Despre cele doua Poli

Când vorbesc despre cealaltă Poli, adepții Druckeria nu scapă ocazia să amintească de o construcție nesănătoasă a fostului club recășean, actuala divizionară secundă ACS, despre salarii confidențiale, despre organigrama încărcată cu tot felul de politruci algoritmici plătiți din ban public și câte altele.

Nu poți nici măcar să-l contrazici pe aproape omul politic Cristian Brâncovan când afirmă că viitorul clubului este incert, atâta vreme cât nu știm cine îi va mai vota bugetul când USL se va sparge. Bună tema. Asta m-am întrebat și eu de multe ori, însă m-am liniștit cu gândul că, în mod normal, Poli va funcționa susținută de o altă majoritate cu care primarul Robu va conduce orașul, căci nu numai clubului trebuie să i se voteze bugetul, ci și orașului.

Ce nu înțeleg cei care ridică astfel de probleme, de altfel logice și legitime, este faptul că această formă de patronat public susținut politic nu a fost un moft, ci o ultimă soluție, în lipsa acelui investitor bogat și bănățean pe deasupra, care să bage bani până Poli va deveni, în fine, campioană. Totodată, purtătorii de cuvânt ai ASU Politehnica uită atunci când combat actuala formă de organizare că în vară nu asta au contestat, cheltuierea banului public și împărțirea algoritmică a funcțiilor de conducere, ci doar faptul că echipa nu s-a clădit pe echipa Universității Politehnice Timișoara și s-a apelat la artificiul cu Recașul.

Da, perfect de acord că la ACS Poli Timișoara, echipa „impură” a primarul Robu, această „soluție imorală” a fotbalului local, se lucrează ca la stat. Munca la stat nu te obligă să fii performant, să te înveți să nu-ți bazezi bugetul numai pe banul care vine moca de la administrația municipală sau județeană, ci să-ți construiești tot felul de strategii de marketing.

Din acest punct de vedere ACS Poli stă nu prost, ci foarte prost, părând un club de amatori prin comparație cu ce se întâmplă la echipa din liga a V-a. ACS Poli nu vinde nimic în afară de bilete la preț de protecție socială. Imagine, publicitate, fulare, tricouri, brichete, steaguri, șepci… nimic. Totul este pe piața neagră, zero la oficial.

Marian Iancu, așa falimentar cum era el, avea o vorbă: „Am făcut o simulare”. Nu știu ce vedea managerul „Jabba” din „simulările” astea, dar măcar omul știa de ele de prin cursurile făcute la fără frecvență. La ACS Poli mira-m-aș ca cineva să simuleze un plan de bătaie pentru prima ligă. Lot de jucători, buget de achiziții, investiții la stadion, venituri din publicitate și câte altele… printre care și problema suporterilor. Dacă pe cei duși pe „Știința” nu poți să-i mai aduci, ce faci? Stai să pice din cer alții? Profesorul Jackie Ionescu vorbea de un termen de patru-cinci ani până la formarea unei noi galerii pe „Dan Păltinișanu”. Timp în care clubul trebuie să miște ceva, să aibă acțiuni prin licee, prin cartiere, să atragă adolescenții spre Poli, nu să-i lase să eșueze spre „stâna” lui Gigi Becali.

Părtași la acest scenariu de bucureștenizare a tifoseriei timișorene vor fi și cei ce s-au retras în liga a V-a. Efervescența regăsită astăzi în județ nu poate dura la infinit, mai ales când îl auzi vorbind pe Ema Cernescu „Drojdierii” despre alegerea lui Paul Prodana de a susține ACS: „Este alegerea lui, dar sunt surprins. Dacă el crede că proiectul nostru nu este viabil, problema lui, noi nici nu vrem să facem parte dintr-un fotbal în care fraţii Becali, Mircea Sandu, Mitică Dragomir şi alţii sunt stăpâni şi atotştiutori”. Foarte frumos, domnule Ema! O întrebare totuși mă zgârie în ureche.

Dacă ASU promovează anul ăsta, depășind scenariul acela cu primarul Robu care lucrează la sabotarea prin manevre politice a echipei, nu-i așa că ar fi ceva senzațional? Iar dacă la anul, în D fiind, va mai promova o dată, ce veți face mai departe? Veți susține echipa în divizia C, ligă afiliată al FRF-ul lui Mircea Sandu, sau veți face lobby pentru retragerea echipei din campionat? Veți refuza și B-ul, și A-ul, când echipa va ajunge „coaptă” pentru performanță prin cine știe ce nesperată susținere financiară? Ce le veți spune tinerilor care ar vrea să vină la Poli aia curată, nu la „altoi”? Că refuzați competiția și rămâneți la AJF-ul lui Lața, de altfel, o replică în miniatură a FRF-ului lui Mircea Sandu?

Și știți ce este mai trist? Că vă bateți joc prin diferite canale mediatice de cei 30-40 de oameni care susțin ACS-ul din peluză sau în rarele lor deplasări. Nu susțineți pe Poli, nu cântați pentru ACS, OK, dar lăsați să se construiască ceva în loc. E total incorect să-i consideri pe ceilalți „suporteri de rezultat”, când știți bine că la Arad au fost copiii din noul grup, iar restul, veterani ce susțineau pe Poli indiferent de divizie, când actualii lideri Druckeria frecventau disciplinat grădinița. La fel de incorect cum este să le arăți obrazul fanilor ASU care regretă în sufletul lor că n-au fost pe stadionul de la Arad, să riposteze la modul mizerabil în care galeria UTA-ei a tratat-o pe Poli. Poli ca simbol, nu vreo combinație de litere si de orgolii tâmpite.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

21 comentarii pentru acest articol

david a spus: (martie 14th, 2013 at 11:08 )

o opinie foarte pertinenta. nu am sa inteleg niciodata de ce suporterii lui asu politehnica au fraternizat cu cei de la uta pentru batjocurirea suporterilor de la acs poli.

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 14th, 2013 at 11:11 )

am mai spus ca acest Sasu, atunci cand vorbeste despre fotbal si despre Poli lasa deoparte ambitiile politice, pare singurul de la ‘debanat’!
respect!

sorin a spus: (martie 14th, 2013 at 11:19 )

ac recas nu poate fi poli si nici tu nu poti fi vreodata drucker adevarat! tu chiar nu intelegi ce se intampla la asu si nici simbolistica de acolo si te incapatanezi sa sustii mizeria politica a lui robu precum si aruncarea pe fereastra a banilor dati de timisoreni. lasa aia cu ce vom face cand vom ajunge in divizia C pana atunci se intampla multe. tu tzine-o tare cu recasu si injura-ne pe noi ca asta te-ai obisnuit sa faci fara discernamant. conflicte intre sustinatori apar datorita unor ziaristi ca tine care ganditi cu fundu si sunteti si orgoliosi. nu uita sa stergi comentariul:)))))

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 14th, 2013 at 11:27 )

daca cei de la asu vor respectul stelistilor si dinamovistilor sau a mai stiu eu cui.. vis a vis de faptul ca ei sustin o echipa in liga 5 a, atunci..NU multumesc!.
Am cunostinte care sunt fanii spurcatilor (steaua&dinamo), ..curios este ca dupa ce drukeria a adoptat echipa din liga a 5 au numai cuvinte de lauda au la adresa lor, si toti dusmanii traditionali ai timisoarei au numai cuvinte de lauda la adresa lor, toti spun ceva de genul: ”uite ce frumos este la timisoara ce boem suporteri o iau au mers in liga a 5 a!” … pai normal ca se bucura jegurrile.. numai e timisoara aia puternica si unita de unde plecau far puncte, ..normal cand eram in liga 1 sii bateam atunci ne urau, ne dusmaneau ne spuneau bragadiru, aek etc..

eu NU vreau cuvinte de lauda din partea lor! eu vreau sa fim numiti bragadiru, aek, recas sau cum vor ei, dar sa-i calcam pe cap! sa fim iar ce-am fost si mai mult decat atat!

cei care nu vor asta n-au decat sa stea in liga a 5 a si sa se bucure de respectul dusmanior timisoarei! cei care NU au nevoie de respectul acestora, sa puna mana pe steaguri si sa-i infrunte pe spurcati direct din peluza sud!

HAI POLI! HAI TIMISOARA!

@sorin a spus: (martie 14th, 2013 at 12:25 )

bai baiatule, nu mai pozati in mironosite ca nu ne impresionati deloc. ati sustinut aek bucuresti+bragadiru dar acum o dati pe dupa cires cu asu-l asta. ok, pana la urma e treaba voastra, dar va urez un sincer pentru simplul motiv va ati devenit aparatorii uta-ei si suporterilor lor. sunteti niste gretosenii ordinare de oameni care nu merita niciun dram de respect pentru ceea ce ati facut la faza cu uta. numai niste nerusinati se bucura cand o echipa din timisoara, fie ea si acs poli, pierde cu uta. cand asti o sa joace cu dinamo, ce o sa faceti? deveniti caini, javrelor?

mircea a spus: (martie 14th, 2013 at 12:30 )

Sunt cateva lucruri bizare,chiar ciudate.E adevarat ca ACS s-a „facut”pe Recas e,asa e.Dar momentan la ASU vedeta e Galeria si nu echipa ,eu personal nu o vad promovata,pt. ca pe departe Racovita a fost mai buna.La nivelul acesta echipa nu pooate face fata in liga a 4.Apoi la ACS actionari sunt,Primaria,CJT,si Inst.Politehnic.La ASU echipa e a institutului.Ceea ce inseamna ca ASU va exista atat timp cat ii este permis.Mai devreme sau mai tarziu cele doua vor fuziona ,indiferent de Brancovan sau Cernescu.Ei nu pot reprezenta o majoritate,sunt doar opinii.Deci ASU ia sub aripa pe ACS sau invers e acelasi lucru.
In fotbalul de azi sa pierzi jucatorii de valoare timp de 3-4 ani pt. ca tu vrei sa joci in liga 4-5 este scuzati-ma o sinucidere.Sa revenim,reusita sta in unitate,doar prostii se cred tari de unii singuri.

expres a spus: (martie 14th, 2013 at 12:42 )

daca ASU POLI in acest sezon nu promoveaza in liga a 4-a si beneficiaza de un loc sau cumpara un loc in liga a 4-a suporterii sunt de acord sa activeze acolo ? nu spun acest lucru cu rautate,eu respect ambele echipe si merg la jocurile ambelor si le doresc BAFTA!!!!!,iar pe jucatorii de la ACS POLI nu cred ca merita sa-i punem in aceeasi oala cu cei care conduc clubul sau care se invart in jurul clubului(cu mici exceptii).Este doar o parere!!!!!!

DOAR PE DAN PALTINISANU a spus: (martie 14th, 2013 at 12:58 )

@sorin…..exact cu acelasi comentariu te pot completa…..dar de partea echipei din liga 2 . de ce sa sustin mizeria politica a lui ORZA SI HERTOG… plus devarsariile lui brancovan persoană cu un rol insignifiant in mediul tastaturii…..iar de partea finantarii nu stiu ce solutie ai avea tu….cand ajungi in liga 2 sau 3….probabil de la bierhaus sau dark (birturi nenorocite) sau din vanzarea de tricouri si stikere…fara nici o valoare….. sau poate noua dreapta de la sustinatorul din republica moldova……:)))) HAI POLI TIMISOARA…!!!!!

Noni a spus: (martie 14th, 2013 at 14:30 )

Inainte de ACS Poli a fost Poli AEK…o echipa de mitici…ACS este macar banateana. Drukeria este condusa de multi lideri politicieni care au respins ACS-ul NU datorita Recasului ci datorita faptului ca este proiectul pnl-istului Robu si ei fiind taranisti, pdl-isti nu vor sa reauseasca. Lozinca cu AC Recas nu e Poli putea fi indreptatita daca era lansata de puritani care niciodata nu au acceptat alte echipe, dar dupa ce acestia au acceptat Bragadiru, Dacia Pitesti, l-au aplaudat pe Marian Iancu, acum vin sa spuna ca nu accepa Recasul…cam pute treaba asta. Pana la urma fiecare e liber sa accepte sau sa nu accepte echipa, dar nu ar trebui sa fie liber sa mazgaleasca peretii si nu ar trebui sa saboteze ACS-ul! Faptul ca fac asta arata ca sunt oameni de nimic! ASU nu e Poli! Sa nu uitati asta! ACS este Poli! Palmaresul este la ACS!

Om bun a spus: (martie 14th, 2013 at 15:07 )

Dom’le, eu personal am privit toata „chestia” asta cu ASU POLI ca pe o glumita(oricum e o echipa sub egida Inst.politehnic, infiintata de dl.Robu cu cca 5 ani in urma, cu un buget „studentesc..), dar echipa a fost acaparata la sugestia lui Orza ( ca o replica politica, dar Orza a aflat ulterior ca aceasta a fost infiintata de Robu…),de niste indivizi, care se erijeaza in „sefii” drukeria si care au ca principal obiectiv criticarea lui ACS POLI, in toate privintele(se spera ca aceasta echipa nu v-a reusi sa se ridice prea sus in B). In noua situatie creata(adica pozitia in clasament..) se leaga exclusiv de asa zisul punct slab la ACS POLI – lipsa galeriei.

Om bun a spus: (martie 14th, 2013 at 15:18 )

Prin Brancovan – port drapel, pe fata si altii in anonimat, incearca prin tot felul de tampenii sa „torpileze” pe ACS POLI: ca nu foloseste copiii Timisoarei, adica juniorii(iar ei joaca cu old-boys de pe vremurile uitate a lui POLI..), ca nu au management, dar ce management poti face in 5-6 luni, decat CEL MAI IMPORTANT = sa te ocupi de promovarea echipei mari(ori ce manager, cu pregatire manageriala sub nivel mediu, iti poate spune asta..) si cu ce v-a fi finantata in viitor? Dar ASU POLI cu ce v-a fi finantata in viitor? ……………………….Iar acum, ca s-a aranjat cu Lata, ca din seria a III-a sa promoveze doua echipa, au venit cu o petarda uluitoare:” vom promova an de an”!!!!!!!!!! Asta a tinut la acest nivel, ca au dat afara baietii care au promovat echipa, dar „mai sus” trebuie sa faci contracte de munca !(sau sunt asa de „CURATI” ca vor face si ei ca si Bekaly,Kopos si altii doar conventii?) Iar daca faci contracte , ele sunt pe minimum 3 ani (in sport) si atunci esti asa de bun ca alegi jucatori cu care vei promova, la foc automat, din D, pana in A? Si multe altele, dar cine sa explice ? Brandescu care si-a dat „MASTERATUL”, anul trecut la Flacara Faget Timisoara? Echipa care, dupa plecarea lui a ajuns pe primul loc?!? Dar noi aici vorbim vorbe si discutam discutii si poate ei au treaba SA SE PREGATEASCA pt. LIGA CAMPIONILOR ?

soryn a spus: (martie 14th, 2013 at 17:35 )

eu unul nu fac politica, nu ma prea mai intereseaza nici o poli, si ca mine sint multi in oras, insa un gust amar mi-a lasat si galeria care a devenit un mic stat in stat, un fel de alta gasca opusa lui sandu, cine nu-i cu noi e impotriva noastra, cine nu ne lauda si nu ne apreciaza e impotriva noastra, pacat …am trecut si eu prin galerie in perioada gusigol, dar era ceva mai boem, ceva mai …nu stiu dar nu era atita ura, dusmanie sau bisericute…pacat unde s-a ajuns…

calin a spus: (martie 14th, 2013 at 18:32 )

va certati degeaba.Politehnica Timisoara se afla inca intr-un sertar in Damaroia.

Alta intrebare a spus: (martie 14th, 2013 at 19:22 )

alta intrebare pt. dl.Brancovan, cine a platit, sau v-a plati scaunele de plastic rupte de pe „Stiinta”?

Gusti a spus: (martie 14th, 2013 at 20:55 )

Bai frate, eu sunt oltean, dar oltean polist adevarat. Mi-am fac ut studiile in Timisoara la Politehnica si stiu un lucru: Politehnica a avut un rector Robu care a facut minuni renovand si dotand sute de laboratoare si camine si cantine si construind biblioteca si bazin de inot si baze sportive cum nu are nici o universitate si care era polist 100 % vorbindu-ne la fiecare curs despre Poli si indemnandu-ne sa mergem la meciuri si sa tinem cu Poli. Eu datorita lui am ajuns polist. Pt. un om care are ceva ganditor in cap e imposibil de inteles cum dracu pot unii sa nu tina cu Poli din liga a doua care e pe loc promovabil hulindu-l pe Robu ca a infiintat aceasta echipa ci cu o echipa de liga a cincea ASU care culmea culmilor a fost infiintata tot de Robu si ar putea fi oricand desfiintata tot de Robu daca el si-ar pune mintea cu ei. Foarte tare treaba! Bravo domnule Sasu, eu nu v-am citit pana acum sau nu v-am retinut dar ati scris un articol logic si corect 100%.

Day a spus: (martie 14th, 2013 at 21:37 )

Brancovane, ce mai zice Ostaficiuc?

@Gusti di prazzo a spus: (martie 15th, 2013 at 11:15 )

Nu te sforta prea tare, tu nu ai cum sa intelegi ce se intampla, voi asa ati fost educati de acasa, sa apreciati smecheria, furtisagul, sa fiti „descurcareti”. Din pacate sunteti deja asa de multi in Timisoara incat ati contaminat orasul, in curand intre catunul din care te-a alungat foamea si orasul nostru nu va mai fi nicio diferenta. Pe scurt, ce voiam de fapt sa zic este sa iti ti in m.m. sfaturile pentru tine, praziliene.

@ Gusty a spus: (martie 15th, 2013 at 15:03 )

Cum nu vezi diferenta, ca singur o spui? Tu ai fost student, probabil ai terminat facultatea, iar astia nu au terminat nici liceul, cum te miri ca nu gandesc? Cu ce sa gandeasca? Daca gandeau un pic, terminau mai mult de 10 clase, care le-au terminat cu forta!

Day a spus: (martie 16th, 2013 at 11:10 )

Proiectul curat ASU a fost prezentat in birtul unui taranist, cu niste sponsori adusi prin PDL.

puf a spus: (martie 16th, 2013 at 19:15 )

imi pare rau dar am facut alergie la bricovan, nu mai pot sa-l aud.

Alex a spus: (martie 17th, 2013 at 17:15 )

Ce tot atatea discutii de rahat, fiecare are dreptul sa sustina pe cine vrea, eu Timisorean fiind, atata timp cat o echipa are in spate numele Timisoarei o voi sustine. Rusine Brancovan, care mai nou posteaza pe site-ul ute-i, saturandu-se probabil sa fie injurat de Timisoreni. Un lucru e cert, echipa ca cea facuta de Marian Iancu(jabba, umflatul, hotul smd, etc) in Timisoara in secolul asta cu siguranta nu va mai exista. De acum se va vedea capabilitatea Timisorenilor de a face performanta in forbal. Cum s-a vazut dealtfel si inainte de a veni bucurestenii sa ne ofere fotbal.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Știri de ultimă oră

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Viitorul stadion care ar urma să fie ridicat la Timișoara, de Compania Națională de Investiții (CNI), ar urma să aibă indicatorii tehnico-economici aprobați în următoarea ședință de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca această ședință să aibă loc chiar la Timișoara, într-un gest simbolic. Conform celor de la PSD Timiș, Hotărârea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședința guvernului, susținută la Timișoara? Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei
Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Top