Fondul de finantare „Lumea prin Culoare si Sunet”

În cadrul acțiunilor de responsabilitate socială, Orange România, prin Fundația Orange România, a creat un fond de finanțare a proiectelor ce au ca și scop îmbunătățirea integrării sociale a persoanelor cu anumite deficianțe senzoriale (văz și/sau auz).

Fondul „Lumea prin Culoare și Sunet” finanțează proiecte cu un buget situat între 20.000 și 50.000 euro, ale căror beneficiari sunt persoane juridice non-profit (asociații, fundații, federații) sau alte instituții ce activează în domeniile medical, educațional sau cultural.

Proiectele pot fi depuse începând cu 20 decembrie 2012 și până pe 21 ianuarie 2013, având prioritate cele care au un caracter inovativ sau în care tehnologia este implicată activ, cu o derulare pe o arie geografică cât mai mare, în cel puțin trei localități, cu un număr de beneficiari finali cât mai mare, cu implicarea de voluntari în implementare și la care impactul și rezultatele preconizate sunt clar explicitate și cuantificate.

Organizaţia beneficiară a finanțării va avea o contribuție proprie de minimum 15% din bugetul total al proiectului care poate consta, integral, în contribuţie în natură precum contravaloarea muncii voluntarilor, a utilităților sau a echipamentelor folosite în implementare.

Evaluarea proiectelor se va face în perioada 22 ianuarie-1 martie 2013, pe baza unor criterii de evaluare ce cuprind activitatea și experienţa organizaţiei aplicante și a echipei de de implementare și de lucru cu grupurile de beneficiari, cauzele selectate în cadrul programului de finanțare şi abordarea acestora precum și existența unui plan pe termen lung de deservire a beneficiarilor.

Organizațiile trebuie să demonstreze existența unui plan de dezvoltare a proiectului pe termen mediu demonstrând sustenabilitatea proiectului și că organizația poate și știe cum să își deservească beneficiarii pe minimum doi sau trei ani.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

CCIAT

Politica vezi arhiva Politica

MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

Statiunea Buzias

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

În iunie, Adrian Neaga pleca de la ACS Poli, locul lui fiind luat de Ionel Ganea. După două luni, „Ganezul” a decis să-și rezilieze contractul, iar conducerea clubului s-a reorientat extrem de rapid. Refuzați de Velcea, alb-violeții l-au reinstalat pe banca tehnică pe... Rică Neaga!
Citeşte tot articolul Citeste articolul Neaga este noul antrenor al lui ACS Poli!
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com