Fondul de finantare „Lumea prin Culoare si Sunet”

În cadrul acțiunilor de responsabilitate socială, Orange România, prin Fundația Orange România, a creat un fond de finanțare a proiectelor ce au ca și scop îmbunătățirea integrării sociale a persoanelor cu anumite deficianțe senzoriale (văz și/sau auz).

Fondul „Lumea prin Culoare și Sunet” finanțează proiecte cu un buget situat între 20.000 și 50.000 euro, ale căror beneficiari sunt persoane juridice non-profit (asociații, fundații, federații) sau alte instituții ce activează în domeniile medical, educațional sau cultural.

Proiectele pot fi depuse începând cu 20 decembrie 2012 și până pe 21 ianuarie 2013, având prioritate cele care au un caracter inovativ sau în care tehnologia este implicată activ, cu o derulare pe o arie geografică cât mai mare, în cel puțin trei localități, cu un număr de beneficiari finali cât mai mare, cu implicarea de voluntari în implementare și la care impactul și rezultatele preconizate sunt clar explicitate și cuantificate.

Organizaţia beneficiară a finanțării va avea o contribuție proprie de minimum 15% din bugetul total al proiectului care poate consta, integral, în contribuţie în natură precum contravaloarea muncii voluntarilor, a utilităților sau a echipamentelor folosite în implementare.

Evaluarea proiectelor se va face în perioada 22 ianuarie-1 martie 2013, pe baza unor criterii de evaluare ce cuprind activitatea și experienţa organizaţiei aplicante și a echipei de de implementare și de lucru cu grupurile de beneficiari, cauzele selectate în cadrul programului de finanțare şi abordarea acestora precum și existența unui plan pe termen lung de deservire a beneficiarilor.

Organizațiile trebuie să demonstreze existența unui plan de dezvoltare a proiectului pe termen mediu demonstrând sustenabilitatea proiectului și că organizația poate și știe cum să își deservească beneficiarii pe minimum doi sau trei ani.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Fresh Kebab

Administratie vezi arhiva Administratie

CCIAT

Politica vezi arhiva Politica

MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

Heraeus
Statiunea Buzias

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Buzias, Pasarea Phoenix a statiunilor balneoclimaterice / FOTO

În anii comunismului, dar și în primii ani post-decembriști, stațiunea Buziașul a căzut, la un moment dat ajungând o ruină. În ultimii ani a început însă să renască din propria cenușă precum Pasărea Phoenix, nume care, nu întâmplător, a fost dat ultimului hotel de patru stele ridicat aici. Dar mai este mult până departe, respectiv mai este de muncit până când Buziașul își va regăsi faima și strălucirea de altădată.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Buzias, Pasarea Phoenix a statiunilor balneoclimaterice / FOTO

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Planuri mari pentru 2018. Anul viitor ar trebui să înceapă lucrările la cele două poduri anunțate, la pasajele Solventul și Piața Consiliul Europei, stadion, bazine de înot. Nu vor fi uitate fântâna muzicală din Parcul Botanic, complexurile sportive din cartiere și reabilitarea Operei. Nicolae Robu spune că vor fi bani în buget, dar nu a putut estima o sumă.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timisoara, promisiunea unui urias santier in 2018: doua poduri, doua pasaje, fantana cantatoare si multe altele
În vara anului 2016, când era ales primar la Ghiroda, la doar 27 de ani, liberalul Ionuț Stănușoiu devenea cel mai tânăr edil din România. Probabil și avântul datorat vârstei fragede l-a făcut pe Stănușoiu ca la începutul lui 2017 să propună nu mai puțin de 170 de proiecte pentru comuna din vecinătatea Timișoarei.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ghiroda, comuna periurbana cu 170 de proiecte in 2017
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top