Stirile din ziua: 18 septembrie 2012

„Arendasul” Ciupa iese la pensie

Vasile Ciupa, şeful Direcţiei de Mediu din Primăria Timişoara, a înţeles în ceasul al doisprezecelea că a cam pierdut bătălia. Obligat să apară marți în faţa Comisiei Disciplinare a PMT, Ciupa a decis să renunţe fără luptă la funcţie. UPDATE: Vasile Ciupa a cerut răgaz până pe 4 octombrie. Surse din PMT spun că, până atunci, el își va depune dosarul de pensionare.

Basescu si istericii lui Felix

Nu sunt nici pe departe un fan al lui Traian Băsescu, ba chiar din contra. Nu l-am mai votat din 2004, atunci când se opunea instaurării regimului autoritarist, ca să nu spun dictatorial, al lui Adrian Năstase. Ulterior a încercat să-și impună propriul sistem autocratic și, în bună parte, a reușit.

Profesor de karate, acuzat de violarea a doua minore

Un antrenor de arte marțiale din Timișoara este acuzat că ar fi violat două fetițe de 9, respectiv 10 ani. Dan Ioan Pârvan, preşedintele secţiei de Karate al CS Videocolor Timişoara, are 60 de ani și în prezent este audiat. Poliția a încheiat o percheziție la domiciliul acestuia, unde au fost găsite mai multe fotografii incriminatorii.

Liga I: Pachet de criza la Dinamo – meci + SPA, numai sa vina lumea!

Disperarea când îmi vineeee… (cum spune un cunoscut șlagăr cântat de generația cu merțan de la germanica și lanț cât mai gros la gât)… continuarea era parcă ceva cu o cămașă ruptă, da’ în cazu nostru nu se aplică… E vorba de conducerea unuia dintre cele mai mari cluburi din țara noastră. Dinamo. Unu’ din cele mai mari cluburi de hoți, evident…

Poli transfera un fost international de la LPS Banatul

Poli Timişoara suferă cel mai mult în ofensivă, unde Valentin Velcea se poate baza doar pe trei atacanţi. Acesta este şi motivul pentru care conducerea clubului timişorean caută în continuare soluţii pentru întărirea atacului. Ultimul jucător transferat de Poli ar putea fi Daniel Grozoni, un atacant de 18 ani, format la LPS Banatul.

Ateliere pentru copii, in scop nobil

Asociația „Construiește-ți lumea!” inițiază o acțiune de strângere de fonduri pentru o fetiță din Sînandrei, care suferă de Sindrom Down și ste crescută numai de mama ei. Maratonul atelierelor pentru copii este ocazia perfectă prin care puteți întinde o mână de ajutor.

Top