Stirile din ziua: 20 septembrie 2012

Contribuiti la Harta Let’s Do It, Romania!

Dacă vedeţi un morman de gunoi în natură, nu-l ţineţi pentru voi! Urcaţi-l pe Harta Let’s Do It, Romania!, iar echipele de voluntari se vor ocupa de el. Cartarea, cea mai importantă etapă din pregătirea acţiunii LDIR din 29 septembrie, a intrat pe ultima sută de metri. Ea trebuie finalizată cel târziu până duminică.

Nu l-a propus nimeni, dar refuza din start

Numele consilierului local Radu Ţoancă a fost vehiculat alături de cel al lui Florică Bârsăşteanu şi Traian Stoia pentru funcţia lăsată liberă de Sorin Grindeanu. După ce a dovedit că este sclipitor în afaceri, făcând o avere din nimic, Ţoancă nu vrea însă să audă de responsabilităţi suplimentare.

Cine adopta strada Polona?

Dacă-l laud pe primarul Robu pentru realizarea sa măiastră de pe strada Mărășești, pe bună dreptate mi-ar sări în cap talibanii lui Gheorghe Ciuhandu, amintindu-mi că un astfel de proiect de redare a zonei Cetate pietonalului a fost promovat de fosta administrație, parcă cu ceva suport european.

Rectorul Serban ameninta cu desfiintarea ASU Poli

Viorel Șerban, rectorul Universității Politehnica, instituție care patronează echipa de fotbal din Liga a V-a, ASU Politehnica, cunoscută și ca echipa suporterilor, și-a anunțat apropiații că s-ar putea retrage din campionat. De vină sunt incidentele extrem de grave petrecute la Ictar Budinț în urmă cu două săptămâni.

Masuratori in trafic ale Companiei Nationale de Autostrazi

Compania Națională de Autostrăzi şi Drumuri Naționale din România anunță că, în perioada 17 septembrie – 27 octombrie, va desfăşura măsuratori, precum şi anchete de circulație, de tip origine-destinație, în locații caracteristice rețelei de drumuri adiacente municipiilor Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Brăila, Iaşi, Oradea, Sibiu și Timişoara.

LitVest, la prima editie, cu lecturi la lumina tortelor

Biblioteca Județeană Timiș lansează un nou proiect: Festivalul Național de Literatură LitVest. Acesta va avea loc în perioada 27-29 septembrie. „LitVest încearcă să pună bazele unei veritabile tradiții: un festival care, prin continuitate, anvergură și inedit, să devină un reper pe harta manifestărilor de gen”, spune Tudor Crețu, directorul BJT. Programul include diverse lansări de

Top