Stirile din ziua: 27 septembrie 2012

Maria Barna pierde tot!

Cariera politică a deputatului UNPR Maria Barna se apropie vertiginos de final. Ajunsă în parlament acum patru ani, fosta sindicalistă nu va prinde o nouă candidatură. Ca și cum vestea proastă n-ar fi fost de ajuns, Barna a mai primit, joi, o lovitură.

PD-L Timis l-a luat pe Blaga la sentiment

Vasile Blaga, preşedintele PD-L, a făcut o vizită privată de două zile în Colegiul III Senat din Timiş, pentru a se asigura că nu va avea probleme în câştigarea unui loc de parlamentar. Blaga a ajuns în Timiş după o scrisoare în care democrat-liberalii aproape îl implorau să candideze la alegerile parlamentare.

Fanii ASU Poli, pe biciclete spre Giarmata Vii

Suporterii ASU Politehnica Timişoara vor să aibă ce povesti nepoţilor, după fiecare deplasare în care îşi însoţesc echipa de suflet la jocurile din campionatul judeţean. Organizatorii viitoarei deplasări, programată pentru sâmbătă, la Giarmata Vii, îi anunţă pe toţi susţinătorii echipei că se va pleca pe biciclete spre meci.

Povestea unui faliment: „Pentru Voi”, saraca fundatie bogata / FOTO

Fundația „Pentru Voi”, singura care face asistență socială pentru adulții cu dizabilități intelectuale din vestul și sud-vestul României, este falimentară. Din cauza nerambursării banilor prin POSDRU, situația la nivel național este dramatică pentru mai multe organizații de acest gen. „Pentru Voi” are de primit, de la guvern, un sfert de milion de euro.

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Cerna, Hașdeu (p), Frații Buzești, Țebea nr. 1, orele 9 – 15; Ghiroda – Zona Mega Group , orele 9 – 15; Lugoj (str. Gheorghe Doja, Țesătorilor, Mărășești, Mărăști, Șincai, Rarău, Partizanilor, Rahovei, Dorobanți, Smârdan, Griviței), orele 9 – 17; Jimbolia

Top