Ziua Timisoarei la misto; cu Inna bomboana pe coliva

Contra a 20.000 de euro, Primăria Timișoara face cinste la tot poporul o oră cu o fătucă ce se bâțâie pe scenă pe ritmurile scoase de un CD. Pe scurt, o oră de play-back, picioare lungi și sâni zburdalnici. Pe fătucă o cheamă Inna și cică ar fi nu știu ce star într-un stil muzical agreat de copiii până în 15 ani. Oricum, bine că nu face live, că ar sparge ferestrele din centrul orașului la ce falseturi poate trage fata. S-a văzut asta și la inaugurarea Național Arena, când a speriat pe toată lumea cu răcnetele și icnetele ei.

Și pe când acest pseudo-concert? Exact de ziua orașului, o zi extrem de importantă pentru Timișoara, așa cum peste tot se respectă acest gen de manifestări. Nu mai trebuie spus aici că Timișoara a dat muzicii un Phoenix, un Cargo sau Celelalte Cuvinte, ca să mă opresc la doar trei exemple din multe altele. Și aici nu-i vorba nici măcar de sumă. Una imensă oricum. În mod normal, Inna n-ar trebui să urce pe scenă la această sărbătoare nici pe gratis sau chiar de-ar veni cu bani de acasă. Unora le place Inna, ar putea să convingă oficialii primăriei. Multora le plac și manelele, mai ales după câteva șprițuri. Asta înseamnă că trebuie făcute din bani publici concerte cu Guță, Salam și tot felul de copii minune?

Gusturile nu se discută, dar se pot educa, se pot rafina odată cu trecerea anilor. Dacă e Ziua Timișoarei, de ce nu sunt aduse pe scenă trupe timișorene? Sunt destule, iar multe sunt chiar bune. Muzical, incomparabil peste Inna, un produs artificial, executat în laboratoare de marketing. Multă spoială, picioare și sâni și ioc artă. Trupe care, pe lângă faptul că sunt timișorene, s-ar produce toate la un sfert din banii ceruți de fetișcana din estul țării.

Anii trecuți, fiindcă fostului viceprimar Adrian Orza îi plăcea Bajaga, trupa sârbească era nelipsită de la concertele organizate de municipalitate. Sper că noua administrație să nu fi făcut o pasiune pentru Inna, astfel încât aceasta să fie abonată la viitoarele paranghelii ale primăriei. Fiindcă ar fi niște pași înapoi. Despre primarul Nicolae Robu știam că îi place să cânte la chitară din Beatles și Phoenix. Să fi ajuns acum să-i placă Inna sau sunt alții de lângă el cărora le place? La urma urmei, e vorba și de promovarea unor valori. Or, astfel de non-valori precum Inna s-a găsit să promoveze noua conducere a primăriei?

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

21 comentarii pentru acest articol

inna a spus: (iulie 18th, 2012 at 12:18 )

asta e doar inceputul. la jazz sa scremut sa dea bani dupa ce l-a bagat in corzi pe giura. pentru un festival recunoscut in toata lumea a facut nazuri ca trebuie sa dea 100 de milioane. cu chiu cu vai, dupa ce si presa sa suparat pe gestul manelis al noului primar, robu a cedat. avum spune ca da peste 90 de milioane innei. incep sa-mi pun intrebari serioase fata de felul in care cantareste robu lucrurile. sau, cum e scris si in editorial, poate are oameni langa el care ii spun ce sa faca. oricum e foarte trist ce se intampla. inna nu e festivalul de jazz de la garana, domnule robu. poate ati inteles aluzia.

Bojin a spus: (iulie 18th, 2012 at 12:18 )

URA!!! PSD!!! URA!!! PSD!!! URA!!!

dARIUS a spus: (iulie 18th, 2012 at 13:33 )

fain. cred ca e facut pentru tinerii din pnl care sunt multi si manelisti pe deasupra.

Paula a spus: (iulie 18th, 2012 at 14:41 )

Hai sa fim seriosi. Cu o floare nu se face primavara. Daca aduceau o trupa mai rasarita, sau pe alte gusturi muzicale, nu schimba faptul ca poporul acesta si preferintele sale se indreapta spre altceva, ca ne place sau nu.
Nu o sa devenim mai inteligenti ca popor daca la Timisoara, de ziua orasului, a cantat iarasi Cargo sau iarasi Phoenix sau vine Iris sau mai stiu eu ce preferinte au banatenii.
Inna este cea mai in voga artista acum, din nou, chit ca ne place sau nu! Am intalnit oameni care au fost la concertul ei din ceva club, mi-au spus ca au fost impresionati de vocea ei. Doar daca e o fetiscana aratoasa nu inseamna ca noi timisorenii suntem mai cu motz si nu ne trebuie pe teritoriul nostru sfant bimbo girls din astea. Hai sa nu mai facem pe moralistii si sa nu mai fim atat de intepati.

Inna e la moda si va avea priza la public. Sa ne amintim cata lumea a fost la festivalul de rock de la Padurea Verde? 100-200 de persoane? POate gusturile timisorenilor s-au mai schimbat…

Sunt convinsa ca si alte preferinte muzicale se vor regasi in program.

Aprostachioaiei Prazescu a spus: (iulie 18th, 2012 at 15:09 )

Ie fuarte bine pentru ca vine Ina, ie la fuarte moda acum tuate hiturile lui Ina si ea ieste fuarte beton. Ar fi decat o problema, sper sa nu se supere nea Robu ca ie mai frumuasa ca iel. Hai pa si pu la toti rochistii

corina a spus: (iulie 18th, 2012 at 15:17 )

o fi la moda inna, dar nu poti sa bagi in fundul ei 30 de mii de euro, nu 20 cum se spune, cand pentru un festival intreg de jazz, cel de la garana, dai mai putin. ce naiba, ne facem de ras. o alta treaba e ca inna, oricat de sexy ar avea vocea, nu poate sa ajunga la nivelul phoenix, care sunt si timisoreni pe deasupra iar evenimentul este prilejuit de ziua orasului timisoara.

Valjean a spus: (iulie 18th, 2012 at 15:24 )

E mana lui Grindeanu el e cu fetele in primarie! Valjean stie!

Romanita a spus: (iulie 18th, 2012 at 15:27 )

Mai bine pune guristele din CLT sa cante se pricep fetele. ce rost are sa o cheme pe Ina asta nici macar nu e aleasa consilier local

mitru a spus: (iulie 18th, 2012 at 15:40 )

INNA E 0 la PUTErea 100, o tipa buna care habar nu are sa cante. E foarte departe de ceea ce se cheama muzica, de aceea nu are ce cauta la Ziua Timisoarei, mai bine canta Filharmonica un concert la fluieras sau la frunza… sau si mai bine deloc muzica cel mult un Mars funebru de la Mahler…

chuck a spus: (iulie 18th, 2012 at 15:51 )

bueei, de ce nu se uita robu si in curtea proprie! are consiliere locale care canta manele mai tare ca guta sau salam. daca ar face un trial, sunt convins ca ramona olteanu ar castiga de departe. am auzit cum canta, dedicatie pentru sotul ei, opera de arta manelista „stati mascatilor nu ma arestati”! absolut mirific

Gugu a spus: (iulie 18th, 2012 at 21:18 )

baga si Robu un duet cu Inna asta? nu ar fi rau

florin a spus: (iulie 18th, 2012 at 23:16 )

mai dute tu drac de ziarist cum stie inna sa cante nu stii tu sa scrii esti vreun frustrat pd-list ,daca e sarbatoare lumea tre sa se ditreze nu sa fluiere pe jazz numa articole aiurea ai si la adresa fotbalului in special poli ai putea sa te duci la filarmonica si sa fluieri acolo pana te saturi nu sa ne expui aici parerile tale de frustrat

Petre Truica a spus: (iulie 19th, 2012 at 12:17 )

Acest Robu, dupa cum ii arata si numele, este si va ramane un sclav al mafiei din primaria Timisoara, aia care au salarii uriase, care au facut licitatii trucate si drumuri si trotuare la preturi uriase.

Nu va face nimic!!!

Numai borfasi si pile in Primarie. Mi-e scarba ca stau in orasul asta plin de hoti, de caini, de praf si mirosuri urate, de cocalari si curve, de prosti si inculti/inculte, dupa cum arata si comentariile de mai sus.

necumparat a spus: (iulie 19th, 2012 at 12:56 )

Cum erau nelipsiti bajaga la ziua orasului? Iara o iei razna nasolule?

fruncea... a spus: (iulie 19th, 2012 at 13:04 )

inna..sau ino…..ca nu pricep care e vedeta….????

Marius a spus: (iulie 19th, 2012 at 17:22 )

N-ai vazut-o in viata ta pe Inna cantand, dar arunci cu vorbe ca si cum ai fost prezent la toate concertele ei. Romania ar trebui curatata de toti dinozaurii ca tine! Sunteti depasiti de anii astia, fara suparare.

toti idiotii a spus: (iulie 19th, 2012 at 17:29 )

avem multi idioti in timisoara si in lume.. care sunt fanii acestei curve. Mai bine canta opera sau filarmonica in aer liber. HAI PA MANELISTILOR! moarte prostiei!

inna a spus: (iulie 20th, 2012 at 10:09 )

@Aprostachioaiei Prazescu: invata sa scrii inainte sa comentezi.

inna a spus: (iulie 20th, 2012 at 10:11 )

@florin: Ia un calmant si arunca-te in Bega.

Petre Truica a spus: (iulie 20th, 2012 at 13:50 )

Jalnici alesii nostri.

Banii mei din taxe si impozite se duc acuma pe cantece dupa ce s-au dus pe fotbal.

Ni se da circus non stop.

Naiba va mai voteaza la toamna.

Robule si Bojinule, carati-va !!!!

agent secret sub acoperire a spus: (iulie 22nd, 2012 at 11:10 )

Nu-mi place Inna, dar sa nu mai vorbim de festivalul de jazz de la Garana, care s-a transformat intr-o serbare campeneasca cu mici, gulas, porumb fiert si plozi de bani gata sau de loc care se-mbata, vomita si urla ca tacniti.
Am nostalgia jazzului de calitate , ascultat in intimitate”La Rascruce”, unde cunoscutul Gigi Taus creea o atmosfera placuta unui astfel de eveniment.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tensiunile continuă în PNL Timiş! Nicolae Robu, mitraliat de tinerii liberali; Vasile Blaga, boicotat de primari

Candidatul PSD la Primăria Timişoara, Nicolae Robu, a pierdut sprijinul tinerilor liberali, după ce a avut o ceartă monstuoasă cu aceştia. Robu le-a reproşat tinerilor că îl înregistrează atunci când aceştia l-au întrebat cu cine să voteze la preşedinţia CJ Timiş, respectiv cu Alfred Simonis sau cu Alin Nica. Azi e nouă şedinţă la PNL...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tensiunile continuă în PNL Timiş! Nicolae Robu, mitraliat de tinerii liberali; Vasile Blaga, boicotat de primari
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în China

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în perioada 13 – 23 octombrie, o nouă misiune economică în Republica Populară Chineză, de vizitare a Canton Import & Export Fair, ediția 136/ faza I.  Târgul de la Canton sau Târgul de Import și Export, este cel mai vechi și cel mai mare târg comercial din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în China

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Ținând cont de temperaturile diurne exterioare, prognozate pentru perioada imediat următoare, ridicate, ziua, și ceva mai scăzute, pe timpul nopții, Colterm anunță că  modifică parametrii de furnizare a încălzirii, pe rețeaua secundară de termoficare. Astfel, începând de astăzi, 29 martie 2024, se  reduc parametrii de furnizare a energiei termice, de la 40 la 37 de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Colterm reduce parametrii de furnizare a încălzirii
Una dintre cele valoroase piese din colecția armelor albe expusă de Muzeul Naţional al Banatului este sabia familiei nobiliare Osztoics. Aceasta face parte din expoziția temporară „𝐎𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞. 𝐈𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞. 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐞. 𝐀𝐫𝐦𝐞 𝐚𝐥𝐛𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐍𝐚ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐁𝐚𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢„, aflată în mansarda B1 a muzeului. Expoziţia poate fi vizitată de miercuri până duminică în intervalul orar 10:00...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sabia familiei nobiliare Osztoics de Șemlacu Mare și Șemlacu Mic în expoziţia temporară de arme albe a Muzeului Banatului
Candidatul PSD la Primăria Timişoara, Nicolae Robu, a pierdut sprijinul tinerilor liberali, după ce a avut o ceartă monstuoasă cu aceştia. Robu le-a reproşat tinerilor că îl înregistrează atunci când aceştia l-au întrebat cu cine să voteze la preşedinţia CJ Timiş, respectiv cu Alfred Simonis sau cu Alin Nica. Azi e nouă şedinţă la PNL...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tensiunile continuă în PNL Timiş! Nicolae Robu, mitraliat de tinerii liberali; Vasile Blaga, boicotat de primari
Joi seara, în Sala Mare a Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara a avut loc evenimentul de decernare a Ordinului Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler, distincție conferită de Președintele României, Klaus Iohannis, directorului general al Teatrului Național, Ada Hausvater, și înmânată de ministrul Culturii, Raluca Turcan. Decretul nr. 55 din 15 ianuarie 2024,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Distincţie importantă primită de directorul general al Teatrului Național Timişoara, Ada Hausvater
Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un patrimoniu viu și prețios din întreg teritoriul județului Timiș. Sute de participanți: dansatori, soliști vocali și instrumentiști, grupuri, formații și ansambluri folclorice, tarafuri, meșteșugari,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii
Lucrările de întreținere derulate de Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara, desfășurate pe Centura Timișoarei, continuă. Se va lucra în continuare la pasajul CFR DRDP Timișoara a anunțat că lucrările la podul peste canalul Behela de pe centura Timișoara Nord s-au finalizat. Acum, echipele antreprenorului care realizează lucrarea s-au mutat pentru lucrări similare la dispozitivele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lucrările pe Centura Nord continuă, la pasajul CFR/FOTO
La Timișoara se deschide, duminică, Târgul de Paști. Evenimentul coincide cu începutul sărbătorilor pascale catolice. Astfel, la finalul Liturghiei pascale catolice, estimat la ora 12:30, Alaiul Primăverii, animat de îngerul gigantic al Asociației Teatru pe Roți și de un grup de copii de la școala de dans Mini-Mini Reflex, va porni de la Domul Romano-Catolic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Duminică se deschide oficial, cu ocazia sărbătorilor pascale catolice, Târgul de Paști de la Timișoara
Ziua Jandarmeriei este marcată la Iulius Town prin activități dedicate tuturor membrilor familiei, susținute de reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș. Sâmbătă, 30 martie 2024, în Iulius Gardens, începând cu ora 14.00, vor avea loc prezentări de tehnică și echipament, expunere de autovehicule speciale, dar și demonstrații de dresaj canin. Mai mult, cei mici...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Traseu aplicativ pentru copii, dresaj canin de Ziua Jandarmeriei, dar și Ateliere de Creație, Teatru de Păpuși și competiție de șah, în Iulius Town
Top