere la scor de neprezentare.

Pobeda Dudeştii Vechi – FC „Marcel Băban” Jimbolia 3-1 (Leban, Novac, Şerban / Ţăranu)

Puştii antrenaţi de Sorin Bălu au fost la un pas de marea surpriză, dar au pierdut după ce au primit două goluri în ultimele minute de joc. Sorin Bălu a criticat maniera de arbitraj a lui Gabriel Creţu, dar nu de aceeaşi părere a fost şi omologul său de la Pobeda, Petru Mirciov, care a subliniat că oaspeţii au pierdut pe mâna unor greşeli individuale. Golul trei al „bulgarilor” a fost opera lui Şerban, care a înscris la primul joc în tricoul Pobedei. Fotbalistul de 22 de ani a fost împrumutat în campionatul judeţean, unde a evoluat pentru formaţia din Valcani.

AS Peciu Nou – Vulturii Pădureni 2-0 (Ilea, Ursu)

Echipa din Peciu Nou a intrat pe teren cu un singur gând: victoria! Trupa lui Mihai Dorobanţu a fost obligată să câştige, altfel risca să se afunde şi mai mult în subsolul clasamentului, unde mai multe echipe se luptă pentru evitarea locului 16, care duce automat la retrogradare. Veteranii Ilea şi Ursu au fost providenţiali pentru AS Peciu Nou, dar bine au evoluat şi jucătorii din compartimentul defensiv, care au anihilat cu brio o ofensivă bine pusă la punct de la sosirea lui Vlad Purece.

Timişul Şag – CSM Lugoj 4-1 (Lungu 2, Fiştea, Puşcaşu / Mladescu)

Victorie la scor a celor de la Timişul Şag în faţa CSM-ului lugojean, dar obţinută mai greu decât a arătat scorul final pe tabelă. La 2-1 pentru gazde, oaspeţii şi-au creat câteva ocazii mari de gol, dar nu a avut cine să împingă lobda în poartă, în absenţa de pe teren a golgheterului Lucian Stoica (foto). A urmat o execuţie excelentă a lui Fiştea, dar şi o decizie hilară a lui Sorin Tarcea, care a dictat lovitură de pedeapsă pentru Timişul Şag, care astfel s-a distanţat la un liniştitor: 4-1.

Auto Timişoara – Viitorul Sânandrei (Teremia Mare) 1-3

Gazdele porneau favorite în disputa cu echipa din Teremia Mare, dar s-au încurcat în calcule, iar echipa oaspete nu a iertat şi a punctat de trei ori pentru o victorie istorică. Viitorul Sânandrei (Teremia Mare) a scăpat astfel de „lanterna roşie”, pe care a predat-o celor de la Informatica Timişoara. Cosmin Sântean, primarul din Teremia Mare şi în acelaşi timp preşedinte de club, jucător şi căpitan de echipă, a radiat de bucurie la finalul jocului pentru că a scăpat de ultimul loc din clasament.

Flacăra Făget – FC Deta 7-0 (Gheju2, Deac2, Boghian, Ilie, Crişanov)

Echipa de copii pregătită de Olah Imre nu a avut nici cea mai mică şansă în faţa experimentaţilor de la Flacăra Făget. Oaspeţii au mers la Făget în calitate de victime sigure, singura problemă fiind scorul final. Până la urmă aceştia nu au scăpat de furia ofensivă a făgeţenilor condusă acum de Sorin Gheju şi s-au întors la Deta cu şapte goluri primite şi niciunul marcat.

FC Chişoda – Poli 2002 Timişoara 3-0 (Abu-Lebda, Bucure, Lupulescu)

Sarcină uşoară pentru FC Chişoda în faţa unor jucători despre care se spune că reprezintă viitorul Politehnicii Timişoara. Trupa lui Cristi Safta a dominat jocul la toate capitolele şi se anunţă încă de pe acum una dintre favoritele pentru câştigarea seriei în sezonul viitor. Jucătorii de la Poli 2002 Timişoara au fost băgaţi într-o şedinţă după joc de către antrenorul Cristian Contescu, care i-a muştruluit pentru prestaţia penibilă.

Spartak Gottlob – Real Dragşina 2-1 (Roman, Nastor / Anghel)

S-au întâlnit la Gottlob două echipe cu denumiri celebre din fotbalul internaţionale. Aşa cum nu se va întâmpla în realitate, Spartak a fost peste Real la Gottlob şi a trecut la limită de trupa lui Gheorghe Ilici. Roman este nelipsit de pe lista marcatorilor în acest retur, cu excepţia unui joc, iar Flavius Nastor, directorul Direcţiei Judeţene de Tineret, se poate lăuda că este singurul om cu funcţie din serie care şi-a trecut numele în dreptul marcatorilor într-un joc oficial.

Unirea Cerneteaz – CS Dumbrăviţa 2-2 (Negru 2 / Bălan, Cosma)

Trupa singurei femei investitor la fotbal din judeţul Timiş a pierdut la mustaţă cele trei puncte puse în joc. Jucătorii plătiţi de Lenuţa Tiuch au condus ostilităţile pe teren, dar nu au fost atenţi pe final şi au primit gol în ultimele secunde ale prelungirilor.

Juventus Pişchia – Informatica Timişoara 6-1 (Bota 3 – 1p, Miculescu, Brânzan 2 / Migluţ)

„Informaticienii” s-au prezentat la jocul de la Pişchia doar în opt jucători iar jocul a durat doar 30 de minute, după care a fost întrerupt de arbitrul întânirii deoarece doi jucători dintre cei opt s-au accidentat. Gazdele au fost şocate şi în acelaşi timp nemulţumite de atitudinea celor de la Informatica, deoarece au venit în formulă incompletă pentru jocul de sâmbătă. Surprinzător este însă faptul că Informatica, o echipă care înscrie extrem de rar, a reuşit să strecoare balonul în poarta Juventusului în doar opt jucători de câmp.

 

1. Flacăra Făget         25       20        5          0          79-11  65

2. Juventus Pişchia    25        19        5          1          79-18  62

3. FC Chişoda                25        17       2          6         62-26   53

4. Timişul Şag               25        16        4          5          59-33  52

5. Dudeştii Vechi       25        16        3          6          64-31  51

6. Spartak Gottlob     25        15        4          6          54-33  49

7. Poli 2002                25        13       2          10        51-37  41

8. Dumbrăviţa            25        11        7          7          40-25  40

9. Vulturii Pădureni  25        12        3          10        41-45  39

10. CSM Lugoj            25        11        3          11        60-43  36

11. FC Jimbolia          25        10        1          14        33-48  31

12. Unirea Cerneteaz 25        9          2          14        40-71  29

13. Peciu Nou             25        5          8          12        35-53  23

14. Deta                       25        6          2          17        34-64  20

15. Auto Timişoara   25        5          3          17        26-55  18

16. Real Dragşina      25        5          1          19        33-82  16

17. Sânandrei             25        5          3          17        33-78  5

18. Informatica          25        1          0          24        19-89  3

 

Autor
Etichete , , ,
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Parchetul Sălii Olimpia urmează să fie înlocuit total

Singura sală de sport de dimensiuni mai mari din Timișoara va primi o suprafață de joc nouă, cea existentă acum fiind prea deteriorată pentru a mai fi reparată și folosită. Proiectul de înlocuire a pardoselii Sălii Constantin Jude (Olimpia) și a reabilitării sistemului de iluminat a fost aprobat în ședința de ieri a Comisiei Tehnico-Economice,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Parchetul Sălii Olimpia urmează să fie înlocuit total
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Alfred Simonis îi ia în balon pe aliaţii din PNL: Până se trezesc liberalii, noi, PSD-iştii, câştigăm alegerile

Glumind pe seama celor din PNL, preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, a firmat că până aceştia se trezesc din somn, social-democraţii deja au câştigat alegerile. Simonis i-a ironizat pe PNL-şti inclusiv la lansarea candidaturii lui Nicolae Robu la un nou mandat de primar al Timişoarei. Sâmbătă, în timpul lansării candidatului PSD-PNL Nicolae Robu la Primăria...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis îi ia în balon pe aliaţii din PNL: Până se trezesc liberalii, noi, PSD-iştii, câştigăm alegerile
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Parchetul Sălii Olimpia urmează să fie înlocuit total

Singura sală de sport de dimensiuni mai mari din Timișoara va primi o suprafață de joc nouă, cea existentă acum fiind prea deteriorată pentru a mai fi reparată și folosită. Proiectul de înlocuire a pardoselii Sălii Constantin Jude (Olimpia) și a reabilitării sistemului de iluminat a fost aprobat în ședința de ieri a Comisiei Tehnico-Economice,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Parchetul Sălii Olimpia urmează să fie înlocuit total
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Locuitorii din Moșnița vor fi protejați de sunetul produs de traficul de pe Centura Sud, cu ajutorul panourilor fonoabsorbante/FOTO

Locuitorii comunei Moșnița Nouă, care au locuințele amplasate pe traseul unde va trece centura sud de ocolire a Timișoarei, vor fi protejați de zgomotul produs de traficul rutier cu ajutorul unor panouri fonoabsorbante. În aceste zile, muncitorii antreprenorului român care se ocupă de proiect lucrează la instalarea acestor panouri. În continuare, pe șantier se află...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Locuitorii din Moșnița vor fi protejați de sunetul produs de traficul de pe Centura Sud, cu ajutorul panourilor fonoabsorbante/FOTO

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Singura sală de sport de dimensiuni mai mari din Timișoara va primi o suprafață de joc nouă, cea existentă acum fiind prea deteriorată pentru a mai fi reparată și folosită. Proiectul de înlocuire a pardoselii Sălii Constantin Jude (Olimpia) și a reabilitării sistemului de iluminat a fost aprobat în ședința de ieri a Comisiei Tehnico-Economice,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Parchetul Sălii Olimpia urmează să fie înlocuit total
Locuitorii comunei Moșnița Nouă, care au locuințele amplasate pe traseul unde va trece centura sud de ocolire a Timișoarei, vor fi protejați de zgomotul produs de traficul rutier cu ajutorul unor panouri fonoabsorbante. În aceste zile, muncitorii antreprenorului român care se ocupă de proiect lucrează la instalarea acestor panouri. În continuare, pe șantier se află...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Locuitorii din Moșnița vor fi protejați de sunetul produs de traficul de pe Centura Sud, cu ajutorul panourilor fonoabsorbante/FOTO
Glumind pe seama celor din PNL, preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, a firmat că până aceştia se trezesc din somn, social-democraţii deja au câştigat alegerile. Simonis i-a ironizat pe PNL-şti inclusiv la lansarea candidaturii lui Nicolae Robu la un nou mandat de primar al Timişoarei. Sâmbătă, în timpul lansării candidatului PSD-PNL Nicolae Robu la Primăria...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis îi ia în balon pe aliaţii din PNL: Până se trezesc liberalii, noi, PSD-iştii, câştigăm alegerile
La Şag se va ridica o nouă şcoală, care va fi amplasată în zona PUZ-ului pentru tineri. Valoarea estimativă a investiției prin fonduri europene este de peste 11 milioane de lei.  Primarul comunei Şag, Flavius Roşu, a anunţat că au fost demarate procedurile de realizarea a studiilor, întocmirea documentației și obținerea avizelor pentru construirea unei...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Şag au început procedurile pentru ridicarea unei noi şcoli
Încurcate şi bizare sunt căile politico-electorale prin unele zone! Studiu de caz, comuna Remetea Mare. Pe 24 februarie a.c., într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, prezenta un generos lot de primari şi viceprimari racolaţi de la alte partide, în special de la PNL. Printre cei care au avut revelaţia social-democraţiei s-a numărat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (4). Meandrele alegerilor. Cum a căzut între scaune primarul din Remetea Mare.
Prim-divizionara de rugby SCM USV Timișoara și-a confirmat statutul de favorită în etapa a doua a campionatului și s-a impus conform așteptărilor cu 45-10, pe terenul echipei U Elbi Cluj. Nu a fost însă un meci extrem de spectaculos, fragmentări, multe greșeli de ambele părți, indisciplina, făcându-și simțite prezența din plin. Chiar dacă a deschis...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Obiectiv îndeplinit la Cluj. Victorie cu bonus ofensiv pentru SCM USV Timișoara
Dorința actualei administrații a Timișoarei, de a avea tramvaie noi, dar vopsite în galben și nu în violet a devenit realitate. Deocamdată doar la uzina Bozankaya din Turcia, acolo unde a început construcția următorului lot de 17 tramvaie noi, care vor circula pe șinele orașului. E confirmat, tramvaiele care vor ajunge în noul lot la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Turcii de la Bozankaya s-au apucat de asamblat noile tramvaie galbene ale Timișoarei/VIDEO
UMB a început să își aducă utilajele de forare a tunelurilor de pe șantierul celor zece kilometri lipsă din autostrada A1, dintre Margina și Holdea. Aceasta chiar dacă încă nu a fost emisă autorizația de construire, din diferite motive birocratice. O serie de imagini realizate de unul dintre user-ii forumului peundemerg.ro arată că grupul românesc...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Au apărut primele utilaje speciale pe șantierul tronsonului lipsă din A1, dintre Margina și Holdea/FOTO
Top