Stirile din ziua: 13 septembrie 2012

Casting Elite Model Look, la mall

Concursul Elite Model Look este, de aproape trei decenii, un eveniment recunoscut în lumea întreagă și oferă miilor de aspirante posibilitatea de a păși pe urmele unor modele celebre precum Linda Evangelista, Cindy Crawford, Stephanie Seymour sau Gisele Bundchen. Dacă aveți astfel de aspirații, vă puteți încerca norocul la castingul de la mall, de la acest sfârșit de săptămâni.

Incepe Plai 2012!

După Al di Meola sau Paco de Lucia, Yungchen Lhamo, Mariza şi Misia, Esma Redzepova, Sainkho Namtchylak, Dobet Gnahore, Susana Baca, Idan Raichel sau Fanfare Ciocârlia şi Grigore Leşe, la cel mai mare festival de muzica lumii din Europa ajunge Patrice. Plai, festivalul organizat de șapte ani la Timișoara, exclusiv prin voluntariat, îl are cap de afiș pe artistul germano-african.

Ce facem cu Continentalul? Le luam donatiile si le inghitim noxele

În urmă cu aproximativ 15 ani, Continental ajungea în Timișoara. A fost primit cu covor roșu, ca mare investitor, așa cum pe vremuri îi primeau papuașii pe europeni, fericiți la vederea a cinci oglinzi și zece mărgele. Ce nu se spunea atunci era faptul că fabrica de anvelope fusese alungată din Cehia, pe motiv de poluare. La fel, din întreaga Europă civilizată.

Caravana „100% barbat, 100% tata”, in Timis

La Timişoara a fost lansată campania „100% bărbat, 100% tată”, prima campanie naţională de conştientizare care are ca obiectiv informarea publicului larg cu privire la beneficiile implicării active a tatălui în viaţa copilului, încă din primele luni de viaţă.

Programul Rugii Timisoarei

La sfârşitul săptămânii va avea loc, în Parcul Rozelor, o nouă ediţie a Rugii Timişoarei. În cele două zile, timișorenii se vor putea delecta cu spectacole de muzică populară, susținute de soliști consacrați.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, joi, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Lugoj (str. Libertății, A. Vlaicu, D. Cantemir, Gh. Doja, K. Walisch, Bucegi), orele 10 – 15; Deta (zona blocuri gară, str. Ștefan cel Mare, A. Kratzer), orele 8 – 16; Bodo, orele 9 – 19.

Top