„Afaceristul” Cireap are monopol pe publicitate la Dumbravita

Realizatorul Adrian Cireap de la TVR Timişoara şi-a dezvoltat un business foarte profitabil pe spatele unor primari creduli din Timiş. Cel supranumit „Afaceristul” are control total pe publicitatea stradală din Dumbrăvița și, de cinci ani, nu plătește un leu pentru asta.

În preajma campaniei electorale de la finele lui 2012, mai multe firme de publicitate au încercat să plătească, la Primăria Dumbrăvița, pentru servicii de panotaj sau doar de împărţire a unor fluturaşi. Au aflat însă, cu stupoare, că publicitatea de orice fel este strict interzisă, fără acordul lui Adrian Cireap, angajat al TVR.

Acum cinci ani, Adrian Cireap a reușit să încheie un contract incredibil cu primăria din Dumbrăvița. Practic, realizatorul TV a închiriat tot ce înseamnă locaţii pentru publicitate în localitatea de lângă Timişoara. În schimb, se obliga să vireze anual o sumă de bani către primărie. Până la sfârşitul anului trecut, Cireap nu a plătit niciun ban. Contractul este valabil zece ani.

Afacerea a fost ţinută în secret de fostul primar şi este acoperită şi de actualul edil. În vremea când era doar viceprimar, actualul edil-șef Victor Malac (PSD) spunea că va interveni pe lângă fostul primar Szilagyi Geza şi va cere ca realizatorul de la TVR să se ţină de contract. Nu a făcut-o, iar acum, în ciuda repetatelor apeluri telefonice, Malac este imposibil de găsit.

La sfârşitul lunii octombrie, Adrian Cireap a încercat o manevră similară și la Sînandrei, luându-l pe post de consilier, la întâlnirea cu primarul, pe Dorin Cândea. Nu a avut succes. La mijlocul lui octombrie, realizatorul TV și-a luat concediu medical, pentru a se opera de menisc. Nu s-a întors la serviciu nici în ziua de azi. El nu a susţinut nevaluarea, la fel ca toţi colegii săi, dar va trebuit s-o facă foarte curând. Adrian Cireap a primit o notificare pentru a se pregăti de evaluare. În aceste zile, el este obligat să-şi trimită la Bucureşti raportul de activitate.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

ait-timisoara-danemarca_700x280

Administratie vezi arhiva Administratie

sala polivalenta

Optimism într-o nebuloasă. Fără date concrete, Nicolae Robu e sigur că lucrările la “polivalentă” vor demara la anul

Cu toate că nu ştie absolut nicio dată concretă despre sumele care vor fi alocate pentru proiect sau data de demarare a unei eventuale licitaţii, primarul Nicolae Robu e absolut sigur că lucrările la viitoarea sală polivalentă a oraşului vor începe încă în 2020.. Tot la capitolul optimism, edilul-şef trece finalizarea sălii polivalente, construită de Universitatea Politehnica Timişoara, împreună cu municipalitatea.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Optimism într-o nebuloasă. Fără date concrete, Nicolae Robu e sigur că lucrările la “polivalentă” vor demara la anul
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

Liberalii sunt pregatiti de noi alegeri

PNL Timiş vrea majoritatea în Consiliul Judeţean şi postul de primar în Lugoj

Odată numit cabinetul Orban, în PNL Timiş e armonie şi o atmosferă foarte bună. Preşedintele organizaţiei, Nicolae Robu, spune că planurile de viitor sunt mari, iar imediat după sărbători, filiala se apucă de campania electorală pentru locale. În forurile de conducere ale PNL Timiş atmosfera de bunăvoinţă şi înţelegere e prezentă permanent. Cel puţin asta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul PNL Timiş vrea majoritatea în Consiliul Judeţean şi postul de primar în Lugoj
CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

black-sale_728X90

Social vezi arhiva Social