Arhiva pentru eticheta: start

acs poli

Liga IV Timis, debut cu multe echipe noi, dar și cu foarte multe goluri: peste 40 de reuşite

Liga IV Timis, debut cu multe echipe noi, dar și cu foarte multe goluri: peste 40 de reuşite

Runda inaugurala din liga de elită a judeţului Timiş, Divizia D, a început vineri în nocturna de la Dudeştii Vechi şi s-a încheiat duminica după-amiază. Multe echipe noi la start, unele promovate, una înscrisă suplimentar, ca sezonul să înceapă cu 18 echipe, dar şi o neprezentare.

Din spais, in Piata Operei: ACL Timis a inceput campania pentru Iohannis cu zacusca si dulceata/ FOTO

Pe o ploaie torențială, ACL Timiș a dat startul campaniei pentru alegerile prezidențiale în… șpais. N-au lipsit borcanele cu zacuscă, murături și dulceață, damigenele cu țuică și vin, dar nici șoncul și funiile de usturoi. Totul, sub sloganul „România ca la neamț în șpais”.

uvt

Se cauta studenti la UVT, inscrieri se fac si la Deva, Resita si Severin

Aproape 9.800 de locuri, cu și fără taxă, la studii de licență sau master, sunt disponibile pentru anul universitar 2014/2015 la Universitatea de Vest. Înscrierile au început deja și durează până pe 30 iulie. Din 15 iulie vor fi deschise și centrele de înscriere de la Deva, Drobeta Turnu Severin și Reșița.

Taranistul Mihok a furat startul campaniei electorale pe Colegiul III

Patronul unui lanţ de farmacii din Timişoara, Ciprian Mihok, încearcă cu orice preţ să facă istorie pentru PNŢCD. El candidează pe Colegiul III Deputaţi Timişoara şi și-a început campania electorală dinainte de Paște. Asta, după ce a împânzit colegiul cu urări de sănătate pe panouri de mari dimensiuni.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com