Stirile din ziua: 2 septembrie 2012

Italienii i-au dat cu tifla lui Paisie dupa ce a vrut bursa doctorala prin corespondenta

Episcopul vicar al Timişoarei, Preasfinţitul Paisie Lugojanul, a ratat două burse doctorale în Italia. Al doilea om în Arhiepiscopia Timişoarei a a fost respins atât de Institutul Pontifical din Roma, cât şi de Institutul Teologic de la Padova. Episcopul vicar al Timişoarei a vrut să-și facă doctoratul prin… epistole.

Bertea Mondialu’ si zicerile „domnului Dan”

De câteva săptămâni suntem asaltați la redacție de votanții PP-DD care s-au înscris pe listele de la partid pentru primirea de locuințe ieftine. Va mai amintiți de ei. Oamenii sunt revoltați că după ultima descindere la Timișoara a „domnului Dan”, ocazie cu care s-au făcut acele liste pentru garsoniere, nimeni, dar absolut nimeni, n-a mai suflat o vorbă despre cum vor intra aspiranții în posesia acestor imobile.

Grupul de rezistenta din PNTCD: „Pavelescu nu are indreptatirea morala de a se considera lider al PNTCD”

Scandalurile sunt la ordinea zilei în PNŢCD, în toată ţara. O suită de ţărănişti cu state vechi în partid, care formează „Grupul de Rezistenţă din PNŢCD”, contestă vehement înţelegerea dintre Aurelian Pavelescu, actualul preşedinte al partidului în urma unei decizii a justiţiei, şi PDL, care vizează constituirea unei alianţe de centru-dreapta, din care ar urma să facă parte şi ţărăniştii.

„Dragii mei părinți, când veniți acasă?”

La vârsta adolescenței au ultimele modele de smartphone-uri, au tablete, cele mai noi console cu jocuri, televizor LCD sau plasmă. Au de toate, dar nu au dragostea părinților, pentru că, de la mii de kilometri distanță, aceasta nu se mai simte. Mama, tata, uneori amândoi, muncesc prin Germania, Italia sau Spania. În jur de 1.500

Top