Stirile din ziua: 24 septembrie 2012

Cardurile BRD nu functioneaza marti dimineata

Posesorii de carduri BRD – Groupe Societe Generale nu le vor putea folosi, marți, timp de jumătate de oră. Între orele 6,30 – 7, sistemul informatic al BRD va fi întrerupt, în vederea realizării unor lucrări de mentenanţă. Acest lucru înseamnă că, în intervalul respectiv, clienţii BRD nu vor putea efectua plăţi la comercianţi şi nici

„Domnu’ Dan” da OK-ul pentru posibilii parlamentari PP-DD de Timis

O delegaţie de peste 20 de persoane a PP-DD Timiş merge, miercuri, la Bucureşti, pentru a primi undă verde pentru alegerile parlamentare din decembrie. Lista candidaţilor propuşi de PP-DD Timiş pentru cele 14 colegii parlamentare va trece prin faţa conducerii centrale a PP-DD. Ultimul cuvânt îl are Dan Diaconescu, aflat acum în centrul unui uriaș scandal legat de Oltchim.

Razboiul galeriilor sau al suporterilor-postaci de partid?

Lupta fratricidă dintre susținătorii celor două echipe Poli din Timișoara pare tot mai crâncenă pe zi ce trece. Ea se dă încă în spațiul virtual, dar la modul în care se poartă războiul nu ar fi imposibil să depășească acest spațiu. Și ar fi păcat! Mai bizar este faptul că stupidul război nu se duce cu argumente fotbalistice, acestea fiind lăsate cu totul și cu totul pe dinafară.

Campanie anti-violenta in scolile din Timis

În fiecare zi, în şcolile din România se înregistrează, în medie, 45 de cazuri de violenţă. În judeţul Timiş, numărul altercaţiilor între elevi este mai scăzut, dar, pentru ca lucrurile să nu scape de sub control, autorităţile au început o campanie de prevenire a criminalităţii în unităţile de învăţământ.

Comisia de Salubritate a USL

Surse îndoielnice din interiorul Uniunii Social Liberale au arătat recent că în interiorul puterii există o preocupare pentru eliminarea de pe lista de candidați a Uniunii a celor care nu corespund unui set de criterii de integritate. De punerea în aplicare a acestui set de valori se va ocupa o comisie de etică formată din reprezentanți ai PSD, PNL, UNPR, PC și colonelul Dogaru de la cadrele militare în rezervă cu pensii frumoase.

Bienala de arhitectură de la Venetia / FOTO

În perioada 29 august – 25 noiembrie, la Veneția se desfășoară cea de a XIII-a ediție a Bienalei de Arhitectură, un eveniment ce atrage la fiecare ediție zeci de mii de vizitatori din toate colțurile lumii. Ediția de anul acesta poartă titlul de Common Ground, iar expoziția principală a fost gândită și realizată de David Chipperfield. Aceasta reunește 69 de proiecte la care au lucrat arhitecți, fotografi și designeri.

Cronica in imagini a cailor ferate din Banat

Volumul „Căile ferate din Banat – un simbol în pericol”, al inginerului Valentin Ivănescu, sprijinit de o întreagă echipă, a stârnit curiozititate. Peste 100 de persoane, printre care şi mai mulţi oameni politici, au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Casa de Cultură din Buziaş, la lansării cărţii.

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări, va întrerupe furnizarea apei calde, între orele 9 și 14, la CT Dragalina. Vor fi afectați consumatorii de pe Bd. Republicii (parțial), Bd. General Dragalina și Spl. Nicolae Titulescu. Tot luni și tot în același interval orar, din cauza unor lucrări în punctul termic, va fi oprită furnizarea

Intreruperi de curent

Compania Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara – str. Lucian Blaga nr. 1, orele 9 – 13; Sinersig (p), orele 8,30 – 18; Coștei, Nemeșești, Margina (p), orele 8 -17; Lugoj – (str. Gheorghe Doja, Țesătorilor, Mărășești, Mărăști, Șincai, Rarău, Partizanilor, Rahovei, Dorobanți, Smârdan, Griviței), Dumbrava, orele 9 –

Top