Stirile din ziua: 10 septembrie 2012

Inca o operatie de prelevare de organe la Judetean

Inca o operatie de prelevare de organe la Judetean

A șasea intervenție de prelevare de organe din acest an a început, luni seară, în jurul orei 20, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara. Rinichii și ficatul unei femei de 40 de ani, aflate în moarte cerebrală, vor salva alte vieți.

„Rista de bucate”, triplu medaliata cu argint, la Cluj / FOTO

Cu trei medalii de argint se întoarce acasă Claudia-Romana Rista, care a reprezentat vestul României la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber. Evenimentul, certificat de World Association Of Chefs Societies (WACS), a avut loc în acest sfârșit de săptămână la Cluj. „A fost o provocare pentru mine, deoarece am avut parte de o jurizare

De la EBA la Sorana, nunta de politician, ca un show de prost gust

Românii au asistat, în ultima perioadă, prin intermediul mass-media, la două grandioase nunți. Nunți de politicieni care, pe alocuri, s-au transformat în spectacole de-a dreptul grotești. De altfel, nu puțini au fost cei care au făcut comparații între cele două evenimente care i-au avut în prim-plan pe președintele Traian Băsescu și celebrul președinte al CJ Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde.

Suporterii lui ACS Poli vor primi instiintari prin SMS

Primarul Nicolae Robu începe săptămâna cu un nou apel către suporterii lui ACS Poli. Foarte preocupat de organizarea unei galerii adevărate a echipei, puțin după miezul nopții, el le-a lăsat suporterilor interesați un mesaj pe Facebook, cerându-le numerele de telefon, pentru ca aceștia să primească „înștiințări prin sms”.

Cum poti petrece doua zile la Budapesta / FOTO

De cele mai multe ori, activitățile noastre curente nu prea ne lasă timp de relaxare, iar atunci când dorim să călătorim trebuie să ne rezumăm, de foarte multe ori, la un weekend. La doi pași de noi se află Budapesta, una dintre cele mai frumoase capitale europene și cea mai accesibilă destinație pentru un city-break de două zile.

Fluorizarea in stomatologie

Fluorizarea este o procedură stomatologică prin care se suplimentează cantitatea de fluor a dinților. Este o manoperă profilactică (adică de prevenire a cariilor) și se adresează în special copiilor. Fluorul la nivelul dinților acționează prin întărirea lor și este recomandat în special copiilor între 6 și 16 ani.

Top