Stirile din ziua: 9 septembrie 2012

Ucisa din gelozie, la Lovrin

Un tânăr și-a omorât, duminică noapte, la Lovrin, iubita, după ce a înjunghiat-o de mai multe ori în zona gâtului. Ulterior, criminalul, care are numai 19 ani, a venit la Timișoara, unde s-a întâlnit cu tatăl lui, căruia nu i-a spus nimic despre gestul său. El a fost prins apoi de polițiști și se află, în prezent, la Secția 3.

Ostaficiuc ii lasa colegiul senatorial lui Blaga! Vezi ce vrea in schimb!

Ca nu cumva ditamai președintele de partid Vasile Blaga să rămână fără „coledzi” la alegerile parlamentare, întreaga conducere a PDL s-a străduit din greu să-i găsească acestuia un colegiu cât mai ușor de câștigat. Cum Bucureștiul este un teritoriu interzis PDL, mai ales de când președinte al organizației de aici este Elena Udrea, Blaga a fost nevoit să se reorienteze în teritoriu.

2014-2020: Tipuri de investitii finantate si alocarea financiara

Luând în considerare situaţia economică actuală, determinată de criza ultimilor ani, dar şi experiențele din perioada de programare anterioară, investiţiile naționale propuse spre finanţare în perioada 2012-2020 vor răspunde următoarelor cerinţe: să genereze creştere economică şi să creeze locuri de muncă; să fie programate într-un mod integrat şi complementar (de exemplu investiţiile în capitalul fizic să fie complementate de investiţii în capitalul uman); să contribuie la atingerea ţintelor naţionale pentru strategia Europa 2020; să fructifice potenţialul economic, social şi geografic al României; să răspundă priorităţilor de dezvoltare teritorială.

Tupeu: Frunzaverde si-a luat trotuar si a pus „gorilele” sa-l pazeasca / VIDEO

Sorin Frunzăverde se comportă ca pe tarlaua lui și la Timișoara. Vicepreședintele PNL n-a ținut cont de nimic la nunta fiicei sale, desfășurată la cantina Politehnicii, în Complexul Studențesc. Bodyguarzii lui n-au lăsat oamenii să treacă prin zonă, susținând, cu tupeu, că au închiriat… trotuarul, pentru că „e nuntă”.

Top