Stirile din ziua: 21 septembrie 2012

La rugamintea primarului, PSD a facut loc „acvariului”

E clar: „acvariul” se mută pe Bd. Republicii! Ceea ce era doar o speculație a fost confirmat vineri de primarul Nicolae Robu: terenul la care a renunțat PSD Timiș este cel pe care va fi relocată hidoasa construcție din Piața Victoriei. Liberalul i-a convins pe social-democrați să spună adio ideii de a avea un sediu nou-nouț.

O fi auzit Monica Macovei de Dorin Candea? Ca pe Popoviciu il stie de la televizor

La câteva zile după ce Monica Macovei a făcut publice criteriile de integritate pe care trebuie să le îndeplinească aspiranții Alianței România Dreaptă la fotoliile de parlamentar, PDL Timiș și-a anunțat candidații pentru alegerile din luna decembrie. Criteriile sunt deja cunoscute, dar amintesc câteva dintre ele.

Blat cat casa intre Sarbu si Blaga

Totul pentru lideri, mai puțin pentru partid. Așa poate suna sloganul campaniei electorale care va avea loc în Timiș și unde două personaje trebuie neapărat să iasă senatori. E vorba de președintele PDL, Vasile Blaga, și tata-socru Ilie Sârbu. Anunțarea candidaților PDL vine să confirme speculațiile privind blatul dintre cei doi lideri.

Am astm bronsic, pot sa fac sport?

De câte ori am auzit această întrebare? De foarte multe ori, e primul lucru pe care vor să-l știe atât părinții copiilor cu astm bronșic, cât și adulții cu astm bronșic. Gândirea învechită cum că persoanele cu astm bronșic nu pot face sport este greșită, astăzi medicii încurajează pacienții cu astm bronșic să facă mișcare.

Top