Stirile din ziua: 13 iunie 2015

Incredibila India, in povesti despre cautarea fericirii interioare

Incredibila India, in povesti despre cautarea fericirii interioare

Fiecare călătorie, în orice colț al lumii de care te simți atras, este, de fapt, un traseu inițiatic, la finele căruia te schimb câte puțin. Experiența este cu atât mai intensă cu cât călătoria are loc, de exemplu, în India. Au aflat asta cei care au participat la seara tematică „India – rețeta fericirii interioare”, organizată de Ultramarin.

Sute de credinciosi din Timisoara s-au rugat in prezenta relicvei Sfantului Ioan Paul al Doilea / FOTO

Seara de vineri a fost una foarte specială pentru credincioșii catolici din Timișoara. La Biserica Milennium a fost adusă relicva Sfântului Ioan Paul al Doilea, fostul Papă. Sute de oameni au venit să se roage în prezența sfântului obiect, lăcașul de cult rămânând deschis pe durata nopții. Totul, în liniște și foarte civilizat, fără îmbrânceli și nervi.

Atentie unde va scaldati! Puteti sa va alegeti cu boli

Cu trei zile anunțate de caniculă, tentația de a merge la scăldat este foarte mare. Totuși, trebuie să aveți mare grijă! Zonele care nu sunt special amenajate, precum cele de la Șag sau Albina, pot fi adevărate focare de infecție. Chiar și piscinele pot crea probleme de sănătate, astfel că Direcția de Sănătate Publică va face controale.

Top