Stirile din ziua: 26 iunie 2015

PSD Timisoara a decis: va taxa toate derapajele lui Robu! Acum, faza pe terase

PSD Timisoara a decis: va taxa toate derapajele lui Robu! Acum, faza pe terase

Cu un an înainte de alegerile locale, PSD Timișoara și-a amintit că e în opoziție! Noul președinte Sebastian Răducanu a anunțat că nu va mai lăsa nesancționate declarațiile pe care le consideră hazardate ale primarului Nicolae Robu. El le cere consilierilor locali să fie mai… războinici și spune că încearcă să găsească o soluție pentru a-i ajuta pe proprietarii de terase din zona Cetate.

alfred simonis psd timis

Simonis se mai gandeste daca vrea sa se lupte cu Gheorghe Ciobanu

Săbiile stau încă în teacă la PSD Timiș, organizație care, deocamdată, are doar președinte și consiliu județean. Oficial nu există o listă a candidaților la funcțiile de președinte executiv, secretar general și vicepreședinți. Consilierul local Alfred Simonis recunoaște că ar putea viza una dintre ele.

Robu pleaca in audienta la primul ministru! Nu sta pe la usi, dar merge sa discute in interesul public

Și-a făcut bilanțul pe Facebook, la trei ani de la preluarea mandatului, cu nu mai puțin de 40 de realizări. Primarul Nicolae Robu și-a adus aminte că a uitat niște lucruri, dar a luat și o decizie importantă: se va duce în audiență la primul ministru!

S-au afisat rezultatele la Evaluarea Nationala! Trei medii de 10 in Timis

Aproape 5.000 de absolvenți de clasa a VIII-a din Timiș au susținut în această lună examenul de Evaluare Națională. Unii dintre ei au obținut note foarte frumoase, iar trei elevi din Timiș se pot lăuda că au luat medii de 10 curat. Alții nu au reușit să promoveze examenul. Mai au totuși o șansă… la contestații.

Aeroportul Timisoara

Se cauta director si sase membri in CA la Aeroportul Timisoara!

Ministerul Transporturilor și o companie locală de recrutare anunță deschiderea procedurii de selecție prealabilă a candidaților pentru postul de director general și posturile de membri ai Consiliului de Administrație al Societății Naționale Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia”.

Lae „the best”

Cu tactica omului care tace și face, Gheorghe Ciuhandu a ieșit din administrație cu imaginea edilului modest, care a făcut mult bine și puțin rău. Mulți deja știm că nu este chiar așa, dar o astfel de percepție s-a propagat despre gospodarul filogerman din fruntea Primăriei Timișoara. Cu ce imagine va pleca Nicolae Robu din CD Loga nr. 1?

CCIA Timis continua cursurile gratuite pentru persoanele din mediul rural

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, partener coordonator al proiectului „RuralNet – Centru de orientare în carieră şi consultanţă non-agricolă”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, continuă organizarea cursurilor gratuite de formare profesională și calificare în domenii non-agricole destinate persoanelor din mediul rural.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Sirius nr. 23 Bl. 9 C, orele 9 – 17; Giarmata nr. 853, Sânnicolau Mare – fermele pomicole SINAGRO – drumul Nerăului; RASM – ateliere mecanice drumul Dudeștiului; str. 7 Noiembrie, 16 Decembrie 1989 (p), Paul Iorgovici (p), orele 9 – 17; Pădureni

Top