Fost lider Druckeria, noul lider al galeriei de pe „Dan Paltinisanu”

A fost timp de trei ani liderul Druckeria şi a coordonat oamenii care formau galeria lui Poli până când şi-a anunţat retragerea după un incident din timpul unui joc cu Steaua Bucureşti. După scindarea suporterilor polişti din vara trecută, a preferat să stea deoparte, fără să se implice în vreunul din cele două proiecte. Până la începutul acestei săptămâni.

Paul Prodana va intra din nou în rolul de lider al suporterilor Poli care vin la jocurile de pe arena „Dan Păltinişanu”, în urma mai multor discuţii cu Marius Babuciu, omul responsabil cu relaţia dintre suporteri şi clubul timişorean.

Este evident o lovitură de imagine pentru clubul timişorean, Paul Prodana fiind unul dintre cei mai respectaţi lideri de galerie din istoria clubului. Alături de Prodana, este de aşteptat să se mai întoarcă pe „Dan Păltinişanu” şi alţi nehotărâţi care, la fel ca şi acesta, au preferat să nu urmărească live jocurile lui Poli sau ale Politehnicii. Până acum, echipa din campionatul județean a câștigat „lupta” la capitolul suporteri cu formaţia din Liga a II-a la care s-au asociat Universitatea Politehnica Timişoara, Primăria şi Consiliul Judeţean Timiş.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

34 comentarii pentru acest articol

doru a spus: (martie 6th, 2013 at 09:33 )

prodana nu a fost un cine știe ce atașat al galeriei timișorene. El a făcut jocurile lui Iancu, apoi s-a dat accidentat. este un trădător, un duplicitar. acum a fost convins de partidele de la putere să meargă – pe – bani la hăiala de pa dan păltinișanu.

Ion a spus: (martie 6th, 2013 at 09:34 )

Pe langa Prodana s-su alaturat si Torpila ,Eliccopter(astea sunt poreclele lor,suporterii violeti stiu despre cine este vb)..mai sunt o sa ii vedeti la stadionde la urmatorul meci!Fortza Viola!

sorin a spus: (martie 6th, 2013 at 09:36 )

ce stire tare de fotbal!!!!! ca la steaua!!!! ca sa nu mai vorbim de manipularea din final:)))) baga mare dom’ sabin da cu limba! la final ai uitat sa pomenesti de robu I intemeitorul ac recas!

lemurian a spus: (martie 6th, 2013 at 09:53 )

hopaaaaaaaa! ce se intampla?incepe sa mearga lumea pe dan paltinisanu? domnule brancovan, nu toti suntem parveniti. cat despre prodana, de ce nu ai spus-o public ca e manjit, la vremea respectiva? lasati oamenii sa mearga la stadion!

O INTREBARE ? a spus: (martie 6th, 2013 at 10:23 )

Credeti ca exista alta lupta, decat LUPTA pt. PROMOVARE ? Restul e cum zic aia „ertententment”

coco a spus: (martie 6th, 2013 at 10:35 )

sunteti rautaciosi, domnilor de la asu

drukeriamembridepartid a spus: (martie 6th, 2013 at 10:44 )

ACest PROdANa s-ia daT SeaMA CA pnT estE MOrti s-i a TREcuT de paRTea invinGAtoRiLoR deLa USL, nu C-a LuzaRiIi de la DrukERia caRe NUL iUBesTe pe DOMNUL ROBU

Alex a spus: (martie 6th, 2013 at 10:52 )

toata lumea vb despre ACS ca fiind echipa lui Robu….dar FC Timisoara nu era echipa lui CIuhandu, Orza si Iancu? acolo nu era politic? sau Dacia Pitesti Poli? Sau Bragadiru Poli? toate aceste echipe au fost sustinute pt ca Timisoara are nevoie de o POLI cu care sa se identifice…..are nevoie de performanta….in 2002 putea sa vina si uta si sa se cheme uta poli si tot am fi incurajat-o….e frumoasa ideea ASU POLI…dar ca si la manchester sau in alte parti……tot echipa din prima liga e sustinuta ….asa ca sa lasam orgoliile deoparte si sa n grupam in jurul echipei din liga a2a….POLI TIMISOARA…..dar pana la urma fiecare e liber sa sustina pe cine vrea ……FORZA Viola …indiferent de ……ce va spune sufetul….

eu unul a spus: (martie 6th, 2013 at 10:57 )

eu unul nu m-am luat dupa „creierele supradimensionate” a celor din drukeria, care „ne-au recomandat” sa nu mergem la Ajax, ca dam bani lui Iancu! Eu am dat si nu 2 milioane(200 RON) cum au dat oile, la stelemeaua, ci numai 20 pt. 3(TREI)meciuri si cu Ajaxul MARE, adica cu poortarul nationalei, stoperii nationalei, cu Suarez…Eu nu v-a trebui sa-mi mint copiii, cand ma vor intreba:”-Tati, tu ai fost la meciul POLI – AJAX?”

pepe a spus: (martie 6th, 2013 at 11:00 )

durerea druckeristilor e si mai mare pentru ca ironia sortii face ca prodana este presedintele asociatiei druckeria.

Ivanhoe a spus: (martie 6th, 2013 at 11:06 )

@Sorin: Daca intemeietorul ACS Poli e Robu cum zici tu, atunci ironia sortii este ca intemeietorul ASU Politehnica este tot Robu! Primarul actual, ca si cei din trecut, vor veni si vor pleca, isi vor face datoriile sau nu, Poli insa a fost si trebuie sa fie in continuare! Faptul ca voi confundati o echipa cu oamenii din jurul ei, care vin si pleaca, este o mare greseala!

lucas a spus: (martie 6th, 2013 at 11:42 )

..perfect de acord, cu ce a scris Alex …

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 6th, 2013 at 11:53 )

@ asta care incerca sa posteze cu „nick-ul” meu! vezi ca nu l-ai copiat bine! .. nu sunteti instare sa copiati cateva litere!.. probabil cand ati mazgalit orasu cu aberatiile cu recasu, ati avut un sablon!

Una frumoasa si desteapta.. a spus: (martie 6th, 2013 at 12:08 )

Dragilor, tradarea incepe din interior..Nu uitati asta! Pe stadionul Paltinisan nu sunt cei din Poli sunt cei din Recas ce au furat numele Poli..Sa fie clar. Am avut ocazia sa vad multi asa-zisi suporteri Poli care nu se mai duc niciunde sau daca se duc se duc pe Paltinisan ptr ca sau aproape de stadion..:) Supoerteri de liga 1, asa li se zice…Fiecare merge unde vrea dar sa uite ca sunt Alb-violeti sunt recaseni si atata tot…:)

@Cristi Brancovan a spus: (martie 6th, 2013 at 12:24 )

Ghici cine era alaturi de Prodana in conducerea galeriei atunci cand s-a luat decizia de scumpire a biletelor pt meciul cu Ajax ?
Chiar tu Brancovane.

elisabetin a spus: (martie 6th, 2013 at 12:30 )

oameni buni…separarea optiunilor este facuta de un principiu simplu: se doreste o echipa curata ,crescuta in oras exact ca cea din anii „70 care exista si la inceputul anilor „90. Dupa distrugerea ei ,au inceput aranjamentele si altoiurile pe alte echipe pe post de butas:F.C.Arges,F.C.Bragadiru , acum Recas la A.C.S. Asta pentru ca cei alesi politic nu au rabdare ca o echipa sa creasca din nou de la baza datorita unui mandat cu o perspectiva de cca. 4 ani, iar echipa este necesara sa le faca imagine. Cei care vor o echipa curata nu incalca principiul uneri echipe exclusiv a orasului, pornita din radacina.Aici nu mai este vorba de rautate si invidie din partea suporterilor A.S.U. In final imi ridic palaria in fata suporterilor care mai respecta principiile sanatoase de viata, avand puterea sa se lipseasca de avantaje materiale si sa o mai si sustina financiardin micile lor economii. De respectat asemenea oameni .

adevaratudrukeriamembridepartid a spus: (martie 6th, 2013 at 12:32 )

bA Nu m-AI miNTi eu SUN-t SiNGUru-l Si ADevrAtU

pentru una ce se da frumoasa si desteapta a spus: (martie 6th, 2013 at 12:38 )

ai fost acum un an la asu? acum doi? si tot asa. daca nu, te rog sa taci si sa nu o mai arunci aiurea, ca nu mai tine. incet incet lumea din timisoara va merge la stadion si va sustine echipa care joaca pe dan paltinisanu. bravo, prodana!

teo...musante a spus: (martie 6th, 2013 at 12:43 )

Cred ca Prodana este un tip ok si poate fi un lider . Pentru mine nu exista decat POLI care joaca pe stadionul mare dar nu am nimic impotriva celor de la ASU POLI . Acolo insa „joaca” mai mult coregrafiile suporterilor si nu se pune baza pe echipa din teren .

carmen a spus: (martie 6th, 2013 at 12:45 )

Sa inteleg ca de anul viitor il vom vedea din nou la televizor? In mondovisione…

iubesc tradarea dar urasc pe tradatori a spus: (martie 6th, 2013 at 13:02 )

Se sparge Drukeria ! He He He !
Daca cel care a fost presedinte si membru fondator (Prodana) vine la ACS inseamna ca e ceva putred acolo.
Brancovane grabeste- te ca ramai ultimul !

@iubesc tradarea... a spus: (martie 6th, 2013 at 13:22 )

prodana inca mai este presedinte acolo. asta e buba celor de la druckeria.

mytza a spus: (martie 6th, 2013 at 14:08 )

si cu raul ce se intampla?….sper ca nu pleaca.

alex a spus: (martie 6th, 2013 at 14:25 )

prodana a fost bun pana cum, domnule brancovan? dar cum a plecat spre acs poli nu mai e bun. sa-ti fie rusine, esti doar un sifonar de doi bani. chiar si daca ai dreptate, nu e ok cum procedezi. cei care stau langa tine sa ciuleasca urechile si sa caste bine ochii, pentru ca aceiasi soarta ii asteapta si pe ei cand vei incepe sa dai sifoane.

Ivanhoe a spus: (martie 6th, 2013 at 14:30 )

@mytza:

”Nu sunt noul lider al galeriei ACS Poli. Va rămâne tot băiatul Raul (n.r Filca). Eu doar îi voi ajuta să se adune, să se organizeze pentru ce va fi. Am hotărât să fac acest pas, pentru a da un semnal celor nehotărâți. Proiectul de la ACS Poli Timișoara mi se pare viabil, și cred că din sezonul viitor se va numi Poli, va obține palmaresul, și până la urmă va juca în alb-violet. Cu tot respectul, nu cred că proiectul colegilor din liga a V-a este unul viabil. Chiar astăzi, voi renunța la președinția Drukeria pentru ca ceilalți colegi să-și ducă la bun sfârșit proiectul lor în liga a V-a”, a declarat Prodana.

NESTOR-ESCU a spus: (martie 6th, 2013 at 14:31 )

Mare prietenie pe forumul lui UTA intre Cristi Brancovan, Mihalcea si fanii aradeni. Jalnic au ajuns baietii astia. Sa vedeti cum cersesc simpatia alora, doar doar nu-i considera pe cei de la ACS parteneri de rivalitate istorica. In decorul discutiei apare si unul Kidu de la SUR, care i-a tras o bataie sora cu moartea lui Bracovan intr-o discoteca din Arad cu ceva vreme in urma ..REVIN CU IDEEA….DE MAI SUS….CEL DIN ARAD…(KIDD) A FOST IDOLUL MEU…..LA VREMEA RESPECTIVA …..A PROFITAT DE O DESCINDERE OBRAZNICA A LUI BRANCOVAN LA UN CUNOSCUT CLUB DIN ARAD……..ACESTA FIIND INCONJURAT DE FEMEI SI PLIN DE AROGANTZA …NU A SESIZAT CA IL PANDESTE PERICOLUL….GHINIONUL LUI BRANCOVAN SA SPART LA TOALETA CLUBULUI …UNDE A FOST EXECUTAT IN STIL MAFIOT…FIIND-UI APLICATE NUMEROASE CORECTII CORPORALE…..DEALTFEL BINEMERITATE….:))))))))

UDIK a spus: (martie 6th, 2013 at 14:51 )

brancovene, ai furat-o sau nu de la KIDU ala?

Ce "inteligenti" !!! a spus: (martie 6th, 2013 at 15:15 )

Auzi cu ce „m-a spart” un druker: cica eu merg acum pe DP, dar de ce nu am fost si anul trecut la Recas? Pai eu ma duc pe DP la POLI, anul trecut nu era POLI ! Dar ei merg acum pe „Stiinta”, desi ASU POLI era si anul trecut POLI si acum 5 ani tot POLI, dar nu au fost „indrumati politic”, decat din toamna trecuta! Daca la anul Chisoda v-a fi POLI si v-a juca pe DP, voi merge la ei.

Ca si BULA a spus: (martie 6th, 2013 at 15:36 )

Astia de la drukeria sunt ca si Bula cand s-a insurat cu o c…va si o prezenta la toti ca pe o fata mare! Ei cica au ales ASU POLI ca e cea mai curata,neprihanita,virgina, etc,etc,etc si nu pt. ca au fost „dirijati” politic acolo, in speranta ca ACS POLI nu v-a avea sustinere. Ei tot timpul se legau de faptul ca ACS POLI nu are galerie, parca aia ar fi interesat pe cineva si nu performanta! Ei nu pot promova nici din judet si zic ca in 3 ani sunt in Liga Campionilor ! Dar multi au fost prostiti saracii si cand vor judeca singuri putin, isi vor da seama de toate utopiile si nu se vor mai mira de ce rade toata TIMISOARA de ei.

@Cristi Brancovan a spus: (martie 6th, 2013 at 18:11 )

Chiar daca vine si Grebla cum propui tu echipa oportunistilor va fi totusi incompleta , pt ca majoritatea au ramas la Drukeria .
Interesant e ca pana nu demult acesti baieti erau alaturi de tine in conducerea galeriei si erau OK , cum au ales alt drum sunt OPORTUNISTI manati de interese personale.
Esti bolnav !

Pop a spus: (martie 6th, 2013 at 20:52 )

Din toamna doar 2 suporteri patimasi o sa mai gasim pe Stiinta,branconel si mihalcea,:))))))))))fosti sugaci de.a lui iancu!!!?Sa speram ca noua(veche) galerie sa vina si meciurile de baschet,avem de castigat o cupa in aprilie chiar aici la Timisoara.
Oare cat de prost sa fi(branconel si mihalcea) sa mergi la meciurile de baschet si sa nu incurajezi echipa doar ptr ca ii Popescu in echipa???

Lore a spus: (martie 7th, 2013 at 01:04 )

Felicitari Paul!

Ma bucur pentru decizia ta. Timisoara are nevoie de o echipa puternica. Mult succes!

catalin p a spus: (martie 7th, 2013 at 10:06 )

Debanat e site-ul USL atat timp cat Robu cotizeaza. Apropo, prodana e la telefon cu Robu in poza de mai sus

spagaru a spus: (martie 8th, 2013 at 17:11 )

33 de comentatori aici …30 cu tot cu politisti la Arad .

”Băgați imagini de arhivă din alți ani, că azi nu aveți ce filma”, a spus unul dintre polițiști

Felicitari tuturor suporterilor virtuali acese …ii mai fain pe net, nu?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Toate divizionarele C din Timiș au obținut victorii importante în etapa din weekend

Etapă „curată” pentru reprezentantele Timișului în etapa a 17-a, penultima a sezonului regulat, toate obținând victorii pe linie. În C7, Ghiroda a învins Jiul Petroșani cu 2-0, după un autogol al lui Pătlăgică și reușita lui Bulza, iar echipa timișeană rămâne pe primul loc și chiar se distanțează față de de Deva, fostul lider, care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Toate divizionarele C din Timiș au obținut victorii importante în etapa din weekend
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Sorin Maxim

Succes total pentru POR 2014 – 2020. Suma investită a fost cu 280 de milioane de euro peste cea alocată

Programul Operațional Regional 2014-2020 a fost un real succes pentru Regiunea Vest. Administrat de ADR Vest, acesta a adus în regiune cu 40% mai mulți bani decât avusese alocați. Aceasta înseamnă că în Regiunea Vest au fost investiți 920 de milioane de euro, adică cu aproape 280 de milioane de euro peste suma atribuită inițial...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Succes total pentru POR 2014 – 2020. Suma investită a fost cu 280 de milioane de euro peste cea alocată

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Etapă „curată” pentru reprezentantele Timișului în etapa a 17-a, penultima a sezonului regulat, toate obținând victorii pe linie. În C7, Ghiroda a învins Jiul Petroșani cu 2-0, după un autogol al lui Pătlăgică și reușita lui Bulza, iar echipa timișeană rămâne pe primul loc și chiar se distanțează față de de Deva, fostul lider, care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Toate divizionarele C din Timiș au obținut victorii importante în etapa din weekend
Ajuns la cea de-a XI-a ediţie, Salonul de Carte Bookfest Timișoara revine cu cele mai noi cărți, între 𝟐𝟏 𝐬̦𝐢 𝟐𝟒 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, la Centrul Regional de Afaceri. Sunt anunţate p𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟑𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 la această manifesare culturală de tadiţie pentru vestul României. La Bookfest vor veni personalitățile marcante ale culturii românești contemporane: 𝐈𝐨𝐚𝐧𝐚 Pârvulescu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Salonul Bookfest Timişoara îşi deschide porţile săptămâna viitoare
Din 15 martie, în cinematografele din România rulează comedia românească ”2020”. Pentru a marca premiera timișoreană, regizorul Bobby Bărbăcioru, care alături de casa de producție Vent D’Est, aduce la viață un lungmetraj exuberant, inspirat din scurtmetrajul „Remisivir” (premiat – Remi Gold la World-Fest Houston), se va afla la Timișoara, la Iulius Mall, duminică de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Echipa „2020”, o comedie neagră cu iz de dramă și bucluc, vine duminică la Timișoara pentru premiera filmului
Administrația Timișoarei pune la bătaie peste 50 de milioane de euro pentru a rezolva problema salubrității stradale și a deszăpezirii orașului pentru următorii opt ani. Licitația a fost lansată, aceasta la jumătate de an de la momentul în care Consiliul Local a elaborate documentația pentru acest megacontract. Cei din primărie spun că de acum se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Peste 50 de milioane de euro pentru străzile, trotuarele, pistele de biciclete ale Timișoarei. Primăria caută firmă de salubritate
Fostul primar Nicoale Robu a intervenit în scandalul benzilor prea înguste de pe Bogdăneştilor, acuzând, din nou, că „proiectul moștenire Robu” a fost “batjocorit” de actuala administraţie.  Ceea ce a „uitat” Robu din nou este că proiectul cu benzile cu o lărgime de 2,75 metri a fost aprobat chiar de el, fiind întocmit de mâna...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Robu „uită” din nou de îngheaţă apele. Lărgimea benzilor de pe Bogdăneştilor a fost decisă de Culiţă Chiş şi aprobată de fostul primar
Cu o tematică specială, focusată pe arhitectură și diverse mecanisme tehnice funcționale și zone citadine construite din piese LEGO®, expoziția care i-a fascinat pe timișoreni la edițiile anterioare revine în Iulius Town. În perioada 15 – 17 martie 2024, în piațeta Intersport, zeci de mii de piese LEGO® formează orașe în miniatură. Vedeta expoziției este...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Weekend pentru iubitorii LEGO®: o replică de 1,5 m înălțime a Turnului Eiffel, din peste 10.000 de piese, expusă în Iulius Town
Unplugged Lenau Robotics, echipa Liceului Teoretic ”Nikolaus Lenau” din Timișoara a reușit să se califice la etapa națională datorită obținerii locului II în competiția Connect Award. După multe meciuri intense şi mult efort depus în fiecare dintre cele 4 sezoane FTC la care a participat, Unplugged Lenau a reuşit, la Regionala #3, să se califice...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Echipa Liceului ”Nikolaus Lenau”, calificată la competiţia naţională de robotică
Top