Stirile din ziua: 29 septembrie 2012

Fost lider al CVUCS, omul de legatura al lui Poli cu suporterii

Relaţia cu suporterii lui Poli Timişoara este întreţinută, începând din această săptămână, de Marius Babuciu, fost lider al Comando Viola Ultra Curva Sud. Cel care a deţinut, pentru o bună perioadă, rolul de purtător de cuvânt al celei mai frumoase galerii din România e angajat oficial la clubul din eşalonul secund.

Dream-team la USL

Toată viața am să regret despărțirea fulgerătoare, prematură și nedreaptă dintre deputatul PDL Marius Dugulescu și PNL, precum și eșecul tulburător al negocierilor dintre senatorul pedelist Gheorghe David și PSD-ul lui „Ponta ia tot”, lider politic ce și-a propus deseori să lupte crâncen cu traseismul politic.

Otrava dulce din pahare: sucuri de fructe fara… fructe

Cu doi lei cumperi doi litri de „suc de portocale” făcut din morcovi. Și asta, în cel mai bun caz. Sau poți alege sucul de „struguri”, în care acest fruct nici măcar nu este amintit pe etichetă. Piața băuturilor răcoritoare din România este profitabilă pentru producători, dar toxică pentru cumpărători. Aceștia nici măcar nu-și pot imagina că din sucul stors de la un grapefruit se pot face, industrial, 40 de litri de băutură răcoritoare.

Selectia naturala 3 – In ce se masoara evolutia?

Evolutia are unitate de masura. Stephen C. Stearns, Principiile evolutiei, ecologiei si comportamentului (Universitatea Yale: Cursurile Open Yale), http://oyc.yale.edu (Accesat la 9 martie 2010). Licenta: Creative Commons BY-NC-SA http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/us/

Bojin il premieaza pe Tiberiu Ceia

Maestrul Tiberiu Ceia va primi, din partea Consiliului Judeţean Timiş, un premiu pentru întreaga activitate. Hotărârea nu este încă redactată, aşa că nu se ştie câţi bani va primi interpretul din partea CJ.

Top