Stirile din ziua: 26 septembrie 2012

Arhiepiscopia Timisoarei da „donatiile” inapoi, cu bani de la Catedrala!

Dosarul „Şpagă din bani europeni” a ajuns la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Justiţie, iar „spălătorii de bani” de la Arhiepiscopia Timişoarei fac orice pentru a-şi ascunde urmele. Acum restituie, în mare viteză, sumele „donate” de angajații celor cinci centre educaţionale pe care le gestionau. Sursa banilor este cel puțin dubioasă.

Chimioterapia, mutata pe strada Lorena?

Clinica de Chimioterapie a Spitalului Municipal s-ar putea muta în fostul sediu al Poliției Locale. E numai una din variantele luate în discuție de municipalitate, care caută o soluție pentru a muta bolnavii de cancer din clădirea de pe bd. Mihai Viteazul. Vișinel Stanca cere o chirie de șapte ori mai mare pentru prelungirea contractului.

Politia Timis tine „cursuri” anti-hoti

Campania „Și ție ți se poate întâmpla”, desfășurată de Inspectoratul Județean de Poliție până la sfârșitul anului, vrea să-i facă pe timișeni să fie mai atenți cu proprietățile lor. În primele opt luni din 2012, în Timiș s-au înregistrat, în medie, șase furturi pe zi, atât din locuințe, cât și din mașini.

Velcea, ofertat de o echipa de top din Romania!

Promovarea cu Poli în prima ligă şi începutul bun de campionat cu noua Poli Timişoara l-au făcut pe tehnicianul Valentin Velcea să intre în atenţia unor echipe din primul eşalon. Dacă în urmă cu mai bine de o lună a fost dorit pe banca Universităţii Cluj, marți, pe adresa lui a venit o propunere din partea unei echipe care se bate la titlu.

Cursuri de dans la Casa Studentilor

Casa de Cultură a Studenţilor îi invită pe iubitorii dansului sportive la o nouă serie de cursuri de dans pentru începători, adulţi şi copii. Totul se ca desfășura sub îndrumarea Ancăi Mirci. Cursul pentru adulţi începe în 2 octombrie, la ora 19, iar cel pentru copii, în 6 octombrie, la ora 10. Informaţii suplimentare se

Fara apa calda

Pentru remedierea unei defecţiuni survenite pe reţeaua termică primară, Colterm va întrerupe, miercuri, între orele 8 și 20, furnizarea apei calde la punctele termice 98 şi SDM.Vor fi afectaţi consumatorii care locuiesc în zona Steaua şi SDM.

Intreruperi de curent

Compania Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara – Calea Torontalului (p), str. Miresei (p), Viilor (p), orele 9 – 13, str. Cloșca nr. 4, orele 9 – 15, str. Călimănești (p), Stephenson (p), orele 9 – 16; Șarlota – CAP, orele 9 – 15; Jimbolia – str. Tudor Vladimirescu,

Top