Stirile din ziua: 14 iunie 2015

Palatul Baroc inca nu e terminat! O treime din cladire are nevoie de lucrari

Palatul Baroc inca nu e terminat! O treime din cladire are nevoie de lucrari

Muzeul de Artă este, în momentul de față, unul dintre cele mai importante centre culturale din zona de vest a României. Timișorenii, dar nu numai ei se pot aștepta la evenimente tot mai interesante, precum și la o expoziție Picasso ce va avea loc în următoarele luni. Există însă o mare problemă: la mai bine de 25 de ani de când a început reabilitarea Palatului Baroc, renovarea tot nu e gata.

Proiectul Arad – Capitala Culturala, blocat in „curvele” lui Ioan Rus

Un scandal monstru a izbucnit la Arad, după ce șeful Comisiei de cultură din CL, liberalul Cătălin Lazurcă, a cerut demisia managerului Asociației Arad 2021, Andrei Ando. Fiind și jurnalist, acesta din urmă a publicat un editorial în care îi dă dreptate lui lui Ioan Rus în ceea ce privește declarațiile despre „curvele” și „golanii” lăsați acasă de românii plecați la muncă în străinătate.

Va place Robu?

Zilele trecute s-au împlinit trei ani de la alegerea lui Nicolae Robu în funcția de primar al Timișoarei. Așadar, s-au scurs trei sferturi din acest mandat, pornit cu multe promisiuni și la fel de multe așteptări. Motivând că și-a început mandatul pe 26 iunie 2012, Robu a promis că va face doar atunci un bilanț al activității sale.

Din haos s-a nascut K@osmos! La Timisoara a nins in toiul verii / FOTO

Aproape de miezul nopții, la doar ceva mai puțin de 30 de grade Celsius, la Timișoara a nins cu… floricele de porumb. Au căzut din K@osmos, într-o fascinantă poveste spusă la mare înălțime de magicienii spanioli de la Grupo Puja! FEST – FDR a reușit, din nou, să scoată în stradă sute de timișoreni.

Top