Stirile din ziua: 17 septembrie 2012

Fanii Lepa Brena, jecmaniti pe fata: banii pe bilete nu se dau inapoi!

Timișorenii care au cumpărat bilete la presupusul concert susținut de Lepa Brena au luat pur și simplu țeapă. Una de 150 de lei de persoană, cel puțin în cazul primilor cumpărători ai biletelor, căci ulterior acestea s-au redus cu 50%. Concertul nu se mai ține, teoretic a fost mutat pentru vara anului viitor, iar banii nu se dau înapoi.

City manager la oras

Sunt primari și primari. Unii nu vor să-și ascundă nepriceperea în spatele unor profesioniști ai administrației și refuză ce le-a dat legea, adică angajarea unui city manager cu contract de performanță pe durata mandatul edilului în cauză. Nu zic că Gheorghe Ciuhandu a fost nepriceput, din contra, dar la modul general cam așa stă treaba.

Protest la Darova: copiii, obligati sa faca naveta, desi au scoala in sat

Aproximativ 100 de părinți și copii din Sacoșu Mare, comuna Darova, au început anul școlar în stradă, protestând. Adulții refuză să-și trimită copiii la școală în altă localitate, pentru că nu le sunt asigurate condiții de transport. În plus, în satul lor există școală. Aceasta a fost însă închisă.

Izvoarele termale de la Pamukkale / FOTO

Pamukkale este cu siguranță unul dintre locurile cele mai frumoase din lume, deși foarte puțini știu despre ce este vorba. Situat în Turcia, în regiunea Denizli, Pamukkale este locul unde pot fi admirate mai multe bazine naturale de apă termală. Dar lucrurile nu sunt atât de simple.

Cu o multime de probleme, 98.000 de copii incep scoala in Timis

Anul școlar începe, luni, în Timiș, cu aceleași probleme. Peste 1.200 de copii vor merge școala în clădiri insalubre, fără apă, cu pereți crăpați sau cu grupuri sanitare în curte. Alte câteva sute vor intra în clase fără învățători titulari. În Timișoara există și problema Liceului de Arte Plastice, școală care funcționează într-un sediu neagreat de primărie și inspectoratul școlar.

Top